gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
ne može već samo u onom delu el.sistema koji ostaje aktiviran nakon prekida u kontakt bravi.Losa installacija mzoe da bude bilo gde..u prevodu : srecno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne može već samo u onom delu el.sistema koji ostaje aktiviran nakon prekida u kontakt bravi.Losa installacija mzoe da bude bilo gde..u prevodu : srecno![]()
mene to na brodu je8e, ne mogu da skontam odakle i šta vuče. ampermetar kaže nula, tj ništa ne vuče. a ja posle 5 dana dođem akumulator u ku7cu. kada sklopku za struju ugasim (znači prekinem akumulatore od potrošača) onda mi se ne isprazni.U pravu si, al opet ostaje podosta kablova![]()
prodavci me sve pametni pitaju a za koji je auto, kažem nije za auto nego je za brod, a oni me gledaju ko tele u šarena vrata. pa kad kažem da je volvo onda nešto i iskopa... ali samo dok ga drži u ruci. e jaka pomoć i od vasPazi brod se pomera i dok stoji ne..mozda nema spoj uvek..pa zato ti ampermetar ne pokazuje nista..
a prodavcu kazi sve, trebao bi da zna sta moze a sta ne..![]()
LI 759 i ispod toga 3/4" - 16 UNF
ovo 3/4" -16unf je relevantna informacija kada budem kupovao novi filter? pošto je isključena mogućnost da ga skinem pa pokažem prodavcu.
na lampici je znak uzvika.A sta je na lampici? Jel nacrtano nesto ili napisano?
kaže dane ulje za kočnice ili paknovi. Sad sam bio do auta da vidim tu lampicu i objasnio danetu.Pozdrav svim forumašima.
Imam jedan mali problem, možda možete da mi pomognete.
Vozi Kateta 1.6 91god.Nedavno je pocela da mi se pali crvena lampica (!) za koju jos nisam utvrdio cemu sluzi.Cesto se desava u voznji da se pali po nekoliko sekund ili da treperi.Auto ide normalno nemam nikakvih znakova kvara.E sad mene zanima cemu sluzi ta lampica jer ja samo nagadjam da ima veze sa strujom, ne razumem baš dobro?
ne znam za tog u budisavi, znam da ima u žablju.Pa sta se zezas-zameni zupcasti koji kosta oko 1000 din i mirno spavaj.
Nades dobrog majstora za Reno i to ti je to. Problem je samo sto ti je dobar majstor za Reno u Budisavi a ovi u NS su slepci i prevaranti.
Zapamti za sva vremena da ako ikako mozes da nadjes majstora koji je po nacionalnosti madjar -resio si problem jer su oni drasticno pedantniji i posteniji od ovih nasih. Ili ako hoces imam ja jednog dobrog univerzalca kod koga tera kola dosta trgovaca kolima i koji je ok a nije skup.