Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
A po istoj logici kao švercerska torba...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio vlasnik "Spitfajera" nekoliko meseci. Lep je utisak kad sedneš onako nisko i kreneš leti u uživanje. Do prvog višeg automobila kad ti neko baci pikavac na glavu. Definitivno sam ga se odrekao kad me je na semaforu odrao "tristać"...Jel ima neko ovde da je vozio MG ili Triumph, kako izgleda vožnja tako nečim?
Onda smo se našli. MGB pogotovo u varijanti GT je moj šampion. Lep, kompaktnih dimenzija, dobrog ležanja i "režanja", sjajan auto. Bio sam u prilici više puta da ga vozim i mogu ti reći da sam silno uživao!E taj MG mene i zanima, narocito MGB...
Na Novom Beogradu blizu doma zdravlja prema Zemunu imaš servis za Engleze u kome ima svačega. Na ulazu u Mladenovac sa leve strane je auto servis čiji vlasnik ima Midget.Čekaj, bio je neki bradonja mehaničar koji je imao beli MG midget i još neke engleze... Jel znate možda ko je to?
Na Novom Beogradu blizu doma zdravlja prema Zemunu imaš servis za Engleze u kome ima svačega. Na ulazu u Mladenovac sa leve strane je auto servis čiji vlasnik ima Midget.
Crni?Taj lik kod Doma sad nema mnogo stvari, brda Austina, par Sunbeamova i Minija, neku nabudzenu Skodu 1100 ali zato Maserati 222![]()
Video sladak model MGB u 1:43, bar malo da zadovoljiš dušu.E taj MG mene i zanima, narocito MGB...

Dobar si, fali još Midget!Imam dva komada, belog i zelenog, bash 1:43... Imam i MGA i MGF.....
Ne pričaš da li ti je draga još pod inicijalima MG? ili menjaš firmu?I onaj stari TF (malo mi za sricu triba)

Prvi koga sam se setio je jedan 166MM! Jako je lep, crven, proizveden u varijanti spider u 9 primeraka! Ako se i pojavi na nekoj aukciji jako je jeftin. Možda zato što na haubi ima onog glupog konjića što se propinje?Ako nađeš možda i nekakav MM za Marjanu Milošević, biću ti zahvalan.....

Nemoj baš toliko da cicijašiš...hahahahaha.... Skracenica za Moris Minor je MM salon.....

Ma to simpatico brzo prođe. Nego ako hoćeš da joj središ kičmu i ispremeštaš bubrege s leva na desno kupi joj stari Mini Moris. Minor je previše udoban...Esto es un coche muy simpatico...