AlehandarM
Kolega, ne bih se slozio!
Mislim da je Vaskrsije upravu. Jedino nikako da napise "model", a ne "maketa"
Voleo bih da mi (nam) objasnis zasto mislis da nije.
A ja cu da probam da objasnim zasto mislim da jeste:
Ne vidim zasto se Burago i Maisto ne mogu porediti, s obzirom da spadaju u istu kategoriju po pitanju kvaliteta, odnosno na sam kraj lestvice kvaliteta.. bar sto se tice 1-18 modela. Mada je ista prica i za 1-24 razmeru.
Kada su se pojavili Maistovi modeli, tada su ozbiljno ugrozili Buraga tada jos uvek lidera u velikoserijskoj proizvodnji modela automobila. Poceli su da prave modele pribliznog kvaliteta, pa sve bolje i bolje, pa je Burago ukapirao da i on mora da podigne kvalitet.. i tako su se "gurali" neko vreme, dok Burago nije popustio (odbijajuci da svoju proizvodnju premesti u Kinu), i prodao fabriku, kome drugom vec Maistu. Da se ne vracam i ne analiziram istoriju DieCasta.. uglavnom, kao i svugde "koliko para, toliko i muzike" - cene su im tu negde, tako da im je i kvalitet tu negde. Od njih je losiji jedino MotorMax. Gledajuci iz danasnje perspektive, i Bburago i Maisto su ipak samo igracke. Da me ne shvatis pograsno, ja sam veliki fan Bburaga i imam pozamasnu kolekciju njihovoh modela. Nastojim sakupiti sve "Italijane". Imam i Maistovih modela dakako. Samo izdvajanje odredjenog Maistovog modela, tog BMWa, ne stoji, cak i ako je malo kvalitetnije uradjen (a nije), i dalje je u istoj kategoriji.
Poslednjih desetak godina, svet DieCasta (a pogotovo modela u 1-18 skali) se okrenuo za 180 stepeni, te danas imamo jednog Minichampsa, AutoArta, Kyoshoa.. itd.
Ako pak mislis drugacije, onda su ti dedukcija ili opservacija jako lose ili se nisi susreo sa modelima visokog kvaliteta
Pozz..