ristanovic.vlado
Početnik
- Poruka
- 10
Gospodo,ima li iko da pomogne malo.Novi sam u ovoj temi,ali bih vas zamolio da ako ima neko da proda jedan polovan aparat,i da da pametan savet,da odgovori.Pozdrav svima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospodo,ima li iko da pomogne malo.Novi sam u ovoj temi,ali bih vas zamolio da ako ima neko da proda jedan polovan aparat,i da da pametan savet,da odgovori.Pozdrav svima
G.din Ristanovicu .
Aparata ima koliko hoces, da bi dobio odgovor na neko*pametno) pitanje moras postaviti pitanje. Moj savet ti je za pocetak 10 aparata pa guras dalje ostalo ti je zezanje .
Ima, ima, posto govoris o dinarima pretp. da si iz Srbije, nisi rekao koji grad, ulovi Steelmaxa da ti nadje i aparate i da savjete za lokacije pa zasuci rukave, svi mi smo tako poceli, sa par aparata.
A za savjete pitaj, ali nemoj uopsteno jer ces isti takav odgovor dobiti, pitaj konkretno!
Po mom misljenju najbolji aparati su Necta i Bianchi, dijele se prema kapacitetu, za prosjecnu lokaciju dobro bi ti dosao i aparat sa najmanjim kapacitetom - 180-280 casa, npr.Necta Colibri ili Bianchi Pegaso, Antares itd.Ja nemam nista na prodaju od aparata, vidi sa Steelmaxom da li on ima, kad kupis aparat/e onda zasuci rukave i Googlaj, trazi neki User manual i proucavaj kako to funkcionise koji model mada ce ti onaj od koga kupis aparat objasniti osnovno, kako da ga odrzavas, kako da rijesis osnovne kvarove itd, ali moras biti uporan da naucis sto vise o aparatima, varijantu da zoves majstora da ti otkloni kvar zaboravi jer ces se nacekati dok dodje, a onda se nacekati dok otkrije kvar itd, a to ovaj posao ne trpi.Zato moras sve nauciti sam.
Jesi li imao ovakav Colibri, ovaj crveni?Espreso je, ima sve kao i ostali, ali ne daje casu, u stvari nema case instalirane, uopste nema one grupe za case, pokusacu je dodati, ne znam ima li mjesta na ploci za konektor za case, nisam jos provjeravao.
Nt od kad koristis ove igracke . pogledaj kako ti stoji na orginalnom aparatu limcici takozvani riblja kost ali gde naci mehanizam za izbacivanje konektore imas sigurno za mehanizam trebace ti i okretna ruka ne isplati se to odradjivati
Sta bi, ulazis li u posao?
NT treba mi kompletna sema od male ploce bijanchi moze i od pegaso iste su proguglaj mi molim te. Znas da mi je engleski nula
Sta bi, ulazis li u posao?
Da,i dalje razmisljam o poslu,ali nisam bio tu par dana.Steelmax,nisam se pismanio,ali nisam mogao da prodjem sa sifrom 51190,jer je po informaciji iz poreske u obavezi izdavanja fis.racuna,ali moze se proci sifrom 4799(stara 52630),pa radim na tome ovih dana.Nadam se da cu negde proci! Pozdrav!
Pa ta ti i treba, 52630-ostala trg.na malo izvan prodavnica, prodaja preko automata, mislim da ne postoji druga za ovaj biznis, slicni su zakoni i u SR i u Rep.Srpskoj
isplati li se uzimati antares, incontro ili zanussi venezia za 700e?
ili sta je najjednostavnije za odrzavanje i sta se najmanje kvari?