AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo i od mene u potonjih mjesec-dva dana noviteta...

Volkswagen eos, razmjera 1:43... Ovakvog jednog planiramo da uzmemo i u razmjeri 1:1 :D

Kawasaki Ninja u razmjeri 1.18.
kamioni: 2 Mack, 1 Mercedes Actros i 3 MAN-a

Prilozi

• eos.jpg
    eos.jpg
    20,3 KB · Pregleda: 15
  • eos 2.jpg
    eos 2.jpg
    16,7 KB · Pregleda: 12
  • kawasaki.jpg
    kawasaki.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 9
  • ninja.jpg
    ninja.jpg
    29,2 KB · Pregleda: 8
  • kamioni.jpg
    kamioni.jpg
    21,5 KB · Pregleda: 12
Lamborghini, razmjera 1:24
VW Sqareback, razmjera 1:24
Golf 4, takodje 1:24 razmjera...

Ne znam sto se desilo pa su se fotke izbrisale ali evo, opet sam ih postavio. Vrijedi. :D

Prilozi

• lamborgini.jpg
    lamborgini.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 5
  • lamborgini 1.jpg
    lamborgini 1.jpg
    21,5 KB · Pregleda: 5
  • vw.jpg
    vw.jpg
    19,8 KB · Pregleda: 12
  • vw1.jpg
    vw1.jpg
    18,7 KB · Pregleda: 6
  • golf 4.jpg
    golf 4.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 6
Prodajem sledeće modele u razmeri 1/18 :

Lotus esprit type 79 Autoart
Mercedes-Benz 300 slr coupe ,,Umlenhaut ,, Maisto
Mercedes Benz clk dtm 2003 Maisto
Bugati eb 110 Burago
Subaru Impreza wrc 2004 Burago
Peugeot 206 wrc 1999 i 2000 Solido
Ferrari fxx Hotwheels
Porsche carrera gt Motor max
Lamborgini Diablo gt Motor max
Porsche carrera 911 1987 ups Burago

sem poslednjeg modela svi su u originalnim kutijama

Prvo dobrodosao.Inace postoji u beogradu mesto gde se vrse razmene autica,vozova,brodova,aviona.Evo i adrese.Svake poslednje nedelje u mesecu razmene su u prostorijama kuglaskog kluba partizanu ulici;DJUSINA br.5 a telefon je;011 3240324.
Inace i ja sakupljam modele u razmeri 1\43 i imam kolekciju Bburaga.Sa njima sam poceo.:D

Da li imaš možda neke Bburago 1/43 modele za razmenu?

Ja isto gotovo od svih modela imam po jedan , ali imam pojedine modele koje bih menjao za iste te , ali u drugoj boji , jer mi je jednostavno njihova boja dosadila , ili nikako nisam mogao da ga nađem u željenoj boji. Pa ako imaš možda neki takav model , javi mi.

Braticu napisi mi koji modeli te intersuju i koje boje.Meni je bitan model ne gledam bas toliko boje.:D

Braticu napisi mi koji modeli te intersuju i koje boje.Meni je bitan model ne gledam bas toliko boje.:D
Ni ja ne gledam baš toliko boje , pogotovu kada naiđem na model koji sam duže vreme tražio. Ja se trudim da u mojoj kolekciji nemam baš puno automobila iste boje , jer mi to na kraju dosadi. Tako sam jednom prilikom , dok sam bio mlađi , isključivo tražio određene modele , bez obzira na boju , pa se desilo da u jednom trenutku imam tridesetak modela , a polovina njih je bila crvena. Te modele koje sam naveo da menjam , tražim u bilo kojoj boji , samo da nije ista ona koju ja imam. Takođe me interesuje da li primetio ima li negde da se nađe 1/43 KIT kolekcija , jer ima tu par modela koji me interesuju. Ja sam gledao ali nikako ne mogu da ih nađem. Stalno nailazim na 1/18 KIT & 1/24 KIT. Evo ti link sa koga možeš da skineš šta tražim.

http://rapidshare.com/files/199271679/PONUDA_I_POTRAZNJA.doc

:ok:

Poslednja izmena:
Meni je danas stigao jedan novitet. U pitanju je Actros od Corgia... Detalji su super, retrovizori, farovi... Jedino sto kvari celi sliku je razmera... Nije 1:87... A ja skupljam nju i 1:80... Al dobro, ipak je model detaljno uradjen pa vadi celu stvar :) Uskoro stavljam i slike, treba jos jedan Man da mi stigne pa onda zajedno ih kacim ;)

Ni ja ne gledam baš toliko boje , pogotovu kada naiđem na model koji sam duže vreme tražio. Ja se trudim da u mojoj kolekciji nemam baš puno automobila iste boje , jer mi to na kraju dosadi. Tako sam jednom prilikom , dok sam bio mlađi , isključivo tražio određene modele , bez obzira na boju , pa se desilo da u jednom trenutku imam tridesetak modela , a polovina njih je bila crvena. Te modele koje sam naveo da menjam , tražim u bilo kojoj boji , samo da nije ista ona koju ja imam. Takođe me interesuje da li primetio ima li negde da se nađe 1/43 KIT kolekcija , jer ima tu par modela koji me interesuju. Ja sam gledao ali nikako ne mogu da ih nađem. Stalno nailazim na 1/18 KIT & 1/24 KIT. Evo ti link sa koga možeš da skineš šta tražim.

:ok:

Novi link za ponudu i potražnju

http://rapidshare.com/files/201794248/PONUDA_I_POTRAZNJA.doc

Back