AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo slika Fiata Bravo od Cararame

P4020262.jpg

P4020259.jpg

P4020253.jpg

@ goranp

Kad si u evropi mozes, ovde kod mene bas i nema evropskih 1:43 i tu alfu sam ganjao, kao sto rekoh oko godinu dana najmanje, i onda sam prelomio i da je uzmem pa gde puklo da puklo dok je jos ne prodaju a do SAD-a postarina i nije bila bas prevelika, ponekad znaju da traze toliko da mi je jeftiniji model od postarine. . . One francuze kad sam pokupovao poplacao sam ih oko 5-6$ po komadu, dok je ostatak bila postarina i jos me je "malo" i izasla jer su svi bili u paketu. . . Tako da sada to i radim, ako nadjem prodavca pogledam sta sve ima i sta me zanima i onda ceo paket, pojedinacno se ne isplati. . .
Inace kad smo kod 1:43, kod Pezoa 404 koja je najbolja varijanta? Taksi, ona dijorama sa plavim ili jednostavno kad je obojen i to je to. Nasao sam ga i izasao bi me ispod 20$ pa sam kontao da uzmem ali ne znam koja je najbolja varijanta, a izgleda mi da je samo u pitanju stvar ukusa i da su svi isti. . . Taksi koliko vidim je od onih sto kad im jednom otvoris kutiju to je to, i to mi se bas i ne svidja ali ne znam kako je kod drugih pa da pitam onog ko zna :)

Back