- Poruka
- 85.204
Pita za cenu dobio je info i link, dalje nek sam traži. Za punta je to verovatno ok, sastavi još neku desetinu do reciklaže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Punto nije mojPita za cenu dobio je info i link, dalje nek sam traži. Za punta je to verovatno ok, sastavi još neku desetinu do reciklaže.
Nzn... postoji da je ne pritisnesTreba da nalepim na soferku neku nalepnicu (parking) koju bih po potrebi skidao, da l postoji nesto sto mi omogucava da zalepim nalepnicu na soferku pa da je skinem kad mi dune i da je vratim? Kao neka podloska? Kao da sam to gledao na nekim pumpama...
Filter za gorivo stavio sam BoschU 500 tvojih evra da je problem sa dpf filterom pa se turbina muči![]()
Moracu cesto da je skidam...Nzn... postoji da je ne pritisnes
Filter za gorivo stavio sam Bosch..
Aaaa nemački boflFilter za gorivo stavio sam Bosch..
Sletio sa puta covek ..kap ce ga udariti kad dobije cenu za ovo ..Xaxa kakva je to slama
Ne moze to ovde tako ..Taksator dolazi na procenu srete pre bilo kakvog rada a moze I posle da proveri kako je uradeno tj dođe ponekad na kontrolu .. osiguranje placa popravku a vlasnik deo ..To na papiru ga toliko ošurite a ovako ima da radi lemilica i heftalica krilo i pod macola![]()
Ima kontrola ...za taj posao ti je potreban broj i zovnu vlasnike ponekad da provere jeli sve uradeno po racunima koji su im poslati .. ako muljas i ako te uhvate onda idu unazad i sve kontrolisu , onda si pukao ko siroce... , plus gubis pravo da radis za osigirnaja .. Nema potrebe za timPa da ali posle nikada ne dođe niti ih interesuje dalje jer te zahebu u svakom slučaju. Dođu u kontrolu jedino ako neki ludak ode u ovlašćeni pa popravka izađe 30-50% više koliko i jeste realno.
I dokle smo došli 2xfarovi prednji 4k€ hahaha