Stroncijum
Elita
- Poruka
- 15.164
Odi ti ipak u Nissanov servis, jer se moze desiti da ti je negde oslabila masa. Nek pogledaju sve spojeve mase na motoru i karoseriji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, akumulator je ok. nishta nije ostalo ukljucheno. svetla ne mozhesh da zaboravish jer ako si ih ostavio upaljena i izvuchesh kljuch auto pishti ko blesav i nece da se zakljucha.
muzika ne radi kad izvuchesh kljuch tj. sve se pogasi ukljuchujuci i pojachalo.
nemam pojma zaista...
e sad jedino je mozhda ostalo svetlo u kabini upaljeno ali chisto sumnjam, a mislim da nema teorije da one male sijalice potroshe akumulator za 8 sati.
Slazem se, ako ste upalili tako sto ste prikacili kablove, to znaci da je akumulator bio prazan, sto dalje implicira da je nesto vuklo struju ili da je alternator gekno. E sad, posto se od tada vozis normalno - garant je bilo do sijalice. Mislim da su ovde imali frku sa Puntom (?), da mu se nije gasila ona sijalica u gepeku, i preko noci izvuce akumulator nacisto.
vidi ga, šabac sve se nađe![]()
1. možda kad si već balansirao točkove nisu dobro vraćeni, zavrnuti ukrivo proveri šrafove
2. možda homokinetički
3. možda su loše prednje gume ili samo jedna
4. krivi diskovi napred
Али што би тресао кад не кочим?Sto odma' nisi rekao tako. Znam par ljudi kojima je auto tresao prilikom kocenja i bili su diskovi problem, iskrivili se.