Ja sam imao srece izgleda...
Iako sam iz Sapca,tamo ne kupujem automobile

Pre dve godine sam gledao svasta,dosao kod momka u NS (ne znam kako se zove plac) da vidim grande punto,koji je na oglasu izgledao ok za neke normalne pare.I vidim Fiestu,1.6cdti,2006g,na satu 175000,nije cak ni opran,samo malo spolja,vidi se da je tek dovezen.Imao je dve tackice na rubovima i to je to,radi perfektno,sve odlicno.Stakla se vidi da nisu menjana,izolacija izmedju motora i kabine cela,vidi se da nije dirana,relativno malo pohaban iznutra,nisu farbali prekidace...
Resim da ga uzmem i kazem lepo momku,ja sad idem preko Venca,vozim ga odmah 100km skoro.Ako nesto primetim-zovem te i vracam auto,nemoj daleko pare da ostavljas.Sin zamnom,i kazem mu samo da prati dim,kakav izlazi u voznji,to je jedino sta ne mogu da ocenim dok vozim.
Na kraju,auto se pokazao zaista odlican,trosi kao upaljac (to mi je prvi dizelas),na njemu sam oradio servise,kupio nov akumulator i dopunio klimu,dubinsko pranje sedista i to je to.Jedina razlika u odnosu na stanje kad sam ga kupio je kilometraza,na diagnostici zvanicnog servisa Forda mi je pokazao 203000,iako je imao servisnu sa svim upisanim podacima.Mad sam ja ocekivao minimum 250-300000,iskreno sam bio zadovoljan.
Proverio sam VIN na netu,imao je samo jednog gazdu u Austriji,tako da tog momka mogu samo da pohvalim,izasao nam je u susret za sve sto smo trazili,(probne tablice mi je uradio u 6 uvece),iako ne znam kako se plac zove.
Sve u svemu,nisu svi prevaranti,ima i (skoro) postenih prodavaca.