botr
Iskusan
- Poruka
- 6.165
Iz Svajcarske i Nemacke se iskljucivo uvoze automobili koji tamo ne mogu da prodju tehnicki pregled.
@Sijumiju
Sta ti je to lancani kais?
@Sijumiju
Sta ti je to lancani kais?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Svajcarske i Nemacke se iskljucivo uvoze automobili koji tamo ne mogu da prodju tehnicki pregled.
@Sijumiju
Sta ti je to lancani kais?![]()
Po pravilu, lanac se ne menja dok se ne pokvari, a kais se menja preventivno na oredjenom km ili vremenskom intervalu.Iz Svajcarske i Nemacke se iskljucivo uvoze automobili koji tamo ne mogu da prodju tehnicki pregled.
@Sijumiju
Sta ti je to lancani kais?![]()
Netacno. Uvezeni su mnogi automobili koji su kod nas bez problema prosli tehnicki.
Uvozimo starije automobile, sto ne znaci da su losi.
Po pravilu se na novijim kolima lanac mora menjati na vreme a ne kad se pocne cuti jer zna lepo da preskoci ili da pukne iznenada.
To se desilo na GP-u u kumovoj firmi gde se lanac nije cuo ni malo pa je pukao a havarija je kostala 1000€ da se dovede u predjasnje stanje.

Mislim da bi bilo dobro da ova tema postane lepljiva i da se ovde koliko toliko potencijalni kupci automobila informisu o iskustvu drugih, cuju zalbe, kritike, pohvale i na kraju dodju do zeljenih kola bez problema..
S Auto
Kupio sam BMW X3
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8862792/bmw-x3-4x4automatgar
Dao sam kaparu i morao sam da sacekam 7 dana da mu ostatak para legne na racun. Dogovor je bio da uradi veliki servis i da time ostvarim godinu dana garancije. Na oglasu pise da je auto iz Nemacke i da je u perfektnom stanju. Medjutim kada sam dobio papire za registraciju video sam da je auto iz Italije. Pre neki dan sam otisao po auto i dovezao ga kuci. Sutradan vidim da mi fali poklopac motora i ono sto ide iza zadnjeg sedista (nosac gde ostavite stvari), ako pogledate slike na oglasu lepo se vide da su tamo, ali sada ih vise nema. Dan kasnije mi je crkao menjac koji je automatski. Odslepao sam kod majstora i tamo sam video da iz menjaca curi ulje. Popravka ce me kostati 1300 evra. Poklopac motora i to iza zadnjeg sedista koje mi je ukrao nemam pojam koliko ce da me kosta ali sigurno ne manje od 700 evra. Eto tako, pa vi sada kupujte od takvih pokvarenjaka. I da, kada sam pitao ko ce da radi servis rekao je neka firma koja je ovlasceni serviser za Boch, medjutim servis je radio neki njegov drug Pera.

Slabo imam kola na oglasu.
Svega dva a trenutno ih imam 13 al ne zurim jer dosta prodam na preporuku.
Neka prodam jedan mesecno i meni dosta.
Ako te nesto konkretno zanima pisi na pp pa cu dati ponudu.

Ali nisi ti mutav, uglancaš auto, opereš motor sonom kiselinom i tražiš 1500 evra više od prosečnog automobila. Kada kupac zove ti mu spustiš 500 i pričaš priče, daješ garancije