Opelman
Aktivan član
- Poruka
- 1.535
Kad su Morisi u pitanju, Countrymen sa drvenim zadnjim delom je više od zakona...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priče se odlično sećam i pokušaću negde da je iskopam. Sećam se i priče o dečkiću sličnih godina koji je na traktoru, prastarom IMT 353 sa prikolicom dovezao iz nekog sela kod Karlovca celu porodicu i komšije...Ako nekom treba da podižemo spomenike, onda su to traktori IMT. Setite se kilometarskih kolona sa traktorima...Е овако...
Да ли се неко сећа, 1995. чини ми се да је било, како је један дечак од 10 година довезао из Хрватске за време Олује у Београд Југо са целом породицом, пошто му је отац погинуо или био на ратишту, не сећам се више? Слична прича као ова горе, тражио сам је по интернету али без успеха, па ме занима да ли је неко има или је се сећа?

Ako zaista naprave spomenik Golfu II u Sarajevu, ja cu prvi otici da ga vidim.

За мене је то све чист дебилизам, невезано да ли се ради о споменику Голфу, Лади, Спачеку, Пежоу 405, Тојоти или Југу. Кич и шунд(иако се шунд односи углавном на литературу) који се раширио из САД. Тамо по разним вукојебинама праве џиновске споменике кокошима, прасадима, Стоунхенџ од аутомобила... Чиста глупост, као и споменик Рокију у некој нашој селендри. "Слотеру Ниче Жарково ти кличе" и разумем, то је графит и зезање, али правити споменике... Глупаво скроз.

aman sta bi s onim klincem sto je junacki ter'o yuga?![]()
Priče se odlično sećam i pokušaću negde da je iskopam.

Sećam se toga.Osim njega,dečak od 13 godina takodje je dovezao traktor iz Krajine sa 17-oro ljudi i dve godine starijim bratom.I to putovanje je trajalo punih 13 dana.Е овако...
Да ли се неко сећа, 1995. чини ми се да је било, како је један дечак од 10 година довезао из Хрватске за време Олује у Београд Југо са целом породицом, пошто му је отац погинуо или био на ратишту, не сећам се више? Слична прича као ова горе, тражио сам је по интернету али без успеха, па ме занима да ли је неко има или је се сећа?

Nisi shvatio suštinu priče.Pa dobro vozio juga... Pa nećemo sad o njemu 100 strana!!!!!!
Ne radi se o Yugu,već o hrabrim i humanim ljudima,koje je sudbina naterala da brzinom svetlosti donose teške odluke.
Jer ljudi je mnogo,ali čovek je redak.