Auto - radionica, potraznja delova

Ne valja da se sipa cist antifriz u motor, zbog toga sto u takvom stanju zna da nagriza dihtunge, a i semering vodene pumpe. Najbolje je pomesati 3l antifriza sa 2l vode, i tako sipati, pa onda za ostatak, ako je potrebno, dodati litar vode.

Trebalo bi i odrzraciti sistem, za to postoje predvidjeni cepovi. Jedan je obicno pri vrhu hladnjaka, prvo njega otvoris, pa onda sipas dok ne krene da curi na njemu, onda ga zavrnes, i sipas do kraja.

PS moras da upalis auto, kako bi tecnost prosla kroz sve kanale, i nek ekspanziona posuda bude otvorena, da lakse izlazi vazduh, ukoliko je negde ostao.

Poslednja izmena:
Mene samo interesuje jedna stvar! Jel ti to imas Mercedes da vide komsije ali nemas para da ga vozis ili ti je to dedin Mercedes koji se ne vozi?
Po ovoj prici ispada da je auto garaziran,da se ne vozi i da mu je crkao akumulator od stojanja a to je W211 tako da tu nesto ne stima jer onaj ko vozi takav auto ima love i ne vidim razlog zasto bi takav auto stajao a pogotovo zasto bi sam menjao antifriz na autu za koji se podrazumeva da ga voze ljudi koji imaju i koji uglavnom ne rade sami nista na autu nego voze u servis.:neutral:

Mene samo interesuje jedna stvar! Jel ti to imas Mercedes da vide komsije ali nemas para da ga vozis ili ti je to dedin Mercedes koji se ne vozi?
Po ovoj prici ispada da je auto garaziran,da se ne vozi i da mu je crkao akumulator od stojanja a to je W211 tako da tu nesto ne stima jer onaj ko vozi takav auto ima love i ne vidim razlog zasto bi takav auto stajao a pogotovo zasto bi sam menjao antifriz na autu za koji se podrazumeva da ga voze ljudi koji imaju i koji uglavnom ne rade sami nista na autu nego voze u servis.:neutral:

dule gde imaju u segedinu jeftine gume,smara me drugar pa ja sada tebe:)?

imas pravo samo iz drugih razloga ga ne vozim..prodajem ga usput i cekam neke papire i dozvole

dule gde imaju u segedinu jeftine gume,smara me drugar pa ja sada tebe:)?

Veruj mi da ne znam. Ja u Madjarskoj nisam bio od 2010 i zato ne znam. Mislim da je postenije tako reci nego da pametujem. Ono sto je sigurno je da ako tamo kupis gume da garanciju mozes da zaboravis ali ces kupiti gumu A klase a ne kao kod nas neku trecu klasu. To mi je danas potvrdio jedan drugar ciji je brat vulkanizer.

Pozdrav svima,

Intresuje me stav o ugradnji plina u skodu fabiu 1.2 htp 3 cilindra, auto je iz 2004. Vaša iskustva, preporuke i sl. Takođe, molio bi i za preporuke koji sistem ugraditi i u kom servisu u Beogradu. Ako je protivno pravilima struke:) molim vas da preporuke za servis pošaljete u privatnoj poruci. Hvala.

Back