AUTOMOBILI U RAZMERI

Sto se maketa Lamba tice sve ih imas u razmeri 1/18 kod Bburaga. takođe osim Miure ih imas i u Maistu, ali obzirom da je BBurago kuppljen od strane Maista isti su, a bburago je jeftiniji. Ferrarije imas u Hotwheelsu i to mozes da biras, obicne koji su jeftiniji serija Elite koja je oko 50ak eura i super elite koja je oko 200 po komadu naravno. Elite serija je sasvim dobra a budu cesto na netu i popusti na njih. Pogledaj i kyosho sta ima od ferrarija imaju i oni neke modele. Majbolje ti je da odes na neki strani sajt, moja preporuka je www.modelcarworld.de u opcijam u pretrazivacu napravi opcije koje hoces da ti se prikazu tj modele ferrarija i lamba u 1/18 udaris opciju svi proizvodjaci i uzivaj

Extra,samo me zanima gde u Beogradu mogu da se nadju jeftini Buragovi modeli 1/18,i da li je ikako moguce naci Hotwheelsove modele u BGD-u?
Pre vise od 5 god. u Beogradu si mogao da nadjes sve Buragove modele u svim velicimama kod importera blizu Cvetkove pijace za upola cene nego bilo gde u gradu,i jos si mogao da biras.
Pa me zanima da li takva varijanta jos negde postoji?
Veliki poz

Extra,samo me zanima gde u Beogradu mogu da se nadju jeftini Buragovi modeli 1/18,i da li je ikako moguce naci Hotwheelsove modele u BGD-u?
Pre vise od 5 god. u Beogradu si mogao da nadjes sve Buragove modele u svim velicimama kod importera blizu Cvetkove pijace za upola cene nego bilo gde u gradu,i jos si mogao da biras.
Pa me zanima da li takva varijanta jos negde postoji?
Veliki poz

Prvi put čujem za nešto ovako. Baš ti hvala što si to pedilo sa nama ostalima ovde. Koliko mi je poznato , trenutno M Plast iz Šapca uvozi Bburago. Eto ja toliko znam o tome. Inače ja sam kolekcionar Bburago 1/43 serie.

Bio sma neki dan u šapcu i navratio do M plasta na ulazu, ništa od Bburaga nemaju, samo gomila rally automobila Mondo Motorsa, Subaru Imreza, lancia delta, lancia Stratos, Audi Quattro Ford Focus, ali je izrada baš prosečna pa nisam ništa kupovao. Kažu da očekuju isporuku Bburaga ovih dana. ja sma tamo plaćao bburago 2350 i 1650 din što je extra cena, po toj ceni nigde u NS nema maketa a imali su odličan izbor, sve sem reventona je bilo i u raznim bojama isti model pa je moglo da se bira. motori su bili 250 din a u Ns su svuda 350 i 400.

Juce kupih ovaj traktor od siku-a, ne skupljam traktore ali me je ovaj model veoma prijatno iznenadio po kvalitetu i detaljnosti, skida mu se i kabina, naravno traktor je u 1/87:)

rw506h380.jpg

Obisao sam sve svoje izbore,i nista.Koliko sam uspeo da cujem niko vise ne uvozi Maisto ili Burago do daljnjeg,informacija je pouzdana 70%

Baš šteta. Ja kao da sam rođen pod nekom baksuznom zvezdom. Još dok sam išao u osnovnu školu , počeo sam da skupljam Bburago 1/43 serie. U srednjoj školi sam prestao , a kada sam hteo ponovo da sakupljam , saznao sam da su bankrotirali. Evo sad opet čujem da ih niko ne uvozi do daljnjeg , što sam mogao i sam da primetim. Krajem prošle godine su se pojavili modeli koji su bili novi na našem tržištu i otišli za svega nekoliko dana. Od početka ove godine , primetio sam da je neka nestašica , ali sam mislio da je to samo privremeno. Na buvljaku , u Beogradu , ima prodavac koji ima veliki izbor Bburago serie 1/43 , ali meni to trenutno ništa ne znači , jer imam sve modele koje on prodaje. Gde bi mogao da se nađe neki proizvod od Maista ili Bburaga , u bilo kojoj veličini , a da nije 1/43 serie , zaista ne znam , jer ih gotovo i ne vidim u prodaji. Jedino što sam primetio je da može da se nađe po koji model Bburago 1/32 serie u Idei extra na Novom Beogradu i Tempu na Vilinim vodama. Ja gotovo šta god počnem da skupljam ili mi se dopadne neki proizvod (uglavnom mislim na hranu) , ono bude nestašica tog proizvoda ili ga povuku iz proizvodnje. Možda bi trebalo da prestanem da skupljam BBurago 1/43 serie , kako bi Bburago i Maisto ponovo počeli da se uvoze. ;)

Back