AUTOMOBILI U RAZMERI

Sad sam usao u kucu ,vreme je prelepo za amaterski drift sto moram priznati cesto upraznjavam kad god mi vremenske prilike to dozvole:zskace::zskace::zskace:
EXTRA su vam kolekcije
2 b12cky
Porsche 993 turbo od Noreva - ako se ne varam da li je na prodaju i kolko para
Veliki pozzz svima:zimag:

Za sada to je otprilike sve u 1:18 (tacno 47 modela). Do pre par meseci, skupljao sam sve moguce razmere, i imao svega desetak modela 1:18 i oko 150 modela u ostalim razmerama. Odluku da skupljam iskljucivo 1:18 modele, doneo sam pre neka 2-3 meseca, tako da je samo u tom periodu nabavljeno tridesetak modela 1:18. Iskreno, nije mi bitan broj modela, ni proizvodjac, vec sam model. Tako da ima tu jos par Bburago, Maisto i Welly modela koje bih rado uvrstio u svoju kolekciju, a koji, po mnogima, spadaju u neku nizu klasu proizvodjaca.Ima tu dosta modela do kojih sam "teskom mukom" dosao, nekih kojima sam "udahnuo" novi zivot (restauirani modeli), kao i modeli koji su stari oko 15 godina. Takodje, ako mi to mogucnosti (finansije) dozvoljavaju, uvek gledam da odaberem sto kvalitetnijeg proizvodjaca odredjenog modela koji mi se svidi. Sve u svemu, svi modeli iz moje kolekcije su mi podjednako dragi i zaista uzivam u njima, sto smatram da je i neki, nazovi, cilj ovog hobija.

Poslednja izmena:
:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:

Obavestenje za kolekcionare automobila,aviona i vozova

Dana 03.01.2010.od 9.00-15.00h u Novom Sadu ce se odrzati berza modela
Ulica Jevrejska 13 u pasazu caffe ROOKIES
Ulaz se ne naplacuje
Ovom prilikom pozivam sve koji su u mogucnosti da dodju na ugodno druzenje
Mozete slobodno poneti svoje modele za prodaju ili razmenu

:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:
E koji sam baksuz.02.i 03.01.slavim slavu tako da nista od toga.z:cry:

Za sada to je otprilike sve u 1:18 (tacno 47 modela). Do pre par meseci, skupljao sam sve moguce razmere, i imao svega desetak modela 1:18 i oko 150 modela u ostalim razmerama. Odluku da skupljam iskljucivo 1:18 modele, doneo sam pre neka 2-3 meseca, tako da je samo u tom periodu nabavljeno tridesetak modela 1:18. Iskreno, nije mi bitan broj modela, ni proizvodjac, vec sam model. Tako da ima tu jos par Bburago, Maisto i Welly modela koje bih rado uvrstio u svoju kolekciju, a koji, po mnogima, spadaju u neku nizu klasu proizvodjaca.Ima tu dosta modela do kojih sam "teskom mukom" dosao, nekih kojima sam "udahnuo" novi zivot (restauirani modeli), kao i modeli koji su stari oko 15 godina. Takodje, ako mi to mogucnosti (finansije) dozvoljavaju, uvek gledam da odaberem sto kvalitetnijeg proizvodjaca odredjenog modela koji mi se svidi. Sve u svemu, svi modeli iz moje kolekcije su mi podjednako dragi i zaista uzivam u njima, sto smatram da je i neki, nazovi, cilj ovog hobija.

Braticu slazem se sa tobom.Kupuj ono sto ti se svidja.Nemora da znaci da je skup model dobar model.I ja imam maisto welly,pa i bburago.BBurago 1/24 imam skoro sve i sada mi je glupo da prestanem da ga sakupljam kada sam pre dvadesetak godina sa njim i poceo kao klinac.Bitna je ljubav prema modelima i nista drugo..Zato samo napred.z:lol:

Jedan lepotan koji tek treba da se proizvede. . . A detalji ce biti da se onesvestis. . .
img7617_1_6_small.jpg

Back