AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Evo još jedan Keser Komerc Ruma: Opel astra dizel 2003 godište sa neverovatnih 159.000 km :lol:
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10363392/opel-astra-g

Obratite pažnju kako je sedište dobro zakrpljeno:
64927726d441-800x600.jpg

Automobil ima realnih 400.000 km

Na prvi pogled, Fiat Grande punto kao nov, lepa oprema, utegnut, opran sonom kiselinom, lepe felne ali... Hajmo malo da kopamo po fotkama :mrgreen:
Auto HM 021 opaaa Duletove komšije iz NS :lol:
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10421321/fiat-grande-punto

486c687ec42b-800x600.jpg

Pogledajte pod haubom kako se vidi, sa leve strane i ispod izolacije požarnog zida - automobil je bio crvene boje :lol:

2d5dad31e9f2-800x600.jpg

A sto nisi prvo predstavio cenu tog automobila?
Kao rasni poznavalac nisi rekao da je ovo Sporting verzija Grande Punta koja ima finu opremu i tockove od 17" koji sami vrede 10% od cene tog auta.
Ili da ne bi mozda perfekciju za te pare?
Zna se jako dobro zasto nesto kosta malo a nesto mnogo a u ovom slucaju je ovo povoljna cena ali mora nesto i da se proguta.
Plus sto je prethodni vlasnik mozda hteo da promeni boju automobila jer zna se cemu su skloni vozaci ovakvih automobila pa mu je promenio boju i uopste ne mora da znaci da je auto bio havarisan i da je sklapan iz vise njih. Odes pa onda pretpostavljaj a ja sam se nagledao poprilicno tih automobila koji koketiraju sa sportom kako su ofarbani u drugu boju.
Zato dodjes kod cika Duleta i kupis ovakav Sporting doduse mladji 2 godine ali za cifru koja je bliza 4000 a zato sto je sve u stanju kakvo bi ti zeleo.:per:

A sto nisi prvo predstavio cenu tog automobila?
Kao rasni poznavalac nisi rekao da je ovo Sporting verzija Grande Punta koja ima finu opremu i tockove od 17" koji sami vrede 10% od cene tog auta.
Ili da ne bi mozda perfekciju za te pare?
Zna se jako dobro zasto nesto kosta malo a nesto mnogo a u ovom slucaju je ovo povoljna cena ali mora nesto i da se proguta.
Plus sto je prethodni vlasnik mozda hteo da promeni boju automobila jer zna se cemu su skloni vozaci ovakvih automobila pa mu je promenio boju i uopste ne mora da znaci da je auto bio havarisan i da je sklapan iz vise njih. Odes pa onda pretpostavljaj a ja sam se nagledao poprilicno tih automobila koji koketiraju sa sportom kako su ofarbani u drugu boju.
Zato dodjes kod cika Duleta i kupis ovakav Sporting doduse mladji 2 godine ali za cifru koja je bliza 4000 a zato sto je sve u stanju kakvo bi ti zeleo.:per:
A ko ti prijatelju danas garantuje da ako platis vise para da ces dobiti auto ne udaran (citaj: havarisan)? I jos ako ga kupis od neznanca...
Ovaj punto je bio neciji sluzbeni auto; vidi se iz aviona. A utegnut ko za paradu.
Da je on valjao vlasniku, ne bi zavrsio u oglasima.

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Tačno tako, glodari ko dule žive od varanja kupaca sa kunem ti se decom i roditeljima da je prava kilometraža i slično. Sve sami prevaranti, možeš isti auto da kupiš za 2000 evra i za 4000 evra.

- - - - - - - - - -

A zapazite samo kako je u fotošopu zamuljao ove držače daske gepeka koji su izlupani od tovarenja: Ovaj auto je bio van i sklapan od 10 automobila.
8f602c720eb6-800x600.jpg

- - - - - - - - - -

Sa time što ovaj sa cenom od 4000 evra radi prevaru sa zamenom, tada zarađuju još više, dobiju tvoj auto besplatno i 1000-2000 evra zarade. Jednostavan je sistem u principu ali se pošteni ljudi upecaju jer im mozak nije prevarantski.

A ko ti prijatelju danas garantuje da ako platis vise para da ces dobiti auto ne udaran (citaj: havarisan)? I jos ako ga kupis od neznanca...
Ovaj punto je bio neciji sluzbeni auto; vidi se iz aviona. A utegnut ko za paradu.

Pa nije to teško proveriti.. Možeš i magnet poneti a možeš i malo da tražiš spajanja izmenjenih delova, koje se moraju videti jer se uvek razlikuju od fabričkih samo nanošenje paste na spojeve se razlikuje.. Itd..

Poslednja izmena:
Pa nije to teško proveriti.. Možeš i magnet poneti a možeš i malo da tražiš spajanja izmenjenih delova, koje se moraju videti jer se uvek razlikuju od fabričkih samo nanošenje paste na spojeve se razlikuje.. Itd..
Uz duzno postovanje...
Gledao sam skoro sve na autu...
I zagledao se i krivio glavu i saginjao, gore, dole trap..
Sve ti je to relativan pojam.
Auto koji sam kupio je imao udareno levo krilo... uradjen je u ovlascenom servisu i nemozes da ga prepoznas da je išta uradjeno jer je odradjeno majstorski... ne pozna se da je promenjen. Vodio sam sa sobom jos jednog coveka... Nista ni on nije video.
Ne mora da se poznaju nedostaci i krivi spojevi na karoseriji ako je super odradjeno sve. E to je veliki problem.

Sve sami poznavaoci ovde.
E pa gospodo Sporting nikad nije bio sluzberni auto ako niste znali.
Mario samo iz posta u post dokazuje da o kolima i ne zna bas mnogo kao sto ovde tvrdiu da je auto Sporting bio van.
Mario da jei iole normalan zvao bi coveka i trazio broj sasije i u eper-u ustanovio o cemu se radi ali ima zao jezik i komplekse i onda se ovde lecis svojim lazima.
Ne kazem ja da on ne snimi detalje na slikama koji se ne uklapaju ali kazem da takvih kolaima i bice ih ali zakljucivati da je nesto lose a da se ni video auto nije je samo pretpostavka a od pretpostavki se nikad nece kupiti polovan auto.
Ko se razume u kola veoma lako vidi dali je auto bio havarisan ili ne i tu se vide spojevi i srafovi dali su dirani i odvrtani.
Ja svim mojim kupcima ukazem na te delove i sarke vrata gde se vidi da nista nije dirano a sto se tice farbarije to mozete da trazite mesecima i mesecima i necete naci auto u prvoj boji jer preko nisu kao mi pa da voze kola ogrebana i ostecena nego ih ofarbaju cim nesto ostete a to pogotovo rade na ovim mladim kolima koja su na lizingu i koja su kasko osigurana i pred istek svajke registracije oni ofarbaju sta treba tj iskoriste kasko da im ne propadne.

Ko zna zemljace sta ti ustvari uospte i vozis jer ako je tebi GP 2006 mlad auto ona verovatno ne vozis Hyundai koji si rekao da vozis tj mozda ga vozi tvoja mama ali ti ne.
Mlada kola pod lizingom su kola stara do 6 godina ako nisi znao tako da se tu radi o kolima iz 2011 godine.
Ali kao sto rekoh ukopavas se sve vise i vise i nazalost tvoju to ljudi vec uveliko shvataju pa ti bas i ne odgovaraju na tvoje postove.

2006 mlad auto? Pa to nije ni za muzej a tog GP ne možeš da vidiš apsolutno NIGDE izvan ove uboge Srbije. Samo se ovde gomila taj otpad na kome preprodavci mlate lovu a glupa sirotinja kupuje i popravlja.

Dule znaš kako izgleda samo ključ u bravu i jednom godišnje zamena ulja i filtera? Nemaš pojma, ćuti tu i ribaj krševe sonom kiselinom :lol:

E nemam pojma kako to izgleda ali eto nekim slucajem imam polovan auto koji vozim a koji je star 15 godina i od januara meseca dosad sam ulozio 250 dinatra u njega.
Idi pa se pojedi sto si dao 10000€ a ja svega 4x manje a sluzi me isto ako ne i bolje jer ovo je VW i videcemo za 5-6 godina koliko ce da vredi tvoj auto a koliko ovaj.
A koliko ima GP-a preko ajda lazi nas i dalje.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?dam=0&isSearchRequest=true&ms=8800;44&vc=Car
https://www.autoscout24.it/risultat...ome:searchbox&ipl=button&sort=standard&desc=0
https://www.autoscout24.nl/resultat...searchbox&ipl=button&zipr=200&zipc=NL&mmvco=1
Mi slepci ih vozimo jel da a ajde nam odgovori otkud ovolike hiljade i hiljade primeraka u NEmackoj,Italiji,Holandiji a da o ostalim drzavama ne govorim?
Tones kao sto rekoh.
A ovo je tek izreka godine.
Znaci oni tamo trebaju da voze kola dok im se ne raspadnu kao sto kod nas neki voze neke Lade ili Aleko ili Golf iz 84`-te a imaju platu sa kojom svake druge ili trece godine mogu da menjaju kola tj da kupe nova? Pa nisu oni mi koji smo prihvatili vucicev rezim da radimo za 200-250€ i mogu da priuste sebi kola kad hoce.

2006 mlad auto? Pa to nije ni za muzej a tog GP ne možeš da vidiš apsolutno NIGDE izvan ove uboge Srbije. Samo se ovde gomila taj otpad na kome preprodavci mlate lovu a glupa sirotinja kupuje i popravlja.

Dule znaš kako izgleda samo ključ u bravu i jednom godišnje zamena ulja i filtera? Nemaš pojma, ćuti tu i ribaj krševe sonom kiselinom :lol:
Ako je neko sirotinja onda si to ti, oglase gledas iskljucivo po ceni od najnize, zato i vidis samo krseve.

Duvas se ovde sa Hjundaijem, pa to u normalnim drzavama kupuju samo socijalni slucajevi ili totalni nepoznavaoci.

E nemam pojma kako to izgleda ali eto nekim slucajem imam polovan auto koji vozim a koji je star 15 godina i od januara meseca dosad sam ulozio 250 dinatra u njega.
Idi pa se pojedi sto si dao 10000€ a ja svega 4x manje a sluzi me isto ako ne i bolje jer ovo je VW i videcemo za 5-6 godina koliko ce da vredi tvoj auto a koliko ovaj.
A koliko ima GP-a preko ajda lazi nas i dalje.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?dam=0&isSearchRequest=true&ms=8800;44&vc=Car
https://www.autoscout24.it/risultat...ome:searchbox&ipl=button&sort=standard&desc=0
https://www.autoscout24.nl/resultat...searchbox&ipl=button&zipr=200&zipc=NL&mmvco=1
Mi slepci ih vozimo jel da a ajde nam odgovori otkud ovolike hiljade i hiljade primeraka u NEmackoj,Italiji,Holandiji a da o ostalim drzavama ne govorim?
Tones kao sto rekoh.

A ovo je tek izreka godine.
Znaci oni tamo trebaju da voze kola dok im se ne raspadnu kao sto kod nas neki voze neke Lade ili Aleko ili Golf iz 84`-te a imaju platu sa kojom svake druge ili trece godine mogu da menjaju kola tj da kupe nova? Pa nisu oni mi koji smo prihvatili vucicev rezim da radimo za 200-250€ i mogu da priuste sebi kola kad hoce.
Ako je izreka godine, zasto su oglasi puni havarisanih vozila, vozila koja su bila u poplavi i koja su bila firmina vozila? Da li bi ti kupio neki taj auto i zadrzao za sebe i vozio svoju porodicu u njima?
Ni nemci vise ne kupuju i menjaju aute na svakih 3 godine. Davno su prosla ta srecna vremena.

Ako je neko sirotinja onda si to ti, oglase gledas iskljucivo po ceni od najnize, zato i vidis samo krseve.

Duvas se ovde sa Hjundaijem, pa to u normalnim drzavama kupuju samo socijalni slucajevi ili totalni nepoznavaoci.

Baš da znaš, zato je taj hyundai danas skuplji polovan od gnoja istog godišta. O potrošnji neću ništa da pričam jer troši duplo manje od bilo kog gnoja tdi :lol:

U svakom slučaju vas boraniju mogu da ispišam kako hoću a automobile kupujem bez PDV-a tako da me auto košta smešno i baš se ovih dana razmišljam dal da uzmem novog tuksona.
U stvari nemam pojma što sa vama sitnom preprodavačkom boranijom razgovaram. Svakih 5 godina nov auto skoro za iste pare ko zna, zna.

- - - - - - - - - -

Ako je izreka godine, zasto su oglasi puni havarisanih vozila, vozila koja su bila u poplavi i koja su bila firmina vozila? Da li bi ti kupio neki taj auto i zadrzao za sebe i vozio svoju porodicu u njima?
Ni nemci vise ne kupuju i menjaju aute na svakih 3 godine. Davno su prosla ta srecna vremena.

Meni su ovi carevi, imaju samo poplavljene i potpuno uništene automobile hahahaha :hahaha: Dule 011 :hahaha:

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10398103/audi-a3-20tdi-6br

b35b0e616644-800x600.jpg

- - - - - - - - - -

I upamtite jedno: Automobil star 10 godina vredi samo 10% cene NOVOG automobila, sve ostalo je samo PREVARA. Znači ako je GP koštao 15.000 evra nov, realna tržišna vrednost mu je 1500 evra +- u kakvom je stanju. Pošto je Srbija beda i užas, onda se vrednost tih vozila duplira jer niko ne kupuje nove automobile nego se samo uvoze krševi.

Baš da znaš, zato je taj hyundai danas skuplji polovan od gnoja istog godišta. O potrošnji neću ništa da pričam jer troši duplo manje od bilo kog gnoja tdi :lol:

U svakom slučaju vas boraniju mogu da ispišam kako hoću a automobile kupujem bez PDV-a tako da me auto košta smešno i baš se ovih dana razmišljam dal da uzmem novog tuksona.
U stvari nemam pojma što sa vama sitnom preprodavačkom boranijom razgovaram. Svakih 5 godina nov auto skoro za iste pare ko zna, zna.

I upamtite jedno: Automobil star 10 godina vredi samo 10% cene NOVOG automobila, sve ostalo je samo PREVARA. Znači ako je GP koštao 15.000 evra nov, realna tržišna vrednost mu je 1500 evra +- u kakvom je stanju. Pošto je Srbija beda i užas, onda se vrednost tih vozila duplira jer niko ne kupuje nove automobile nego se samo uvoze krševi.
Kupio si na lizing najjeftiniji auto u klasi,pa jos i bez pdv, a koji i malo trosi, i onda nekom kazes da je boranija hahahah.

Ja stvarno ne vidim gde vi nalazite samo te raspade a ne vidite i odlicna kola?
To je kao kad ja prodam kola pa mi svi serru da castim a ne vide kad mi kola stoje po godinu dana.
Otvorite malo te vase oci i veoma lako mozete da nadjete dobar auto ali nemojte da gledate one njajeftinije na oglasima.
Izgleda da bi se ebali a da vam ne udje kako to kaze starta narodna poslovica pa da platite minimalno a dobijete maksimalno.:hahaha:
Lesevi od kola se uvoze jer ste to vi trazili tj hocete tu jeftinu buraniju.
JA to nikad nisam imao niti cu imati i radije cu prestati da se bavim prodajom kola nego da uzimam takva kola ali svaka roba ima svog kupca i onda se to dovlaci ali ima jako dobrih kola samo sto vecina gleda najjeftinije primerke i onda kad obidje jedo 10-tak shvati da mora da da vise para i onda izvadi 500-1000€ vise i kupi auto.
Vidim Mario da Grande Punto u Nemackoj kosta opusteno po 2500-3000€ pa kako to kad po tebi vredi 10% od cene koliko je kostao nov?
I to tamo Srbi diktiraju cene?:hahaha:
A nista ne rece otkud sad tamo na oglasima hiljade i hiljade primeraka kad ih niko ne vozi?
Pojela maca jezik kao i Tihiju kad mu dam takve argumente?:)

Ja stvarno ne vidim gde vi nalazite samo te raspade a ne vidite i odlicna kola?
To je kao kad ja prodam kola pa mi svi serru da castim a ne vide kad mi kola stoje po godinu dana.
Otvorite malo te vase oci i veoma lako mozete da nadjete dobar auto ali nemojte da gledate one njajeftinije na oglasima.
Izgleda da bi se ebali a da vam ne udje kako to kaze starta narodna poslovica pa da platite minimalno a dobijete maksimalno.:hahaha:
Lesevi od kola se uvoze jer ste to vi trazili tj hocete tu jeftinu buraniju.
JA to nikad nisam imao niti cu imati i radije cu prestati da se bavim prodajom kola nego da uzimam takva kola ali svaka roba ima svog kupca i onda se to dovlaci ali ima jako dobrih kola samo sto vecina gleda najjeftinije primerke i onda kad obidje jedo 10-tak shvati da mora da da vise para i onda izvadi 500-1000€ vise i kupi auto.
Vidim Mario da Grande Punto u Nemackoj kosta opusteno po 2500-3000€ pa kako to kad po tebi vredi 10% od cene koliko je kostao nov?
I to tamo Srbi diktiraju cene?:hahaha:
A nista ne rece otkud sad tamo na oglasima hiljade i hiljade primeraka kad ih niko ne vozi?
Pojela maca jezik kao i Tihiju kad mu dam takve argumente?:)
Ako treba da ti se pokaze ugovor, nije problem... Dodji. Auto je placen puno vise od proseka. Za neverne Tome uvek imam vremena.

:amen:
Meni se pre par dana nudi Santa Fe 2003 u lepom stanju za 2800 i ja ne smem da ga uzmem.
Ej dzip za 2800!!!!
Toliko o koreancima i njihovoj postprodaji.
Pre dve nedelje Hyundai Atos Prime 2007 u top stanju mi se nudi za 1700€ i ja to ne smem da uzmem.
Ne bih da rizikujem ako me razumete.:)
I na kraj krajeva opet se i ova tem pretvara u sveopstu temu japanci vs koreanci vs nemci i niko nigde ne spominje neki autoplac ili neku prevaru.
To sto je Mario video nisu nikakve prevare jer se to vidi na slikama i niko nije nesto sakrio ili precutao a uhvatite prevaru preko onog programa za proveru kilometraze kad je poslednji put radjen tehnicki pregled.

Poslednja izmena:
:amen:
Meni se pre par dana nudi Santa Fe 2003 u lepom stanju za 2800 i ja ne smem da ga uzmem.
Ej dzip za 2800!!!!
Toliko o koreancima i njihovoj postprodaji.
Pre dve nedelje Hyundai Atos Prime 2007 u top stanju mi se nudi za 1700€ i ja to ne smem da uzmem.
Ne bih da rizikujem ako me razumete.:)
I na kraj krajeva opet se i ova tem pretvara u sveopstu temu japanci vs koreanci vs nemci i niko nigde ne spominje neki autoplac ili neku prevaru.
To sto je Mario video nisu nikakve prevare jer se to vidi na slikama i niko nije nesto sakrio ili precutao a uhvatite prevaru preko onog programa za proveru kilometraze kad je poslednji put radjen tehnicki pregled.
A izvini, kakvih si to imao problema kad nisi uzeo Hyundai atosa? Sta je bio? Od plastike napravljen?
Vozio sam taj auto, 2001 godiste. I slatko se navozah...
Prodao ga veoma lako i to na nevidjeno zbog starosti..
Pozvao covek iz tri lepe i rekao mi da skinem auto sa oglasa-kupljen je.
Pre bi vozio i hyundai nego neko izvikano sranje od folcvagena.

Back