AUTOMOBILI U RAZMERI

dsc06862a.jpg

dsc06863a.jpg

http://img14.imageshack.us/img14/1016/dsc06868a.jpg
dsc06864a.jpg

dsc06868a.jpg

Poslednja izmena:
Sta ima novi od Maista u ponudi, jer radi jos neko uopste uvoz i naravno gde u NS i BG ih ima. ja sma neki dan bio u Delta autu, bio popust 15& i kupio 4 BMW makete, sve su Kyosho, X6, 330i, 130i i 5 7 ica hydrogen. narucene su novi M3 kabio, M6 kabrio i Mini Cooper S JCW. Ovih dana treba da odem i po X3. posto je ovde izbor jadan i uglavnoms e solanjam na rodbinu od preko koji mi donose narucene odlucio sam da odavde samo kupujem BMW da popunim kolekciju. jeste cena zestoka od 50 pa do 90 evra ali jednom mesecno po jedan model do dva mogu da priustim.

Za paganija ne znam, ali R8 ima u Maistu, sad samo treba videti da i je uvežen, koliko znam Maista je uvozio Filltrade iz Beograda. To je ono sto se ovde moze naci, naravno R8 se radi kod drugih proizvodjaca, ali cu cene paprene a i ovde ih nema, mozda eventualno u Porsche Srbija da vidis i narucis ali se spremi na 80-100 evra

Za paganija ne znam, ali R8 ima u Maistu, sad samo treba videti da i je uvežen, koliko znam Maista je uvozio Filltrade iz Beograda. To je ono sto se ovde moze naci, naravno R8 se radi kod drugih proizvodjaca, ali cu cene paprene a i ovde ih nema, mozda eventualno u Porsche Srbija da vidis i narucis ali se spremi na 80-100 evra

U porseu se prodaje R8 u 1/43 i neverovatno je dobro uradjen(cak bolje od velike vecine modela u 1/18) ali kosta oko 30 ak eura:dash:

:p pozdrav da li mi neko moze reci gde mogu nabaviti diorame za 1/18.U napred hvala:per::per:

Ove su u 1/43, i ***** li ga gde ima da se kupe, a 1/18 nikada nisam video uzivo a ono sto sam video na slici je stvarno extra, mislim da ih mozes sam napraviti ali ti treba mnogo talenta pre svega pa onda para,vremena i prostora i odgovarajucih modela koih nema bas na svakom koraku.
Srecno!!!
Veliki poz

Ti modeli koji se prodaju u Porseu i po ostalim salonima su upravo ti modeli koji spadaju u one kvalitetnije, te je cena (recimo) opravdana.

A, fotke ove diorame su sa foruma autici.net (na koji te pozivam da nam se pridruzis, kao i sve ostale kolege) od Kolege azraelcars! Diorama je Cararamin proizvod (na nekim trzistima Moto-rama), a na drugoj fotki je samo zamenjn model.
Diorame u 1-18 su malko nezahvalne zbog svoje velicine, pa su zato i relativno retke. Mislim da su u ovoj razmeri najcesce diorame sa motivima sa trka formula. Naravno uz malo maste i truda.. eto diorame kakvu zelis u bilo kojoj skali.

Poslednja izmena:
Ako zelis kvalitetniji R8 Kyosho ga ima, sad samo je pitanje d ali imas mogucnosti da ga porucis, kosta 96 eura preko, mozda postoji mogucnost da se preko Porschea poruci. a pagani se radi u Solido verziji 1/18, znaci kvalitet srednje zalostan, a cena 30ak eura. Sad nemam pojma da li i ko jos uvek uvozi nesto od Solida, nisam dugo video njihove makete.

Ako zelis kvalitetniji R8 Kyosho ga ima, sad samo je pitanje d ali imas mogucnosti da ga porucis, kosta 96 eura preko, mozda postoji mogucnost da se preko Porschea poruci. a pagani se radi u Solido verziji 1/18, znaci kvalitet srednje zalostan, a cena 30ak eura. Sad nemam pojma da li i ko jos uvek uvozi nesto od Solida, nisam dugo video njihove makete.

Nisam siguran da sam te razumeo,ti kazes da mogu da odem u porsche i da ga porucim?

Pa da, svaki uvoznik koji je ozbiljan ( a manje vise svi su sada vec veliki i ozbiljni ) u svojoj ponudi ima dodatni program accessories ili kako se gde zove. ja na primer kod Delte narucujem sve modele BMW-a ako ih nema ceka se 5-7 dana. takođe kod mercedes Benz Srbija tačnije u NS preko AK Mikom sam narucio mercedes 600 Pulmana,...Sigurno i Porsche konkretno audi ima tu mogucnost da se poruci sve sto Audi nudi u dopunskom proglarmu, odeca, obuca, naocare,igracke,tasne, modeli automobila,...E sad da li imaju R8 u razmeri koja tebi treba to je najbolje da ih pozovez i direktno kontaktiras osobu koja to radi.

Back