Po ovima sto tvrde da automatik trosi 25% i vise nego manuelni ispada da moj M3 onda trosi 7l sa manuelnim. . . Taj film bih bas voleo da vidim. . . 25% vam dodje oko 2.5l i to je sve sem malo, da kazete 1l pa OK, ali preterujete ga ovako. . .
Tako kaze fabrika u uputstvu za rukovanje automobilom, a i praksa se slaze.
I da, trosi oko 3 litara vise u gradskim uslovima voznje.
To tako i mora iz prostog razloga sto seu gradu dosta vremena provede u stajanju, stalno radi hidro konverter (turbina) koja stalno opterecuje motor i trosi oko 10KS. Tokom tog rezima motor se opterecuje dodatno pa da se ne ugasi mora da se poveca gas (pedala gasa) sto povlaci i potrosnju goriva.
Toje onaj efekat da se auto krece unapred u D rezimu na leru kada se pusti kocnica. Sva ta energija u gradu pri stajanju nije nista drugo nego gorivo izaslo kroz auspuh.Sto vise lera i sto vise stajanja to veca razlika potrosnje klasicnog automatika u odnosu na bilo koji drugi tip menjaca.
To je prosto tako, i zasniva se na principu rada automatika.
Opet, sto veci po kubikazi motor to i vece rasipanje energije tj goriva.
Moje iskustvo je sa 65.000km+ gradske voznje po BGD i okolini, a kako sam imao isti model auta pre toga sa manuelnim klasicnim 5 stepenim menjacem razlika je upravo tu negde oko 2,5 litre (2-3l ) zavisno od vremena voznje i vremena stajanja.
Kome je uvecanje potrosnje prevelika smetanj moze pri svakom stajanju da iz D prebaci u N i tako iskljuci efekte dodatne potrosnje. Samo onda je pitanje akose stalno rucno salta D u N pa u D koja je poenta da se uopste ima automatik.
Automatik daje udobnost voznje ali to kosta dodatnog goriva, sto manja brzina kretanja to veca razlika dodatno potrosenog goriva.
Ima elektronizovanih automatika koji imaju posebna kvacila (lock up) i u nizim brzinama i kod njih je nesto manja razlika potrosnje ali i dalje hidro konverter trosi ne tako malo "konja" iz motora dok auto miruje, tj stoji u mestu u Drive sa nogom na kocnici.
Konkretno, moje vozilo uz automatik u D po gradu trosi (BGD) oko 16 litara u proseku na bazi evidencija za 60.000km.
Moze da ide i na 18 litara kada se vozi u spicevima,
Van grada to moze da spadne i na 11 litara.
Manuelac trosi od 10-13 litara u istim uslovima.