AUTOMOBILI U RAZMERI

Fino me iznenadjenje malopre doceka.

Dva sa desne strane (Thunderbird i Taurus) imam od pre, dok dva sa leve strane sam dobio danas (oba Thunderbirda).

img0358ja5.jpg

Sad mi je plan da kupim 2 Monte Carlo i 3 Lumina. Tip od koga kupujem ima ih sve.

Od vozila sto si nabrojao Talladegu imam, Superbird sam video najjeftinije za $35, Daytona je daleko skuplja a Cyclone Spoiler jos nisam video u 1:18 verziji. Ko ga pravi?

:lol :lol: :lol:

dobro je sto je znala sta je "kabriolet" mogla je da kaze " imamo plavi i crveni..." :lol:

brate, ja kad udjem u bilo koju radnju, ne ***** zivu silu, pravac kod automobila i krenem da prekopavam, kad vide kako sam lud, niko ne sme da pridje... :lol:

pre neko vece sedim u kaficu i zveram okolo kad zapazim da sa plafona visi veliki model automobila i to neka razmera preko 1:18! Ustanem i malo bolje pogledam kad ono stari Bentley iz 30 tih, trkacka verzija ali je model odprilike iste starosti i onda se setim, kafic je pun starog namestaja i antikviteta a kako cujem gazda se bavi time. mora da je na nekom tavanu nasao taj model sa kojim se neki klinac ( sada sigurno deda ) poslednji put igrao pre 50 tak godina!!!

U Turbo Limachu sam nasao New Ray Hemi Cudu i Challengera TA 340 i to u razmeri 1:32 ali sam se razocarao kad video kako su napravljeni. Ladno su napravili iste karoserije, samo su promenili prednji deo a Cuda ima Challengerova zadnja svetla. Sramota! sta misle da ih necu provaliti? Doslo mi da ispickam ribu kakva sranja uvaljuje masi..

Back