Auto - radionica, potraznja delova

Da majstore nepoverljivi,majstor daje garanciju na svoj rad.
To sto je potrosio ulje ko zna kad je i menjano a sto se tice drugog motora ko kaze da taj ne trosi ulje ili mozda hoces da kazes da je taj u fabrickom stanju a izvadjen je iz auta za delove?:hahaha:
Lele kakve gluposti cu procitati ovde na forumu.
To sto je prolupao ne znaci da je los motor jer je prolupao na lezajevima radilice a to se zameni,Bitno je da cilindri i karike budu dobri a sve ostalo je zamenljivo.
Uostalom sta ti znas o polovnim kolima kad vozis samo nova?
I sam si to rekao tako da tebe poslusati u ovom slucaju je smesno.
Cuj 500€?
Pa da kad su tebe otresli tako pa vise nisi imao hrabrosti da kupis polovan auto pa kupio novi i sad nama solis pamet ovde.

Pa čovek koji prodaje motor daje garanciju, moze i kompresija da se izmeri a ti automobili ionako dolaze na kilo. Nista neznas al znas da pametujes i uvaljujes ljude u trošak.

Samo ti stavi drugi motor i uradi veliki servis i miran si 50.000 km

- - - - - - - - - -

Jer dule, u inostranstvu ne voze auto dok ne prolupa nego ga menjaju na 5-10 god ili kad ga skrljaju. Nemaš pojma šverceru.

Pazite ljudi sad kako prica ovaj nas pljuvač.
Sad sve valja i motori su dobri jer tamo ne voze dok se ne raspadnu.:hahaha:
Pa non stop pricas o krsevima i raspadima a sad odjednom ono sto u stvari i cini auto dobrim je-zdravo i pravo.
A tek odvala gde ja kazem da majstor daje garanciju na svoj rad a ti kazes da prodavac daje garanciju na motor????:rotf:
Ajooojjjj pa nasmeja nas samo tako.
Sad odjednom prodavci polovnih delova ispadose postenjaci za neispitan i neproveren motor a ja koji tzo provozam,osetim i omirisim sam prevarant.
Daj covece sastavi se jer poceo se da se razilazis na sve strane i ne znas vise gde udaras.:lol:

I naravno opet pljuvacina i nikakve veze sa temom jer cim uvidis da si u korneru odmah pljuvanje.
Nemas ti decko pojma sta ja uvozim a to sta si ti vozio i kako su tebe nasankali to je tvoj problem.
Moji kupci tacno znaju sta dobijaju a godine su dokaz iza mene jer dosad bi negde neko morao da se pozali a toga vidis nema.:per:
Motor se uvek da uraditi i nije to nista strasno kad se motor otvori i sklopi.
Ja otkad radim sa kolima sam imao dva motora dosad koja sam morao da otvorim i uradim lezajeve na radilici i na jednom je cak uradjena polugeneralka jer tako me je zakacilo.
Ta kola se i dan danas voze bez problema i ljudi su zadovoljni a ja cu takva kola uvek da uzmem natrag u zamenu za noviji auto jer moj sistem prodaje tako funkcionise tj to je jos jedna stavka gde uvek u zamenu moguda uzmem moj auto za neki drugi koji je skuplji.
Ja motore inace ne perem i to ne radim zbog elektronike a onda kad mi dodju pametnjakovici pa kazu da je masan negde.
PA ne bio i masan posle toliko km jer uglavnom popusti dihtung ventil dekle ili ga u nekim slucajevima nema pa popusti silikon izmedju poklopca i glave.
Sve u svemu,nekad je daleko isplativije i sigurnije da se uradi motor nego da se kupi drugi koji je macka u dzaku.

Čim su tebi uvalili dva krša kojima si radio polugeneralne (osvežavanje motora, drži vodu dok majstori odu) to znači da ti ništa ne znaš o automobilima i mehanici a to prodaješ tj uvaljuješ kupcima.
Pričaš uvežbane pričice preprodavačke, izmišljaš, hvališ i naravno lažeš kako stigneš.

Da ali po tebi koji ima izopaceno razmisljanje.
Za ovih 15 godina dva primerka gde sam morao da radim motor su tebi predznaci da ja ne znam nista o kolima?
Procentualno je to koliko u odnosu na oko 900 prodatih?
Jel vidis sad ko je zavidan i ko puca jer je nesposoban da kupi dobar polovan auto pa kupuje plastikanera korejskog koji je jeftin a novog jer nema muda da kupi polovnjak?:hahaha:
Otresao je tebe neki cika trgovac pa se ti sad busas glupostima ovde na forumu i lecis svoje komplekse.
Pa zaista mislis da svi mi to ovde ne vidimo?:D

Majke ti a kakve veze ima duzina prodaje sa kvalitetom automobila?
Jel ti nesto ne povezujes dva i dva?
Covek koji je kupio Boru je prezadovoljan i eno Bore u rent-a-caru nabija kilometre i ljudi su zadovoljni.
Po tebi ako se auto ne proda u dva dana ne valja?
E pa sad si pokazao koliko ustvari ti znas o kolima.:hahaha:

Kakve glupe pričice hahaha auto koji troši 15 litara neko uzeo za rentakar buahahaha.
Odma si ga "prodao" čim sam konstatovao da ta agonija traje više od pola godine. Menjo si ga za prasiće kao što sam ti savetovao ili u delove?

- - - - - - - - - -

Ajde sad registruj neki novi profil pa se samohvali šta te kosta 10 min :lol:

Nemam potrebu za tim i nikad u zivotu nisam imao dupli profil.
Tebi je prosto neverovatno da u Srbiji neko nekog pohvali i da mu se zahvali?
Pa jeste kad si sam takav izopacen i znas da jos uvek ima kvlaitetnih ljudi i nisu svi takvi kao ti.
Osim ako sebe ne smatras da si kvalitetan covek?:hahaha:
Pa ja ti druze po tvom pisanju ne bih dao pertlu da mi cuvas jer pokazujes ko si i sta si a to svi clanovi foruma vide.
Da se vidimo uzivo ajde da se kladimo da bi se poklopio usima i nigde te ne bi bilo a lecis svoje komplekse na forumu.
Ima takvih mnogo,veruj mi.:per:
Bora je zavrsio u rent-a-caru a ti misli sta god hoces i neko je hteo da ima jeftin auto a koliko trosi to svakako placa onaj ko ga iznajmi s tim sto ce verovatno ugraditi plin u njega pa ce to biti onda ok. O tome nisi razmisljao jel da?:)
I na kraj krajeva,poceo si kao Tihi da pretvaras svaku temu u propast a da pljujes po meni bez ijednog jedinog razloga ti necu dozvoliti pa je upropastavam i ja ali za to je kriva moderizacija koja je odavno trebala da brise tvoje gluposti i da dovodi forum u red tj da se na temema pise ono za sta su i predvidjene.

Pozdrav,
Kupio sam pojacalo,kupio sam vufer,kupio sam kablove da sve to ispovezjem i da krenem danas da sve to odradim naidjem odma na problem. Ja sam 2 sata gledao gde mogu da provucem + od akumlatora u kabinu. Sve je zadihtovano nigde nema mesta da se provuce kabal do akumlatora,mozda nisam gledao lepo. Sa suvozaceve strane nema bas nista gde bi mogo da provucem kabal. sa vozaceve strane jedino sto sam ja video to je ona gomila kablova sto ide od osiguraca,i tu je pitanje dal bi mogo kabal da se ubaci jer je sve knap.
ZAnima me da li je neko ugradjivao ozvucenje u Corsu C i da li znate gde i kako ja mogu da provucem taj + ...
P.s Video sam 1 klip gde je lik busio kroz kabinu da izbaci kabal do akumlatora,ako je to jedino resenje,onda odustajem od svega.

Slušaj sad dobro !!!
Uzmi 2 ( dve ) debele žice 6-10 kvadrata recimo, različitih boja, jednu za plus a drugu za minus.
Znači dve, sve ima svoj razlog. Ne bi bilo loše da na kabel posle plus klemne staviš kućište osigurača koje postoji i prodaje se za te namene. Postoje još neke cake ali ne znam koji imaš nivo želja. Debela žica ti ne pravi toliki otpor pri snažnim pikovima, pojačalo teže pada u kliping a za...bi staru instalaciju. Zaboravi karoseriju kao minus vod, pogotovo kod starijih automobila recimo. Novi radio aparati poseduju, zahtevaju po 10-20-30 ampera (pogl. osigurač).
I još nešto. Treba ti još jedan plus vod do pojačala za vufer, takozvani "remote"...itd, itd

Poslednja izmena:
Мењао сам скоро кочионе плочице на предњим точковима.
Кад возим, понекад ми се чује неки звук сличан стругању, на нижим брзинама, и рекао бих пошто закочим па пустим кочницу, звук је у ритму окретања точкова, дакле треба да је нешто око точка, али ја не видим да ту ишта запиње.
И не чује се увек, само понекад, углавном кад треба да паркирам или тако, успорим.

Ma ja kupio onaj budjavi komplet od 1000 din,kabal debljine ko USB za mobilni,al ajde valjda ce da gura nesto. Ne treba meni sad ne znam ni ja sta,to cisto onako za zelju. u kompletu se dobijaju svi kablovi i osigurac naravno,njega pored akumlatora stavljam,pa koliko izdrzi izdrzi.
Naso sam potencijalno mesto,sajla sto se dize hauba. sa unutrasnje strane(kabine) je velika guma,moze 10 kabla da prodju a sa spoljne (hauba) je manja,valjda ce da uspe kabal da prodje,da razbusim malo sa iglom i da je uguram,da ne pravim veliku rupu,i valjda ce da sljaka tako. SAmo treba da skinem brisac i plastiku ispod,plastika ce lako da se skine,al brisac nisam mogo,vuko sam,teso al nece,izgleda da zapeko posteno,nisam imao wd da naprskam moram sutra,a i ne smem mnogo da vucem da ne pocupam onaj sistem dole.

kupi bar 3x1,5 licnasti

metar je oko 60 din

- - - - - - - - - -

Мењао сам скоро кочионе плочице на предњим точковима.
Кад возим, понекад ми се чује неки звук сличан стругању, на нижим брзинама, и рекао бих пошто закочим па пустим кочницу, звук је у ритму окретања точкова, дакле треба да је нешто око точка, али ја не видим да ту ишта запиње.
И не чује се увек, само понекад, углавном кад треба да паркирам или тако, успорим.

ima ris na disku

strugace dok ne legne

verovatno struze kad se malo zagreje

kupi bar 3x1,5 licnasti

metar je oko 60 din

- - - - - - - - - -

ima ris na disku

strugace dok ne legne

verovatno struze kad se malo zagreje

Да, не струже одмах него касније. Али зар не би требало да струже све време, а не само понекад ако има рис? И што струже баш кад се загреје, у чему је фора?

Poslednja izmena:

Back