AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

Sve u svemu nov auto je pickin dim za ovaj polovan od 200k km.
Kad sve treba da je novo na njemu sa toliko km koja budala onda kupuje uopste nov auto?
Ah pa da upravo ovaj mario.:hahaha:
Umesto da potvrdiš moju tvrdnju ti se podsmevaš i šalješ u salon i slično.
Automobil koji je normalno korišćen 200.000 nema ama baš nikakvih razlika u odnosu na nov u salonu.

Problem je što prevaranti uvoze automobile isključivo sa 500.000 km i skidaju kilometražu. Time brukaju proizvođače automobila, ja da se pitam sve bi ih hapsio, plenio automobile i proveravao km pa u presu plus kazna.

Poslednja izmena od moderatora:
Auh... pa gde onda uzeti polovnjak a da nije toliko sminkan, km itd. Dal uopste postoji varijanta na nekom placu kod nas da nije dirana km!?
Sad sam razgovarao sa drugom njemu iz Nemačke dovozi rodjak golf 7.
Mozda je to onda ok. Mada gospoda ciju sam stranicu izbrisao i ne pratim ih, kopernikus cars, kazu da oni to u ch ne rade, a pogotovo oni kao firma, a za nemce kazu da su se iskvarili.
Možda, oni dok dodju do Srbije i ovi ch i nemci mogu na onoj prikolici da mu jebu kevu 100x😁😁... Ja znam coveka koji po porucbini dotera auto, al to traje 1 mesec, idu njegovi ljudi da ga "provere", U stvari čovek kupuje iskljucivo malo oštećene automobile, sredi i km... Ljudi kupuju ko blesavi, za divno cudo i jos se hvale, dobar je itd.

Umesto da potvrdiš moju tvrdnju ti se podsmevaš i šalješ u salon i slično.
Sta ima da potvrdjujem kad je tvoja tvrdnja pogresna.
Ako nisi znao gumeni volani pojedinih proizvodjaca se ojebu vec na 130k km a isto tako neka kola kao npr Citroen imaju uzasno los kvalitet sedista i na malim kilometrima im bude rub sedista deformisan.
To o cemu si ti pisao vazi za Mercedes,BMW i Audi a ovi sto su jeftiniji itekako pokazu na 200k km istrosenost.

Ti trabinjas jer si seo u dva auta za 25 godina i nemas pojma o kolima.
Ja uvozim korektne i lepe automobiler i mozes da se uhvatis za usi i skaces al nece mi nauditi svojim baljezganjem jer si smrad od coveka a ja imam ime i znaju da radim posteno.
Evo ga kad je stigao a ti nadji manu. Krsina raspadnuta jel da?
Pokrij se usima.
19.jpg

Ti ćeš da mi kažeš nemaš ni svoj auto nego voziš ženinog punta godinama, verovatno joj ni gorivo ne sipaš. Ajde barem znamo zašto plac ne pospeš tucanikom sve ti je žao, imaš zmijurinu u džepu, auti u blatu :hahaha:

A vidi ovom grobarskom audiju truo zadnji lonac možeš misliti kakav je ostatak. Hoćeš da ti fotkam kako izgleda zadnji lonac kod hyundaija posle 10 godina pa da plačeš ko žena?

IMG_20210207_154711.jpg

To neki sanitet? :think:
Vidi iza onu HONDU što si uvezao pre sto godina i remontovo trap kod gige u šupi :rotf:

Lepo sam ti rekao da je nikada nećeš prodati. A ti se hvalisao kako je bila jeftina. Eto ti ga sad prodaješ je 3 godine ako se ne varam? a gde ti je onaj golf karavan benzinjara?

Poslednja izmena:
Pa da gde god se okreneš vrebaju raznorazni prevaranti i lopovi. Pre x godina uđem u radnju da kupim tv. Jbg nije mala cifra 600 evra, veliki tv treba to nositi. Rekoh ajmo mi da raspakujemo tv i da probamo. Normalno dva tri crvena piksela mrtva na sred displeja. Rekoh hvala momci doviđenja.

Prevaranri su uvek isti samo im je sredstvo rada nešto drugo, u ovom slučaju su to automobili. Uigrani su, izverzirani, zamajavaju te da ne gledaš puno, pričaju priče itd.

Back