goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
evo slika nisu bas neke nemam aparat
prodato kolegi sa foruma trebace mu poveca garaza

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo slika nisu bas neke nemam aparat
A gde su slikice?![]()
Fica 1:43 od firme Hribar Otroci
![]()
Dje mogu da kupim ovakvu jednu i po kojoj cijeni?
Ako je neko ima svaka kompenzacija je moguca...
Novi Beograd Trzni Centar Merkator,kosta 450din...
Evo i od mene u potonjih mjesec-dva dana noviteta...
Volkswagen eos, razmjera 1:43... Ovakvog jednog planiramo da uzmemo i u razmjeri 1:1
Kawasaki Ninja u razmjeri 1.18.
kamioni: 2 Mack, 1 Mercedes Actros i 3 MAN-a
Prvo dobrodosao.Inace postoji u beogradu mesto gde se vrse razmene autica,vozova,brodova,aviona.Evo i adrese.Svake poslednje nedelje u mesecu razmene su u prostorijama kuglaskog kluba partizanu ulici;DJUSINA br.5 a telefon je;011 3240324.
Inace i ja sakupljam modele u razmeri 1\43 i imam kolekciju Bburaga.Sa njima sam poceo.![]()
Od koje firme ti je taj Volkwagen Eos?
Da li imaš možda neke Bburago 1/43 modele za razmenu?
Da li imaš možda neke Bburago 1/43 modele za razmenu?
Nemam braticu za razmenu,od svih modela imam po jedan.
A jel bi mogao da mi ti ti kupis i posaljes do jednog poslovnog prijatelja u Novi Pazar jer sa Crnom Gorom ne radi platni promet da bih ti uplatio lovu a ja ko zna kad cu ic put Beograda...
Ja isto gotovo od svih modela imam po jedan , ali imam pojedine modele koje bih menjao za iste te , ali u drugoj boji , jer mi je jednostavno njihova boja dosadila , ili nikako nisam mogao da ga nađem u željenoj boji. Pa ako imaš možda neki takav model , javi mi.
Ni ja ne gledam baš toliko boje , pogotovu kada naiđem na model koji sam duže vreme tražio. Ja se trudim da u mojoj kolekciji nemam baš puno automobila iste boje , jer mi to na kraju dosadi. Tako sam jednom prilikom , dok sam bio mlađi , isključivo tražio određene modele , bez obzira na boju , pa se desilo da u jednom trenutku imam tridesetak modela , a polovina njih je bila crvena. Te modele koje sam naveo da menjam , tražim u bilo kojoj boji , samo da nije ista ona koju ja imam. Takođe me interesuje da li primetio ima li negde da se nađe 1/43 KIT kolekcija , jer ima tu par modela koji me interesuju. Ja sam gledao ali nikako ne mogu da ih nađem. Stalno nailazim na 1/18 KIT & 1/24 KIT. Evo ti link sa koga možeš da skineš šta tražim.Braticu napisi mi koji modeli te intersuju i koje boje.Meni je bitan model ne gledam bas toliko boje.![]()
Ni ja ne gledam baš toliko boje , pogotovu kada naiđem na model koji sam duže vreme tražio. Ja se trudim da u mojoj kolekciji nemam baš puno automobila iste boje , jer mi to na kraju dosadi. Tako sam jednom prilikom , dok sam bio mlađi , isključivo tražio određene modele , bez obzira na boju , pa se desilo da u jednom trenutku imam tridesetak modela , a polovina njih je bila crvena. Te modele koje sam naveo da menjam , tražim u bilo kojoj boji , samo da nije ista ona koju ja imam. Takođe me interesuje da li primetio ima li negde da se nađe 1/43 KIT kolekcija , jer ima tu par modela koji me interesuju. Ja sam gledao ali nikako ne mogu da ih nađem. Stalno nailazim na 1/18 KIT & 1/24 KIT. Evo ti link sa koga možeš da skineš šta tražim.
![]()
. Lamborghini Mira ima u Idei 1800din mislim da kosta,Burago 1.18I jos,