AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Cena je ok jedino sto nece biti da je 2014 jer tad je na sceni novi model dosta lepsi. To je datum prve registracije ali opet cini mi se da je cena ok.
Moram da proverim kolike su dazbine za taj auto.
Datum prve registracije je prva ili druga polovina 2014?
I taj podatak mi ulazi u carinski trosak jer ako je prva polovina onda bude nesto povoljnije.

Da u pravu si lome se u 2014 ali prvo ide Ducato pa onda par meseci iza PSA grupa mislim da je face lift model došao u drugoj polovini 2014.. Ali ovo ti je onaj visoki dugi sa jačim motorom 150ks na fiatvoj saksiji koji nosi preko tone tako da bi trebao da je tražen ali to ti proveri dole.. Možeš ti tu da imaš lepu kintu ako se malo potudis da sam dođeš po njega ili vidi sa nekim spediterom koji se vraća prazan da ga pokupi .. Mada ti ti troškovi nisu kao u Nemačkoj za izvoz table

Ili ako te ne interesuje konkretno ovaj možeš da mi javiš na PB šta te tačno interesuje koliko komada, model, km, stanje pa cu da pogledam.. Mogu ti naći koliko god hoćeš.. Bolje ti je tako da ih sam uvozis nego sa ideš preko uvoznika, ovaj će da ode na Istok za dan dva.. Ali, može da se nađe ako si musterija nije problem

Poslednja izmena:
Ima trenutno povoljno lepa insignia ST 2012 prešla 214hiljada 160ks u Cosmo paket za nekih 4soma. I sevice knjiga ok sa svim servisima :)
Screenshot_20190902_215113_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190902_215113_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190902_215233_dk.dba.android.jpg
Screenshot_20190902_215113_dk.dba.android.jpgScreenshot_20190902_215233_dk.dba.android.jpg

Poslednja izmena:
Kod nas je to vec problematika. Ako je iz fabrike izasao sa 5 sedista, a nema ih, moraces da nadjes sedista da bi prosao homologaciju i tehnicki. Fina je Insignija za te pare, kod nas, valjda, ne bi presla 6k, mislim da se isplati, pogledacu po oglasima.

Ti se bavis trgovinom ili?
Ne toliko više bavim se drugim stvarima u vezi trgovine ali ne radim auta više.. radio sam to dugo 10tak godina ali sam ugasio firmu pre nekih 5g.. Pala je zarada a povećale su se garancije ne isplati se više to jedno ovaj izvoz je malo interesantan tu nems zajebavanja sve ide iz ruke u ruku..

Zar nije Life putnički? Trebalo bi onda da je on imao 5 sedišta.
Moze to ovde da se prebacuje nije isti porez na putnička i na teretna.. Mogu ja da uzmem i doplatim porez i ubacim sedišta to nije problem ili obaratno da mi vrate deo ako ih izbacim.. Sve zavisi za sta i kako je čovek koristio.. Ali jeste čim je sa staklima obični je bio putnicki tako da verovatno ima i sedišta pojaseve ručke tepih

Poslednja izmena:
Ma dobro to za propise, nego si napisao da je teretni, a po oznaci je zapravo putnički.
Ne registrovan je kao teretni nema zadnjih sedišta a zadnju deo je napravljen za tovar . Skinute ručke za držanje sigurnosni pojasevi zadnja klupa.. Ali je bio putnicki to se vidi po staklima her je dosta jeftiniji kao nov bez stakala .. verovatno je uvezen polovan pa su mu skidali ovo sto sam nabrojao .

Kod nas je problem sa homologacijom, kao sto rekoh. Ako je izasao kao putnicko, mora da bude registrovan kao putnicko, da ima sva sedista i pojaseve, ako je izasao kao teretno, a prepravljen je u putnicko, mora da se vrati u fabricko stanje.

Ja sam racunao grubo cenu Insignije, PDV, i ostali troskovi sigurno nisu ispod 800e, + prevoz + jos po nesto, ajd da kazemo maksimalno 5500.

Kod nas je problem sa homologacijom, kao sto rekoh. Ako je izasao kao putnicko, mora da bude registrovan kao putnicko, da ima sva sedista i pojaseve, ako je izasao kao teretno, a prepravljen je u putnicko, mora da se vrati u fabricko stanje.

Ja sam racunao grubo cenu Insignije, PDV, i ostali troskovi sigurno nisu ispod 800e, + prevoz + jos po nesto, ajd da kazemo maksimalno 5500.
Znam slao sam, jednog takvog ali, sam, ubacio sedišta ovde tako, da nije problem nekih 200evra, me je izašao, set za Tourana Prevoz ti je oko 250evra sa svim plus karta do gore ili 350evra po komadu ako šaljes 9 komada preko slovenacke firme .. Ima dosta naših kamiona koji kruže ovde može se i preko njih povući..

Back