acivi
Ističe se
- Poruka
- 2.749
molim za pomoc,.auto je 2001 i ima 173 000 bar toliko prikazuje,ulje u menjac i diferencijal ,auto je 4*4,sa 6 brzina ,moram obavezno da menjam?
Aj sad polako, pa kazi sta bi da menjas? Ulje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim za pomoc,.auto je 2001 i ima 173 000 bar toliko prikazuje,ulje u menjac i diferencijal ,auto je 4*4,sa 6 brzina ,moram obavezno da menjam?
Ljudi,kada se pod nogom oseca vibracija na papucici kvacila,sta bi to moglo da bude.U servisu su mi rekli da je nacet plivajuci zamajac.Koliko to kosta,ako se naravno ne radi u ovlascenom servisu, posto tu kosta mnogo?
Jesi trazio u Sapcu?
Rista rastura Pezoe: 015 300 430 i 063 335 990
A Misel uglavnom Renoe, al moze da se desi da ima: 015 344 589 i 063 216 069
Negde sam citao(ispravite me ako gresim) da bi produzili vek zamajca da je najbolje gasiti motor sa stisnutim kvacilom e ja sam sve vreme radio obrnuto tj.kad izbacim iz brzine pustim kvacilo i tad gasim motor.Vozim odskora alfu156 jtd i citao sam da se kod njih cesce desava da ode zamajac a do sada sam vozio golfa i audi i o tome nisam ni razmisljao niti primjetio slicne probleme a presli su preko 300000km.Eto toliko o vw autima i mislim da sam ja jedan od retkih koji svoga konja ne hvali nego kazem onako kako jeste kako iskustva pokazuju bar kod meneAko je zamajac a ti ga dugo vozis sa tim simptomima -moze da iskrivi radilicu!
Najmerodavnije ti je da upalis auto i otvoris vrata i ako tresu onda je zamajac .Isto tako kada gasis ugasi ga sa stisnutim kvacilom prvi put a onda ga ugasi sa pustenim kvacilom i ako ima razlike onda je zamajac.