HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
sta mislis, kako ce neki retardirani kinez da napravi Bucik Invictu iz 59 kad nije cuo za taj auto a ne da ga je video ikada....u stvari, u Kini su slabo i culi za prava kola....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:sta mislis, kako ce neki retardirani kinez da napravi Bucik Invictu iz 59 kad nije cuo za taj auto a ne da ga je video ikada....u stvari, u Kini su slabo i culi za prava kola....
HEMI 426:najvise me nervira sto, recimo, kod Maista su svi modeli istih dimenzija. Ja kupujem 1:24 i svi su duzine 15-6 cm. Buick Riviera, El Camino i Plymouth GTX su isti duzine kaoPT Cruiser a kod Buraga su Cobra i Viper branik uz branik. Stvar je u tome sto imaju kalup jedne duzine i moraju da se uklope i onda ispadne da je Rivier 1:26 a El Camino 1:25!!! i to pise dole! :shock:
Superbird:Juce udjem u prodavnicu igracaka da kupim bratu od strica neki 1:24 za rodjendan i naletim na ovo:
![]()
Da li je potrebno reci da je mali dobio Nestle? :wink:
HEMI 426:HEheheheheheheh,
ja vec duze trazim Chargera Maisto 1:24, video sam da je od ove godine u pounudi ali ga jos nisam nasao. Kakav je u prirodi, kakvi su detalji, koje je boje?