гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Jel jos uvek u Bosni za coveka koji uvozi automobile kazete "svercuje kola"?
kaze

skoro covjek kupuje kod mene auto, odvezao kod svog majstora, kace majstor, jel to taj shvercer hahahahahhhhaah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel jos uvek u Bosni za coveka koji uvozi automobile kazete "svercuje kola"?
U kom smislu farbana?
Ako si to zakljucio na osnovu nijanse farbe, onda se varas. Izlazile su iz fabrike u ovoj boji, ali ih nema nesto mnogo, nije mi bas jasno zasto. Takodje retko ko zna, da su izlazile klasicne Sport wagon, ali sa pogonom na sva 4 tocka. Da ne bude zabune, ne mislim na Cross wagon, vec na standardni SW.
Dali si ti svestan svoje nesvesti?
Vau....otkrio si nam toplu vodu!
Ali ako ti je samo to u glavi onda neces nikad kupiti polovan auto i zato trk u salon da se iskezis za novi auto jer samo tako ces biti siguran da nije vracana kilometraza.
A sve ovo pisem s obzirom na to da izgleda niste culi za servisnu knjizicu i poziv u taj i taj servis gde je odrzavan auto i da se proveri kilometraza.
Daaa,zaboravio sam opet da vi znate samo za stancovane servisne ali ne i za prave u kojima su upisani verodostojni servisi koji su itekako proverljivi.
Plus ne gledate stanje automobila nego iskljucivo servisnu knjizicu sto je dokaz koliko se razumete u kola.
Na kraj krajeva i ne treba da se razumete jer vi se razumete u posao kojim se bavite ali zasto onda mislite da ste pametni kad hocete da se ovako odrazite i odvaljujete da se kilometraza redovno i sigurno spusta. Naravno da se spusta i to se cini zbog vas samih jer hocete da kupite jeftino auto a danas je hit da se pohvalis kako si dobro prosao a nimalo se ne zapitas zasto si dobio tako povoljnu cenu.
Koja si ti lazovcina pa to je strasno!Isto ako licno odes i uvezes auto , koji sam odaberes, i takodje ga kupujes od fizickog lica a ne sa autoplaca, znas da je kilometraza tacna
Kako koji. Nemoj biti naivan.Jer obicni ljudi se ne bave tim prevarama. Bave se oni koji od toga zive....
Slazem se...Pa dobra roba je oduvek trebala da se plati.
Platim je i ja skupo ali je i prodam skuplje nego sto su neki primerci na oglasima.
Tako nekad ponude mi neku limuzinu i ja sav srecan kako je dobra cena kad odem na oglase a ono se prodaje na oglasima njih x za one pare koliko ja treba da platim i onda se zapitam kakvi su to lomovi bili kad se njima isplati da ga daju za te pare.
Prvo pogledati dali ima motor a onda tockove pa ako ima onda kod majstora!![]()
Jedan dodatak... automobili koji su imali sudare su toliko napravljeni i utegnuti skoro do savrsenstva, da ih ne mozes prepoznati... Razlike bukvalno nema. Ni po farbi ni po nicem... ali to kosta bato. Mislim ima ako znas vec da je tu bilo necega... Prema tome, mozes da buljis u karoseriju kolko oces...Od sada ga zovemo Rendgen.
Pazite kad covek ne shvata da nisu sve kamere iste i da uvelicavbanjem sigurno ne moze da dobije pravu sliku onog sto gleda.
A ja sam se bar naslikao kola za ovih x godina i sam se cudim kako se ponekad ne vide neke ogrebotine na slikama a ja znam da su tu.
Tako da teorija ti pada u vodu debelo.
Jedino sto zaista jeste istina je da je 95% kola zaista i ofarbano ali ti to ne mozes da vidis na slici garantujem.
Prijatelju gde ti zivis??? Do skora sam mislio da je tako. Znas, vozim se sa taxistom pre par nedelja... Skoda superb 1.9 tdi...5 godina star ma extra stanje unutra i spolja... I pricamo o autu... Sve hvali... Ja pogledah koliko je presao... Za pet godina koliko je kod njega, preko 250 000 i vise... Auto kupljen ovde u ovlascenom servisu, kod njih odrzavan. Ja ga pitam, za koliko moze da ga proda posle taxia? On kaze za nekih 8 hiljada evra najmanje... Ja mu rekoh ali ovo je taxi vozilo... u s. knjizici stoji preko 300 000 km... ko da da te pare za takvo vozilo... I sta mi covek kaze iskreno: ja sam u dilu sa ovlascenim servisom; kod njih stalno kupujem skode i servisiram...sve preko njih, znamo se. Ali zato sam i pisem u servisnu k. sta hocu. I koliku kilometrazu hocu. Eto toliko.netacno. Ako kupis auto od privatnog prodavca, koji ga je kupio novog u Srbiji takodje znas da je 100% tacna kilometraza
Isto ako licno odes i uvezes auto , koji sam odaberes, i takodje ga kupujes od fizickog lica a ne sa autoplaca, znas da je kilometraza tacna
Jer obicni ljudi se ne bave tim prevarama. Bave se oni koji od toga zive....
Kako koji. Nemoj biti naivan.
Prijatelju gde ti zivis??? Do skora sam mislio da je tako. Znas, vozim se sa taxistom pre par nedelja... Skoda superb 1.9 tdi...5 godina star ma extra stanje unutra i spolja... I pricamo o autu... Sve hvali... Ja pogledah koliko je presao... Za pet godina koliko je kod njega, preko 250 000 i vise... Auto kupljen ovde u ovlascenom servisu, kod njih odrzavan. Ja ga pitam, za koliko moze da ga proda posle taxia? On kaze za nekih 8 hiljada evra najmanje... Ja mu rekoh ali ovo je taxi vozilo... u s. knjizici stoji preko 300 000 km... ko da da te pare za takvo vozilo... I sta mi covek kaze iskreno: ja sam u dilu sa ovlascenim servisom; kod njih stalno kupujem skode i servisiram...sve preko njih, znamo se. Ali zato sam i pisem u servisnu k. sta hocu. I koliku kilometrazu hocu. Eto toliko.
Ps. Provereno je tacno.
Pozdrav.
Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока