Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.762
Obicaj sprej za farbanje volana ,stave novinu iza i cepaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mozda tako rade kod tebe...Obicaj sprej za farbanje volana ,stave novinu iza i cepaj
To si dakle video u Šapcu?To mozda tako rade kod tebe...
Ovi vrlo ozbiljno shvataju to,imaju i nalepnice da ostane providni deo koji sija kad je tamno,pre farbanja osmirglaju da bude sve ravno.Cela procedura skoro pa kao da farbaju auto spolja,jedno sto se boja susi mnogo brze.
Ali nikad ne bih mogao to da radim,pipavo je i treba zivaca dosta.
Dugo se to radi , samo što te renovacije kabine se ovde rade kod skupljih, auta .. Npr mercedesa koji završavaju sa taxijem 3g starim ..To si dakle video u Šapcu?
U okolini Sapca,cak mislim da je predgradje samog grada,do njega smo slucajno dosli,a nisam ja bio za volanom,tako da ti ne mogu dati neki precizan orjentir.Ali mogu da probam da ga nadjem preko zajednickih poznanika,za br. telefona ili adresu.To si dakle video u Šapcu?
Sve ima svoju cenu i ti se u nji moraš uklopiti.. Problem je što ljudi pokušavaju prevarama da dođu do veće cene tj da prikažu nešto bolje nego što to jeste . Očuvana auta od 100k niko ne šalje dole niti ih vi kupujete sa kamiona.. I vama je bitna ta cena kao i krajnjem potrošaču.. Nema tu razlike Dule.. Ja sam slao dole Turana sa 150hiljada sa servis knjigom ko bombona jedan vlasnik jedva sam pare izvukao ljudi prosto ne veruju niti žele da plate i rade će kupiti Nemačkog Taksija koji je jeftiniji za soma na kojem stoji 200k a znamo da silaze sa taksija tek od 350k ali opet ljudi ih kupuju jer su jeftiniji ne gleda se ti puno stanje.. Zato ti auto sa malom km se prodaju ovde a ovi maratonci salju u istocne zemljeNije ali pogledaj vase poglede na to kako prodavci sminkaju kola.
Ne nego ce da ga ostave takvog skrnavog i da mu odstoji jedno 20 godina dok ne postane oldtajmer jer vama zasija nesto u okicama tek kad vidite kako je lepo sacuvan auto a to sto su promenjeni tasteri,volan,sto su presivana sedista,sto su krpljene rupe od korozije to nema veze jer je najvaznija cena.
Upravo...as mentalitet je koliko sam ja shvatio daj ti meni jeftino pa cu ja da se skpim nekako..
Mozes mi se obratiti na pp, ako te sta interesuje nije problem da ti pomognem ili da te uputim kod kolega . Znsm ih dostaUpravo...
Ja sam poceo da gledam auta van Srbije,i u rangu cene koja je za iste kod nas ili neznatno jeftinija,izaci ce me skuplje ali necu da razmisljam kad sednem u njega da li ce preci 80 ili 8 ili 800km.To za 500e koj kod nas prodaju po 1500-2000 necu ni da gledam.Kako si rekao,nasminkan mrtvac...
To bi značilo da ti i uvoznik imate po 500evra po tom autu sve iznad tih 136k pretvara u 236k.. Ja u to ne verujem.. Na ovim aukcijama za prodavce gde obični ljudi nemaju pristup sve što je bas jeftino ima uvek razlog zašto je to tako i to je taj prostor gde se ljudi kreću kroz poznanstva uradi jeftino ili uradi sam.. Džaba a dobro nema.. Moraš da znaš da se auta koja su prešla 100k prodaju jako brzo ako je cena povoljna nema tu razloga da ti ih neko poklanja..potražnja za njima je velikaI sta smo novo procitali u odnosu na poslednjih 10-15 godina?
NIŠTA!
Prica se opet vrti iz supljeg u prazno i niko od vas ne kupuje jeftine krseve nego to radi neko drugi tamo negde u zemlji Srbiji!
Isto kao sto niko ne glasa za SNS i AV a ovaj pobedjuje na svim frontovima.
Trcite bre na jeftino i to u 98% slucajeva i samo onih 2% ne zale novac i dobiju dobar auto.
Imam Bravo 1,6Mjet Dinamik 2008 koji sam ponudio jednom starom kupcu i poslao mu slike jer on je rekao da ce da da oko 3000 i ja mu kazem da za malo vise novca tj 3300 dobija Bravo koji je odlican auto i ima 195k km i nema falinki.
Kaze dolazi i kad je usao u dvoriste i pravo na Bravo ali u skroz drugoj boji a koji mu nisam ni nudio jer je taj 2007 ali u Sport opremi i sa svega 136k km i kog ne dam ispod 4000.
I ladno jel sam ja njemu pricao o ovom Bravu!!!!
To sto je onaj siv a ovaj crn nema nikakve veze jer on to "kao" nije video i kad sam mu rekao da mu taj nisam ni nudio jer je 4000 i mnogo daleko od njegovih 3000 on sedne u onaj jeftiniji i sad taj mu ne odgovara iako je odlican primerak jer nije kao onaj a kog bri vrlo rado platio ovih 3300.
Eto zemlje Srbije i njene svesti na delu.
Dva odlicna primerka i dve odlicne cene ali se ne kupuje ni jedan jer za 3300 ne moze da se dobije onaj od 4000.
Da da cijena je za izvoz, Danska ,,,, toga ima ko salate Uz to imaš troškove , table za izvoz i putni nalog.. Negde oko 50evra sa svim i naravno gorivo i vinjete do dole ako ga voziš . To se završi za sat . Mislim da bi firme dole trebale da imaju para a ovo su ipak, auta stara 4-5g tj trebalo bi, da je interesantno za njih.. Opet nzn to bi ti trebao bolje da znaš.Bravo kaprisan.
A sto se tice teretnih vozila interesnatno mi je to al nisam jos u tom filmu mada ne bi bilo lose da pocnem da se bavim i time.
Kakva je to cena ja sad ne znam ali mogu da pogledam i preko a i ovde kod nas.
To je cena preko pretpostavljam?
Zavisi gde iz Italije i to moze da bude daleko..Daleko je Danska, ako uracunas vreme u putu, troskove goriva, tj. dovoza, mislim da ispadne jeftinije uzeti iz Italije.