AUTOMOBILI U RAZMERI

Spisak malo skupljih automobila sto sam vidjao po Novom Sadu
Aston Martin DB9 1kom
BMW 750i 10-ak kom
Lamborghini Diablo 1kom
Bentley Continental 1kom
Jaguar XF 1kom
Lamborghini Gallardo 1kom
Audi R 8 1kom
Ferrari 599 1kom
Maserati Quatroporte 1kom
Jaguar XK 2008 1 kom
Honda NSX 1kom
Chevrolet SSR 1kom
Bentley Arnage 1kom
Ford Mustang 2008 1kom
Razni Porsche-i i Mercedesi vise od 20kom
Video sam i dva Maybaha u Beogradu(od jednog imam i sliku)

Kod nas u Srbiji je pravilo treba imati auto cim se pojavi na zapadu.
Vise novih auta sam video na ulici nego na sajmu automobila u Beogradu
Inace kako sam onaj post napisoa i krenuo kod sestre na ulazu u auto putr pretekao me je jedan novi 750iL i to je tako elegantno uradio da nemam reci. . . Prvo sam bio sav u mislima o 5gt i o novoj 7 i onda u levom retrovizoru se pojavljuje jedan crni koji tako lako pored mene proazi kao da stojim (a isao sam oko 130) odlucio sam se odma da ga pomotam da jos malo parim oci a bila je i guzva pa sam kontao da mi nece pobeci, medjutim lik je tako lako i glatko prosao kroz guzvu ko noz kroz puter. . . Neverovatno. . . I posle uvece isao sa sestrom negde i na prakingu opet 7-ca i aj malo bolje da vidim koji je opet 750iL ali ovog puta je bila predhodna :lol:
Inace sa ovog spiska sto si naveo ovde sam sve vec odavno video i po ko zna koliko puta (mustange odavno vidjam za 2010 godinu, Shelby-e isto vidja redovno tako da na to vise i ne obracam paznju), ali zato kad godi vidim Maseratija. . . Uvek moram da ga pratim pogledom i da pazim sta radim jer njemu ne mogu da odolim. . .

Postavicu ponesto iz moje kolekcije. A moj ljubimac izgleda ovako...

Isti takav model imam i ja ali u razmeri 1/43 i u zelenoj boji.Evo mojih engleza.

Prilozi

• PA240064.jpg
    PA240064.jpg
    35,3 KB · Pregleda: 13
  • PA240065.jpg
    PA240065.jpg
    29,4 KB · Pregleda: 11
  • PA240066.jpg
    PA240066.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 11
  • PA240067.jpg
    PA240067.jpg
    30 KB · Pregleda: 10
  • PA240068.jpg
    PA240068.jpg
    30 KB · Pregleda: 10
EEEE,jos je najsmesnije sto su prvih deset automobila sa ovog spiska ,vlasnistvo jednog coveka,pa vi vidite...
Pozdrav svima,MG lady dobro dosla
To je bas i najgore, u srbiji jedan covek uziva u svemu tome, a ovde kod mene 10 ljudi bi uzivalo u tome. . . I sto je recimo najgore (za vas) je st taj lik kad bude da prodaje bilo koji od tih na spisku ce da trazi krs para, a ovde kod mene kad tih 10 krene da prodaje sve lepotane kod mene ce cena da bude puno, puno manja pa cu i ja moci da uzivam u tome :)

Hvala momci! Svidelo mi se sto ste toliko posveceni ovom hobiju. Posto vec poduze zivim u Engleskoj uz oca kolekcionara u razmeri 1:1, zavolela sam Engleze. Pre svega MG. Kad je lepo za uzivanje vozim jedan slatki mali MG Midget. Inace u kolekciji imam oko 200 modela, uglavnom u 1/43 i nesto u 1/24 i 1/18. Imam i nekoliko kamiona, to su uglavnom stari engleski koji imaju one slupane njuske kao buldozi...:zcepanje:
Dobro dosla i od mene :) Ako imas kade uslikaj koji primerak kako iz svoje kolkcije tako mozes i iz tatine :)

Chry%20CrossFire%20Front.JPG
npr trebalo bi da izgleda ovako... probala sam onaj chrysler 300 nesto... auto je kao strela! jako lep, a ostalo ne mogu da opisem recima, moracu ga imati... zaljubljena sam u ovaj model crossfire!!! aaaahhhhh!!!
Dobro dosla i ti :)
I ja sam se vozio u 300c jos sa HEMI motorom ;) Isao je ko ladja. . . Milina, udobno. . . Kad se samo setim. . . Predivna tri dana sam proveo sa njim. . .

Mislim da je problem u tome što se ovde bavimo onim lepim malim automobilima koji se lako parkiraju u vitrine. Čak su i oni za mnoge skupi. Ako hoćeš pravog eksperta za Amere obrati se Hemiju!
ja sam pitala i gde ima takav mali auto da se kupi! ja imam neke glupe ferarije i to, a hocu da pocnem sa kolekcijom americkih automobila! zanimala me je cena, nije vise ni vazno! aj se opustite malo, covece, pitala sam i za male aute, niko ni reci da kaze!

ja sam pitala i gde ima takav mali auto da se kupi! ja imam neke glupe ferarije i to, a hocu da pocnem sa kolekcijom americkih automobila! zanimala me je cena, nije vise ni vazno! aj se opustite malo, covece, pitala sam i za male aute, niko ni reci da kaze!

Dobro nemoj da :azdaja: !!!

Izbor u zavisnosti od toga gde zivis je jadan u svakom smislu... Odluci koliko i koje zelis da nabavis, pogledaj na netu proizvodjace, modele... Pa pocni sa sakupljanjem.

Back