Automobil, instruktor i ja = kataklizma

ja polozila pre 8 godina u ovo vreme, po ovakvom vremenu:eek:
ni ne secam se skoro nichega sem da kad mi je komisija rekla da stanem, ja odmah stala pored nekog kamionchica, ali malo poblize:lol: da bih se sklonila sa puta
pita predsednik komisije "A kako mislite da izadjemo, preblizu ste stali?" a jugic sam neki vozila
ja ni 5, ni 6 "pa evo mozete izaci sa moje strane, svakako nemate zadnja vrata" :eek:
posle sam :dash: dok sam chekala da odluche, mislim se ko me vuk'o za jezik:roll:
ali polozila samiz prve :mrgreen: iako sam smatrala da nisam talent za voznju, jedva me nagovorishe moji da krenem na chasove

Naravno da sam uvek u pravu:lol:dakle..ako je 1 polozio znaci da je talentovaniji i da sigurno vozi..a ne da je nekog naucio a vecinu nije..realno svako zna da vozi posle 5 casova..posle par se izlazi na ulicu..sve znas da ukljucis u automobilu..savlada se i poligon..dakle sve se to radi i ponavlja casovima da se stekne rutina..ali kad sam sednes bez instruktora ti sve to isto znas samo ti je prpa od polaganja i napravis sranje kao sto je ne spustanje rucne..ugasi ti se..zgazis liniju..pre svega se vidi nesigurnost..samo da to sakrijes prolazis:ok:

zao mi je, ali ovog puta ne mozes biti u pravu, jer sma JA uvek u pravu. :lol:

@tema nego, ja ne ebem nikoga kada vozim, ocekujem da mi se svi sklone sa puta. :confused: to je najveci problem, osim onog levo i desno (reseno) i smotam menjac u 4 umesto u 2 kada ne gledam sta radim i zaboravljam da prebacim u drugu kada naidjem na onog lezeceg :rida: i najvise mrzim pesake, koji iskacu na sve strane i tamo gde im nije mesto. :evil: i posle im djavo kriv. :evil: a i ne vodim racuna o brzinama, ja lepo vidim da je ogranicenje na 40, ali ne smanjim brzinu. :eek: ima jos, ne mogu da se setim, seticu se sutra posle casa. :lol:

edit i rikverc da mi niko ne pominje. i nervira me sto kada obilazim nesto (npr. kola delimicno parkirana na trotoaru), za to malo moram da dam znak i to uvek zaboravim. :roll:

edit2 zaboravim i da se vezem. sve u svemu jeste kataklizma. :rida:

edit3 sve u svemu u kolima se osecam kao lajka u svemiru. :zcepanje:

Poslednja izmena:
Eto danas padoh voznju.Poligon sam odlicno odradila.Greska koju ne priznajem je ta da sam zgazila ivicnjak zadnjim tockom kad sam skretala u desno.Ivicnjak nije bas nizak da ne osetim kad se popnem i sidjem sa njega.Drugu gresku priznajem.Neki auto bio parkiran mnogo blizu semafora i kad mi je pandur rekao da idemo desno ja ukljucim desni zmigavac i obidjem ta kola,a trebala sam levi.Iako sam pre toga obisla deset kola pravilno.
Inace od nas 13 samo jedna devojka je polozila.
I tako,besna sam.

Ebi ga, bas mi zao
Zo za ivicnjak su mi jos davno rekli instgruktor da se za to obara odmah, jer se racuna kao da si zgazio pesaka
Ja sam se s muzem bas objasnjavala pre neko vece oko toga, kad je vozio krug oko naselja (da proba) i udario u ivicnajk da nema osecaj i da je to neophodno da stekne za polaganje
A za migavac, ebi ga, desava se, to uzimaju za zlo, iako se u pravoj voznji to desi svakom

Bice bolje, sledeci put polazes sigurno, vazno je da si sigurna i vladas situacojim, a sad znas i gde su ti greske i mozes da poradis na tome

da rezimiram(o), ako imas 13 kandidata od kojih samo jedna polozi najverovatnije je problem u instruktoru. mozda covek hoce da dolaze na dopunske casove. :manikir:
u raspravi nikada ne gubim nijedan detalj.:mrgreen:

haha otkrila si ameriku..:lol:nije problem u instruktovru jer SVAKI zeli da uzme kesh za dodatne casove..A TO NEMA NIKAKVE VEZE SA PANDUROM KOD KOG POLAZES..dakle njih dvojica se ne mogu dogovoriti da obara jer se panduri menjaju..a i verovatno bi to neko godinama provalio da se iko potplacuje..a i koliko kosta dodatni cas?smejurija..dakle shvati da vecina nema blage veze sa voznjom i da je svima frka..da samo sigurni prolaze..i niko nikad ne zeli priznati da gresi a greske su ocigledne..da je vas 5oro izaslo opet bi 1 prosao..a ti tripujes da je to kao mali % kad vas je 12 palo..ne pomislis da stvarno niste spremni za voznju po ulici..zato i menjaju zakon da cete morati godinama voziti s nekim:ok:

haha otkrila si ameriku..:lol:nije problem u instruktovru jer SVAKI zeli da uzme kesh za dodatne casove..A TO NEMA NIKAKVE VEZE SA PANDUROM KOD KOG POLAZES..dakle njih dvojica se ne mogu dogovoriti da obara jer se panduri menjaju..a i verovatno bi to neko godinama provalio da se iko potplacuje..a i koliko kosta dodatni cas?smejurija..dakle shvati da vecina nema blage veze sa voznjom i da je svima frka..da samo sigurni prolaze..i niko nikad ne zeli priznati da gresi a greske su ocigledne..da je vas 5oro izaslo opet bi 1 prosao..a ti tripujes da je to kao mali % kad vas je 12 palo..ne pomislis da stvarno niste spremni za voznju po ulici..zato i menjaju zakon da cete morati godinama voziti s nekim:ok:

E, džordži, idi presloži lutkice, leba ti, radi nešto što umeš :lol:
Ne potplaćuju se i instruktori ne mogu da se dogovore sa pandurima :rotf:
Veću glupost čak ni od tebe nisam čula dugo, dugo :D

to kako si ti Dzordzi polozio zvuci kao na ua
kao najvaznije je da si siguran u sebe, ebes majku svima na putu, a dal je to po propisu, ma nebitno.
ispravi me ako gresim

Eh, on je mnogo opasan, ebe majku instruktoru, pa se pandur zadivio, a verovatno i malo prepao da i njega ne poebe :aha: Šta ga znaš kako može da se zabroji onako iznerviran :lol:

to kako si ti Dzordzi polozio zvuci kao na ua
kao najvaznije je da si siguran u sebe, ebes majku svima na putu, a dal je to po propisu, ma nebitno.
ispravi me ako gresim
Naravano da je to po propisu kad vozis OSHTRO I SIGURNO..to mozda tebi zvuci drugacije ali nigde niko nije prekrsio ni1 saobracajni znak
E, džordži, idi presloži lutkice, leba ti, radi nešto što umeš :lol:
Ne potplaćuju se i instruktori ne mogu da se dogovore sa pandurima :rotf:
Veću glupost čak ni od tebe nisam čula dugo, dugo :D

Aha i ja sam cuo za one filmove kad u licnu kovu stavis kesh da polozis a pandur uzme i obori te:hahaha:

Crni Dzordzi, ja vozim po gradu do posla i nazad vec vise od mesec dana, od kako sam kupila kola
A polozila sam tacno 27.10.2010.

I tako, mislim hvala ti na lepim zeljama

Aha onda bi ko ovaj meda da se predstavis kao zena lavica jel..pa kao ja nisam u pravu a vi ste popile svu pamet a i na ovaj nacin shatro prozivki vi pokazujete kako dobro vozite:lol:

vazi dzordzi, polozio si iz prve, polozicu i ja. :cool:

edit usput, pomnozi broj dopunskih casova sa brojem kandidata, pa vidi da li se isplati ili ne.

@tema svecano obecavam da cu od danas paziti sta radim i nista necu zaboravljati. :lol:

Poslednja izmena:
Aha onda bi ko ovaj meda da se predstavis kao zena lavica jel..pa kao ja nisam u pravu a vi ste popile svu pamet a i na ovaj nacin shatro prozivki vi pokazujete kako dobro vozite:lol:

Ebemliga koliko dobro vozim, al' mi se auto ne gasi :mrgreen:

Nego, ispričaj nam lepo sve do kraja, nemoj biti tako skroman, kako si instruktoru zalepio šamar što mu menjač ne valja i kako si ih postrojio sve uz crtu na kosoj garaži i kako su panduru drhtale ruke dok je popunjavao zapisnik :aha: I naravno, kako je tvom instruktoru skočio promet neviđeno posle tebe, jer se pročulo po gradu da čovek pravi Fanđe za 40 časova, i kako te molio da ne pričaš više nikom da si kod njega polagao, pošto nije mogao da postigne, a i sramota ga bilo tolike love kad je tvoj talenat bio jedan u milion, sve, sve, sve nam reci!
Najbolje obožavam lovačke priče blejača sa ćoška Maksija, majke mi :aha:

ne znam kako dovodis u vezi stvari koje nemaju veze, niti metod po kome zakljucujes
ali to vec nije tema
sto se tice voznje, pocetnik sam i dalje, ali se snalazim i stekla sam odredjenu sigurnost, a to je najvaznije, dok s druge strane sam sveza i postujem propise u potpunosti (iako sam primetila da kako vreme odmice se lako kvarim odn. i ja pocinjem da postajem pomalo bezobrazan vozac - ubacim se nekom, a ne podignem ruku itd). U Beogradu na ulici mozes da opstanes samo ako si otresit a u isto vreme vrlo oprezan i brz, tu se slazemo, ali se ne slazemo da je nacin da se polozi tako da ebes majku instruktoru i panduru
mozda to pali kod nekih, ali ako ne postujes propise, i ne vladas vozilom i situacijom, ne osecas auto i ne znas tehniku voznje, dzaba ti svo samopouzdanje ovog sveta

to sto devojke imaju tremu i sto grese je sasvim normalno, a Meda i ja se trudimo da damo neki pametan savet i da ih obodrimo da steknu vise sigurnosti i rade na ispravljanju gresaka umesto da ih spucamo komentarom kako nikada nece poloziti

Back