Auto - radionica, potraznja delova

Ne mora da brboce ali ako brboce onda tek ne moras mnogo da razmisljas sta je u pitanju jer je onda 100% to.
To je jedna mala pukotinica koja tek tek flisuje ali kad prenoci auto kroz nju u cilindar prodje mala kolicina antifrizam
Proveri ti jos jednom grejace,sto rece Skitalo,jer moguce da je i to jer nema veze sto su novi kad su verovatno iz male poljoprivrede pa se desi da i nov bude los.

Verovatno ti je iz nekog razloga ler pao nize ne go obicno i zbog toga pali lampicu a ako nije onda je pritisak ulja u pitanju a to vec moze da bude problem ukoliko ti je davac pritiska ulja ispravan.Ako je 1,2 motor to je na Corsi C bio redovan i uobicajen problem i redovno se menjao taj davac koji je znao da pukne i da tu izbacuje ulje koje je prskalo svuda naokolo. Bolje da ti to majstor pogleda jer ako nije taj davac onda ti odlazi neki leteci lezaj mada mi je to neverovatno jer je to ipak mlad auto.

Verovatno ti je iz nekog razloga ler pao nize ne go obicno i zbog toga pali lampicu a ako nije onda je pritisak ulja u pitanju a to vec moze da bude problem ukoliko ti je davac pritiska ulja ispravan.Ako je 1,2 motor to je na Corsi C bio redovan i uobicajen problem i redovno se menjao taj davac koji je znao da pukne i da tu izbacuje ulje koje je prskalo svuda naokolo. Bolje da ti to majstor pogleda jer ako nije taj davac onda ti odlazi neki leteci lezaj mada mi je to neverovatno jer je to ipak mlad auto.

Hvala na ekspresnom odgovoru. :D To mi se desilo samo par puta veceras iako sam vozio ceo dan i nisam nista primetio. Mozda se sutra vise ni ne pojavi, ko zna. Ipak cu proveriti.

EDIT:
Problem se vise ne pojavljuje. Naizgled je nestao sam od sebe. To se desilo samo sinoc. Cudno.

Poslednja izmena:
Ipak je otisao davac; bio je Dule u pravu kao i obicno. Lampica se upalila samo onda kad je riknuo, a posle je nastavio da radi osim sto je kapao ulje svuda. Zamenio sam i kostalo me je 1500 din, jedino sto imam malo manje ulja. Nije na minimumu bas, ali moracu pratiti pa uskoro za hiljadu, dve km menjati.

Moze. Trebalo bi da funkcionise bez ikakvih prepravki, smao treba da se ubaci sat sa obrtomerom.

Moze, skines kilometar sjalu, nesto interijera zamenis, sve dzek na dzek i vratis.

Mislim da ipak nece moci bez intervencije elektricara. U Sunbeam sam ubacio tablu sa obrtomerom i nista nije radilo osim lampice za ulje i akumulator, na Audiju (koji je u sustini Wagen) ima jedno 4 varijacije stampane ploce, tako da cisto sumnjam da ce biti tako jednostavno.
U svakom slucaju, nista te ne kosta da probas.

Ljudi,postoji li ova stvarcica kod nas i gde mogu da je kupim :D ?
5560206_700b.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi,postoji li ova stvarcica kod nas i gde mogu da je kupim :D ?
5560206_700b.jpg

Imam tri komada! Imas da ih kupis po prodavnicama sto prodaju kablove i pojacala za kola kao sto je Audio Power u Novom Sadu a cena je oko 700 dinara ako se ne varam. Sto se tice tog starog Blaupunkta mislim da bi trebalo da probas Pioneer a takodje kasetas (stara izvedba) pa ces veoma da promenis misljenje.

Ja imam pioneer kasetas, sa cd chargerom u koji staje 6 diska. Jedino sto ne cita mp3, al dobro. Daje super zvuk, mada su zvucnici bosse. Narucih upravo dijagnostiku ELM 327, pa cmeo da vidimo kako funkcionise. Izgleda da mi senzor temperature nesto brljavi. Termostat je 100% ispravan, otvara na 90, a na tabli pokazuje 70 stepeni. Moram da proverim, da l je do senzora, ili je sat neispravan. U svakom slucaju, trebace mi, a i univerzalna je.

Poslednja izmena:

Back