Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Samo" 3?? Nisi valjda dao otkaz na ostale? E, sad mozes da se nazoves biznismenom. Samo 3 posla, kad spavas covece? :hahaha:

Jao Nikola brate, pa i dalje ne kontas...?

Jedan od tih poslova je i spavanje, meni placaju dok spavam..., naime, radim kao nocni cuvar, ali cuvar koji spava i to mi se placa tako da mogu i da spavam i da zaradim 500 eur, dobro, to je neka minimalna zarada, kad vise spavam bude i veca zarada, ali...dobro dodje

Hvala naravno, ali kazem da "tvoja" tema ima tek 477 postova zajedno sa svim spamovima, a "moja" 1000 i kusur i sa min brojem uglavnom tvojih spamova...pa ti vidi gdje si...

U fotelji! Bas me briga koliko ima postova, na mojoj temi ima 97-99% spamova, a ti ko velis, "kad ide niz brdo, da i ja spustim rucnu"!? Jel tako? Pustio sam moderatoru da malo povede racuna sta se radi na forumu, pa dok ne odreaguje......................Ti si "strucnjak" za struju, pa da te pitam, nestade struje pre 2 dana u stanu na pola minuta i ubi mi XP. Imas li ideju, sta se desilo? Veci napon?

Koliko kosta iznajmljivanje aparata? Koliko je potrebno prodati napitaka dnevno po aparatu da bi se pokrili troskovi iznajmljivanja?

Zavisi od tvoje cene napitaka i snck proizvoda a cena ti je 30evra po aparatu mesecno kupujes sirovine od mene ili 50 kupujes gde hoces, imam 5 kompleta slobodnih placanje za tri meseca unapred posle toga svakog 1 u mesecu .Ako nemas svoju firmu onda 5meseci unapred i radis pod mojim imenom. Kvarovi moji delovi tvoji .

U fotelji! Bas me briga koliko ima postova, na mojoj temi ima 97-99% spamova, a ti ko velis, "kad ide niz brdo, da i ja spustim rucnu"!? Jel tako? Pustio sam moderatoru da malo povede racuna sta se radi na forumu, pa dok ne odreaguje......................Ti si "strucnjak" za struju, pa da te pitam, nestade struje pre 2 dana u stanu na pola minuta i ubi mi XP. Imas li ideju, sta se desilo? Veci napon?

Sta ti ubi?Na racunaru XP?

Zavisi od tvoje cene napitaka i snck proizvoda a cena ti je 30evra po aparatu mesecno kupujes sirovine od mene ili 50 kupujes gde hoces, imam 5 kompleta slobodnih placanje za tri meseca unapred posle toga svakog 1 u mesecu .Ako nemas svoju firmu onda 5meseci unapred i radis pod mojim imenom. Kvarovi moji delovi tvoji .

Maksimalno korektna ponuda kad se uzme u obzir cijena automata, odrzavanje, registracija firme, servisiranje automata koje iziskuje poznavanje rada automata, dakle, ne moze svaki majstor da dodje "i pogleda ti taj kvar", servis mora da radi obucena osoba, ako ti biznis ne krene ne moras da gledas sta ces sa aparatima i kome ces da ih prodas itd.

Maksimalno korektna ponuda kad se uzme u obzir cijena automata, odrzavanje, registracija firme, servisiranje automata koje iziskuje poznavanje rada automata, dakle, ne moze svaki majstor da dodje "i pogleda ti taj kvar", servis mora da radi obucena osoba, ako ti biznis ne krene ne moras da gledas sta ces sa aparatima i kome ces da ih prodas itd.

Taman si se ratosiljao "viska" posla, kad *oces! Gde su tri posla, tu je i 4!! :lol:

Mislim da tu nema mnogo prostora za odredjivanje cene, koliko sam imao prilike da vidim cena napitka caj/kafa su od 30 - 40 dinara. Zanima me okvirno ostatak po prodatoj jedinici proizvoda (kada se oduzme utrosak materijala odnosno casa, kafa/caj, eventualan kvar), verujem da je veoma tesko postaviti tacan racun ali se moze pretpostaviti ocekivana dobit.
Da li je bolje ciljati na neku firmu koja bi placala rentu tako da njeni zaposleni dobiju odredjen broj besplatnih kafa ili nesto slicno ili postaviti aparat u holu neke ustanove kao sto je fakultet/srednja skola itd. Da li je rizicno drzati aparat napolju (sudeci po Halo govornicama, jeste) ali da proverim?

Inace ponuda mi deluje sasvim posteno ali bih voleo da znam sve pre eventualnog ulaska u posao.

Mislim da tu nema mnogo prostora za odredjivanje cene, koliko sam imao prilike da vidim cena napitka caj/kafa su od 30 - 40 dinara. Zanima me okvirno ostatak po prodatoj jedinici proizvoda (kada se oduzme utrosak materijala odnosno casa, kafa/caj, eventualan kvar), verujem da je veoma tesko postaviti tacan racun ali se moze pretpostaviti ocekivana dobit.
Da li je bolje ciljati na neku firmu koja bi placala rentu tako da njeni zaposleni dobiju odredjen broj besplatnih kafa ili nesto slicno ili postaviti aparat u holu neke ustanove kao sto je fakultet/srednja skola itd. Da li je rizicno drzati aparat napolju (sudeci po Halo govornicama, jeste) ali da proverim?

Inace ponuda mi deluje sasvim posteno ali bih voleo da znam sve pre eventualnog ulaska u posao.

koliko sam ja shvatio,ovde je najteze dobiti lokaciju
znaci,to sto kazes sarednja skola,fakultet,tu se dekan prvo ovajdi ili direktor,a tebi sta ostane
na ulici ih nikada nisam vidjao,bar ne u bgd...jer imaju staklen otvor,neznam tacan izraz na srpskom,ali huligani mogu lako doci do limenki,jednostavno

znaci....pre svega,dobrano ispitati,gde bi se aparati mogli postaviti

Evo ovako ako su sirovine od nas kafa 700 din mleko 500 cokolada 550din case 3000 kom. 5000din ti racunaj u proseku da ti ostane 20din od napitka uz to mnogo pitas tako da mislim da neces uspeti da obezbedis lokacije fora je naci lokaciju a da te ne kosta.

Ako kazem da su tvoji automati jedni od vecih krseva na trzistu, da li je moje misljenje merodavno, posto sam ranije s vremena na vreme koristio kojekakve aparate? Da li je ovo mozda spamovanje tvoje teme? Sta ti mislis??? :think:

Back