AUTOMOBILI U RAZMERI

Moja dva noviteta od ranije. . .
325ti, nista posebno. Solidno odradjeno i kao je stariji Kyoshov rad, zapravo i nije toliko los kao sto sam mislio da ce biti. . .

img2002ie.jpg

img1994j.jpg

328 roadster. . . AA se posteno potrudio oko auta i topla preporuka svima, ako imate priliku obavezno uzmite. Detalji odusevljavaju samo tako. Auto je dosta pipav i mora se pazljivo rukovati, kako ja nesto nisam polomio ni sada ne znam, ali zato bas ta pipavosta dala je posebnu draz autu. Zadnja sedista se obaraju i tu se nalazi prtljazni prostor i mesto gde se stavlja krov kad se "skine", zapravo ima zamotuljak. Kaisevi se otkopcavaju, kao sto se da videti na nekim slikama, i tako se dolazi do motora koji je. . . Pa za ovih 43 1:18 sto imam, definitivno najbolje uradjen. Pravo remek delo. . . Sto se tice otkopcavanja kaiseva, to bas i nije tako lako i nebih preporucio ne toliko zbog ne bas lakog otkopcavanja koliko zbog tekosg zakopcavanja. Malo mi je potrajalo dok nisam oba zakopcao sve u svemu ja sam prezadovoljan modelom.

img1988f.jpg

img1986so.jpg

img1980tp.jpg

img1977qt.jpg

img1975av.jpg

img1973au.jpg

img1971u.jpg

img1971u.jpg

img1969ta.jpg

img1967g.jpg

img1965ln.jpg

img1963qy.jpg

Odlicni su i kompakt i 328...328 je stvarno odradjen perfektno,mogu samo da zamislim kakav je uzivo...;)
E ovaj jugic cu definitivno morati da nabavim,isti ali isti ovakav je moj otac imao kad sam se ja rodio,secam se kad smo ga prodali '98-e bio je kao nov!Malo mi je falilo da pustim suzu kad smo ga prodali.

Odlicni su i kompakt i 328...328 je stvarno odradjen perfektno,mogu samo da zamislim kakav je uzivo...;)
E ovaj jugic cu definitivno morati da nabavim,isti ali isti ovakav je moj otac imao kad sam se ja rodio,secam se kad smo ga prodali '98-e bio je kao nov!Malo mi je falilo da pustim suzu kad smo ga prodali.
Hvala! Auto je fenomenalan! Topla preporuka, vredi svake pare.

@ goranp

Hvala! :)

Hej "sine" nema veze, pa ti imas sanse da nadmasis sve nas ovde. Ja sam sa skoro isto toliko god. pravio trke autica, tako sto bi ih sve stavio u ravnu,uz lenjir,a zatim pustio niz strmu cupriju. Onaj ko prvi udari u kapiju je pobedio. Eh, i sve sam ih razdelio,a sta bih dao sad bar jedan da imam. :-(

Nego drugovi kolekcionari, idem poslom u Cesku, najverovatnije samo Jablonec, ali jos nije razradjen plan puta, kao ni nacin.
Ako ko ima predlog gde i sta pogledati, molim da sugerise.
Jeste da za moju bedu od plate ne mogu bog zna sta da priustim, ali makar da obidjem i vidim

Ja bi iskreno voleo da neko uradi Floridu u 1:43,tacnije IST models (ko bi drugi mogao)...ja cu im iskreno poslati zahtev da izbace Floridu i da ima dosta kolekcionara koji bi voleli da imaju taj model u kolekciji.Kad bi se skupilo nas malo vise,mozda bi razmotrili zahtev i stvarno izbacili Floridu..sve je moguce...;)

Back