- Poruka
- 85.617
kaka ti je to garaza onda mos i ciradu da stavis da ne pokisne haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je garaziran ne treba ti antifriz,nismo u sibiru jebotelebac
kaka ti je to garaza onda mos i ciradu da stavis da ne pokisne haha
Mene samo interesuje jedna stvar! Jel ti to imas Mercedes da vide komsije ali nemas para da ga vozis ili ti je to dedin Mercedes koji se ne vozi?
Po ovoj prici ispada da je auto garaziran,da se ne vozi i da mu je crkao akumulator od stojanja a to je W211 tako da tu nesto ne stima jer onaj ko vozi takav auto ima love i ne vidim razlog zasto bi takav auto stajao a pogotovo zasto bi sam menjao antifriz na autu za koji se podrazumeva da ga voze ljudi koji imaju i koji uglavnom ne rade sami nista na autu nego voze u servis.![]()
imas pravo samo iz drugih razloga ga ne vozim..prodajem ga usput i cekam neke papire i dozvoleMene samo interesuje jedna stvar! Jel ti to imas Mercedes da vide komsije ali nemas para da ga vozis ili ti je to dedin Mercedes koji se ne vozi?
Po ovoj prici ispada da je auto garaziran,da se ne vozi i da mu je crkao akumulator od stojanja a to je W211 tako da tu nesto ne stima jer onaj ko vozi takav auto ima love i ne vidim razlog zasto bi takav auto stajao a pogotovo zasto bi sam menjao antifriz na autu za koji se podrazumeva da ga voze ljudi koji imaju i koji uglavnom ne rade sami nista na autu nego voze u servis.![]()
dule gde imaju u segedinu jeftine gume,smara me drugar pa ja sada tebe?
opste ogranicenje je 50, a na ibarskoj 80
auto ima 70 konja i voli visoke obrtaje
sta nije jasno?
vozis auto od 125 konja po gradu? 50 km na sat? ekonomises?
jesi siguran da nece nesto ostati unutra sto bi zaledilo i napravilo problem?Ispusti samo vodu,ionako se ne vozi auto.
jesi siguran da nece nesto ostati unutra sto bi zaledilo i napravilo problem?