Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Ne moze. Zahteva eksterni izvor energije od minimum 2 MW.
Sunce mu lebovo, citaj sta ti pisem
Sunce mu lebovo, citaj sta ti pisem
Ubodes ga u upaljac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubodes ga u upaljac
Izguglaj Soundracers nesto na tu foru...Ubodes ga u upaljac, namestis istu frekvenciju na njemu i na radiju, prikacis fles i to je to. Ovaj od 700-800 din nema navigaciju po folderima, samo sledeca/prethodna, oni skuplji imaju.
MW? pa nije tenkovsku četu ubo u upaljač nego fm svemirski modulator.Zahteva eksterni izvor energije od minimum 2 MW.
ta vi sa E2 ste vazda bili čudni. Kad mi je rekao ass. "kolega jel znate koje je pravilo za igranje tetrisa?" ja sad gledam, kanda i ne znam jel, kad on kaže "ne možete da igrate tetris ako ga niste vi napisali"Ne, bas sam mislio megavata, zato sam i stavio veliko M. Jer mi nije jasno da neko, kad je bio mali barem, nije gurnuo onaj upaljac kad je ugasen auto i video da to radi. Jos mi je manje jasno kako Sig nije skontao foru, pa me na sve to i ispravlja za megavate.
Al dobro![]()
Ljudi da vas pitam nesto...u ovoj astri imam neku manuelnu klimu...sad nesto sa njom nije u redu,negde nesto curi,nem pojma...greje i vise nego dobro ali ne hladi uopste, auto se zagreje na ovim vrucinama i pici samo toplo kad ukljucim..... da li je to do tog kvara i ako se to sredi moze i da pirka nesto malo hladno, ili je to jednostavno tako,krs klima?
Digitalnu kontam da se i ne zanosim da radim,em skupo em ko zna kakav kurslus moze da izbije....
I ja sam malopre ukljucio klimu u stanu i po prvi put od kad je imamo, osetio sam nekakv miris (moja zena kaze kiseli kisobran), al ovo se osetilo samo prvih pola minuta, a onda je miris prestao. A sve filtere sam lepo oprao pre mesec - dva, i naprskao antibakterijskim sredstvom. Opracu filtere opet veceras, kad je ugasim, da vidim da li ce sutra biti startovanje bez mirisa.