Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mislim da koristim case koje imaju isti precnik onog gornjeg ruba kao i ove za vending, malo su krace od standardnih Coffee to go casa, ali vece od ovih vending, a posto su papirne ne bi trebalo da imaju problema sa ispadanjem, tj.antistaticke su.I kod novijih Bianchija se mogu prosiriti kasike i koristiti vece tako da i Bianchi moze da radi isto, ali probacu sa Colibrijem jer cu imati jedan slobodan.

Moras samo stelovati vilicu drzaca casa ako se odlucis na bianchi masine - ovo nisam razumio?

Pa ni jedne kartonske case nemaju isti obim ko vending case.
Kad je nastelovano dobro ,ispadne prva casa ,sledeca se okrene malo kontra , to znaci da je vilica steze ali nesme previse a ako je ne vrati unazad znaci da ima luft veliki a njega doteras na sraf gde je proslican drzac casa koji samo okrenes levo smanjuje vilicu a desno povecava.

Pa ni jedne kartonske case nemaju isti obim ko vending case.
Kad je nastelovano dobro ,ispadne prva casa ,sledeca se okrene malo kontra , to znaci da je vilica steze ali nesme previse a ako je ne vrati unazad znaci da ima luft veliki a njega doteras na sraf gde je proslican drzac casa koji samo okrenes levo smanjuje vilicu a desno povecava.

Da da, nisam o tome vodio racuna jer mi to nije palo na pamet, ali nadam se da me to ne bi zezalo, malo cu rasiriti vilice, znam o kom srafu govoris, kad se pere taj dio najvise se skupi oko tog srafa...

Da, ali limenke nisu zdrave, sad mogu da pisem jos kojekakve gluposti, da ti namerno spamujem temu, kao i ti moju. Mislis iz Bosne si pa si mnogo pametan, a?:think:

U pravu si, limenke nisu zdrave, ali moji konzumenti ne jedu limenke, kod nas piju sok iz limenki, a on je zdrav.

Iz Hercegovine sam...

Prilozi

• 46955_1416561938854_1376774578_31128393_5038358_s.jpg
    46955_1416561938854_1376774578_31128393_5038358_s.jpg
    7,4 KB · Pregleda: 19
U pravu si, limenke nisu zdrave, ali moji konzumenti ne jedu limenke, kod nas piju sok iz limenki, a on je zdrav.

Iz Hercegovine sam...

Ajde, lakse mi ovde da odgovorim, cisto da i tvoja tema bude posecena, da malo pomognemo ,ljudski je. Shvatam ja malo sale, nije problem, samo navrzu se onda kojekakvi, a NISTA NEMA VEZE SA TEMOM! Nema veze, bitno da se nesto pise, jel tako? I negativna reklama je reklama, a spam je spam.:mrgreen:

Back