ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
СкупоU pravu, si, okvirna cena je 3,560.00
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СкупоU pravu, si, okvirna cena je 3,560.00
Фора је у томе што су ту присутне вибрације, дакле то мора да буде лепак сличан силикону, да се нанесе дебеослој који је еластичан и добро лепи. Лепкови типа супер лепак не могу, из истог разлога не може ни заваривање, то мора да буде еластична веза.Ima jeftinijih Sika je verovatno najskuplja imas druge koji su dosta jeftiniji a lepe svi
Sve to sto sam ti rekao je slično i kotisti se za slicne stvari ..super lepak nisam ni spominjaoФора је у томе што су ту присутне вибрације, дакле то мора да буде лепак сличан силикону, да се нанесе дебеослој који је еластичан и добро лепи. Лепкови типа супер лепак не могу, из истог разлога не може ни заваривање, то мора да буде еластична веза.
A šta je crknulo? Letva ili pumpa?Jedno pitanje. Koliko u najgoroj varijanti može da košta popravka serva na zastavi 10 1,2 benzin?
Nije moj autoA šta je crknulo? Letva ili pumpa?
SamoNije moj autoNekada blokirala kada treba da skrene i krene puno da se namotava. Ugasi se, ponovo upali i sve normalno.
Nisam znao za ovoNa Puntu elektro motor odradjuje lakse okretanje volana i zato ima i City mod.
To moj drugar u NS resava za 25-30€.
Nije moj autoNekada blokirala kada treba da skrene i krene puno da se namotava. Ugasi se, ponovo upali i sve normalno.
zna li neko kakvi su ventili u ford fiesti 1.2516v, 2003, samostelujuci ili ne?
Fiat je uvek bio korak ispred po inovatovnosti ..Fiat Punto ispred svog vremena![]()