гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
dule, vata li kod vas policija prodavce automobila?
kod nas oduzimaju auta ako ustanove da si preprodavac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je to kod vas?dule, vata li kod vas policija prodavce automobila?
AktuelnoNe nadjoh pa da pitam ...da li neko ima iskustva sa gajic automobili placem iz temerina?
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ne. Samo mi nije jasno kako mogu da uzimaju kola koja si ti platio?
Nit su kola nelegalna niti glase na nekog drugog nego na tog kod koga su u dvoristu.
Pa kod nas prodjes ulicom i na ulici imas ko zna koliko kola na kojima su okaceni papiri da se prodaju a nema tablica na kolima.
Okupirani su i pojedini parkinzi ispred trznih centara gde stoje podaci i broj telefona na soferki a tablica nema jer su kola takodje iz uvoza.
Plus neki od nas imaju i ugovore o prodaji tako da zasad nema nista od toga.
Akodirnu nas dirnu i velike igrace koji zavise od nas a to nije nikom u interesu.
Ova recenica je veoma bitna.pri tom nemajući ovlašćenje za trgovinu
E pa bas to sto si naveo. Video nekog golfa 6 1.6 sa plinom provericu sve,mada mi je malo cim temerin sobzirom da sam iz beograda a opet bih trebao majstor da ga pogledaA sta te zanima?
Da cujes da rade sa mladim kolima,dali smanjuju kilometraze,dali popravljaju kola,dali daju garanciju?
To su druze polovna kola sa 150k km pa navise u vecini slucajeva i ko ti moze reci dali su dobra ili ne?
Odes pa vidis a posto oni uzimaju kola sa licitacija trazi im dekrin izvestaj gde ce se videti prava kilometraza.
Uostalom to su veoma mlada kola i bila su na lizingu tako da su morala biti odrzavana u ovlascenom servisu pa tako trazi broj sasije pa proveravaj.
Ukoliko ne daju sasiju onda znas koliko je sati.
I sve to zavisi od auta do auta pa sam ja tako gledao drugaru jedan A4 2013 a on je bio kompletno ofarban. Nije bio havarisan ali s obzirom da ima kasko i da oni to iskoriste pred istek registracije u ovom slucaju su ofarbali ce auto jer je verovatno bio izgreban i ocetkan sa svih strana a to govori o tome kakav mu je vozaca bio a bio je aljkav dok je uspeo da tako urnise auto da je morao da se ceo farba.
E pa bas to sto si naveo. Video nekog golfa 6 1.6 sa plinom provericu sve,mada mi je malo cim temerin sobzirom da sam iz beograda a opet bih trebao majstor da ga pogleda
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
Ova recenica je veoma bitna.
To kad se auto vodi na firmu mora da se ima ali kod nas u vecini slucajeva se auto skida sa stanja firme i pise se na ime prodavca.
Znaci da je auto automatski u vlasnistvu i niko nema pravo da ti ga oduzme.
Kod vas je tu bilo nekog muljanja sigurno dok je doslo do oduzimanja.
Pa odlucio sam da gledam i trazim polako, ****** ipak treba da izdvojim pozamasnu sumu za auto pa ne bih da napravim gresku...tako da gledam cekam trazim ...hvala na savetu,def si mi pomogaoA sta mislis dali je mozda bolje uzeti auto koji nema plin?
Kao prvo imace sigurno manju kilometrazu u odnosu na plinasa,kao drugo ugradis bas taj plin ovde i imas garanciju od dve godine a ugradis uredja za koji su dizne jeftine a ne kao za neke iz uvoza gde jedna kosta 80€.
A i taj uredjaj koji ugradis ovde se moze servisirati jer majstori obicno imaju dijagnostiuku za njega dok za neke plinove iz uvoza obicno je nemaju i onda imas problem.
Ja imam par auta sa plinom ali su trenutno bas svi sa BRC plinom i to je dobro jer je to dobar uredjaj i ima za njega dijagnostika a i povoljnih delova.
Obicno vozila iz uvoza koja imaju plin prelaze od 30 do 100k km godisnje tako da pomnozi to sa godinama auta i dobijas otprilike minimalnu kilometrazuz.
Pogotovo sto je to VW a ta kola su umrezena i lako po broju sasije mozes da proveris kako je odrzavan i koliko je presao.
Pa odlucio sam da gledam i trazim polako, ****** ipak treba da izdvojim pozamasnu sumu za auto pa ne bih da napravim gresku...tako da gledam cekam trazim ...hvala na savetu,def si mi pomogao
Pa ja i bas nemam neko znanje, a vec sam jdan vozio kod majstora i nista tako da ne mogu svaki da vodim.da ti ja kazem nesto, ti koji dugo traze 100000% se zeznu,, jos gore nego neko ko nema pojma o automobilima
Pa ja i bas nemam neko znanje, a vec sam jdan vozio kod majstora i nista tako da ne mogu svaki da vodim.