Auto - radionica, potraznja delova

Treba da nalepim na soferku neku nalepnicu (parking) koju bih po potrebi skidao, da l postoji nesto sto mi omogucava da zalepim nalepnicu na soferku pa da je skinem kad mi dune i da je vratim? Kao neka podloska? Kao da sam to gledao na nekim pumpama...
Nzn... postoji da je ne pritisnes ;)
U 500 tvojih evra da je problem sa dpf filterom pa se turbina muči :think:
Filter za gorivo stavio sam Bosch :)..

Sta kazete na ovo ..
20210106_112917.jpg

Nema varenja plastika na tim autima sve ide novo ...celi prednji deo sa farocima veznim limom i tona plastike .. zadnji branik nosaci i zadnje desno krilo, plus sto se mora izvuci unutradnji blatobran i pod sa denne strane u gepeku i sve to lakirati .. videcemo kad taksator dođe na procent stete .. far 1000€ .. Po mojoj proceni oko 10-13k € .. pre 13 jer nema jeftinih delova vec sve mora ide preko Jagiara a tu su delovi zara..

Pa da ali posle nikada ne dođe niti ih interesuje dalje jer te zahebu u svakom slučaju. Dođu u kontrolu jedino ako neki ludak ode u ovlašćeni pa popravka izađe 30-50% više koliko i jeste realno.
Ima kontrola ...za taj posao ti je potreban broj i zovnu vlasnike ponekad da provere jeli sve uradeno po racunima koji su im poslati .. ako muljas i ako te uhvate onda idu unazad i sve kontrolisu , onda si pukao ko siroce... , plus gubis pravo da radis za osigirnaja .. Nema potrebe za tim

Back