Auto - radionica, potraznja delova

Ljudi u cemu je problem ovde ,cisto me zanima :lol:
-Ortaku je stao auto jer je presusio rezervoar.
-Sipali smo onda 6 litara goriva
-Vergla vergla i opet nece ( crko akumulator),sve dok nije mogao ni to.
-Dolazi drugi ortak sa svojim autom da poveze akumulator,punio se neko vreme ali prc. Vergla vergla i nista.\
-Jesu li se sjebale svecice ili pumpa za gorivo ? ( u pitanju je klio 2000. god) .

Pozdrav!

Imam problem sa Opel Omegu A 1990 god 2.0i 122ks.. naime motor je u super stanju ne trosi ulje i ne duva,ali problem je kad ga palim prvi put,akumulator je dobar cak sam probao i sa vise akumulatora i isto se desava,da kad probam prvi put da upalim auto anaser jedva okrece kao da je prazan akumulator,zamenim akumulator i opet isto, a na guranje upali ko mina.Palim ga na plin jer na benzin pumpa neradi. Kao sto sam reko na guranje auto upali ko mina i posle pali bez problema,cim odstoji nekoliko sati 6-8h desava se isto.
e sad posto mi auto nije lepo bio uzubljen promasen za 3 zuba,majstor ga uzubi i pali mnogo bolje nego pre, ali to se desava!
razvodnu kapu tj paljenje nije dirano,dal nije do toga ili? :)
Trazio sam po raznim forumima ovaj problem i nisam uspeo da nadjem slican.. :(

Anaser je palio bez problema celo leto cim malo zahladnilo od tad nece vise! okrece kao da je slab akumulator, kad ga upalim na gurku upali ko mina i posle pali bez problema,nzm sta mu je! ja sumnjam na paljenje,jer nije bio uzubljen kako treba on okretao lepo uvek ali trebalo je dugo jedno 10-15 sek da se vergla da bi upalio... a kad ga verglam sad on vergla okrece pa zakoci kao da proguta knedlu pa opet okrece brzo i opel uspori i tu je kraj i dalje kao da akumulator prazan a cim ga upalim na guranje on pali posle..

U ciframa bi to znacilo sta?
Ili ako imas neki sajt servisa koji se bavi time.....
Jel treba te delove da pronadje (polovnjake) ili da kupuje nove ?

file.php

http://www.akvozdovac.rs/kontakt.php

Poslednja izmena:
Anlaser tj njegov bendiks je podmazan sa mascu koja je preko leta retka i auto ti je zato normalno palio ali preko zime se ta mast zgusne i bendih se teze okrece. Jos ako su se i cetkice potrosile onda dobijes rezultat kao kod tebe.
Znaj da anlaser treba ponekad i remontovati i da nije vecit tako da ti lepo odes kod cika elektricara i sredis anlaser pa ces da vidis kako ti auto pali.
Jos jedan dokaz da je anlaser je sto kad ga palis na gurku gde ne koristis anlaser auto ti upali iz prve a to sto posle pali je posledica zagrevanja kad otpusti mast.
Javi nam sta si uradio.z:)

Ja veceras dobio komentar od majstora da je moguce da pusta vodu u motor pa da nece da upali dok ne izbaci tu vodu.. e sad ja mu postavio pitanje ako ubacuje vodu u klip neki kako ne crkava svecica na taj klip i kako ne gubi vodu i ne dize temperaturu.. te on pa nezna pa ne moze pa moze i na kraju mi reko da je biksna na anaser.. al videcemo sutra sta je tacno pa vam javljam.. HVALA SVIMA NA POMOC! :) :)

Back