- Poruka
- 85.290
A šta fali plurijelu? Prodaje ga žena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mislis prodaju on line?Šta mislite o ovima što prodaju online, recimo ima neki Passat 1,9 tdi 2007 godina?
Sve se to servisira i popravlja, nije nikakav bauk kupiti jedan zupčanik i sajlu ili napraviti kod bobana sajle. Opet zavisi i u kakvom stanju je taj kabrio, obično su ih kupovali malo imućniji ljudi i uglavnom držali po garažama.Ja kola stara 16 godina s pokretnim krovom ili kabrio ne bih uzimao.
Ne znam ovu poruku nisam ja napisala......niti znam da napisem jer se ne razumem u auta i motore, a stvarno gledamo decko i ja da kupimo Pasata 2007 godiste.... Sta se to upravo desiloKako mislis prodaju on line?
Gledam bas jučer kuca sa vocnjskom od preko 150m2 na obroncima Fruske Gore za nekih 50k € .. meni to izgleda dobro jeftino.. Moze I auto do 20k plus pareNiko ne kupuje ni stanove jer su enormno skocili ali sve je prodato unapred.
Eto ja ovaj mesec za sad tri komada.
Meni sasvim dovoljno ali da imam jos vecu ponudu ko zna koliko bi komada otislo mesecno.
Otkud znas da je čista ... Video sam i za 20k ali su male 40-50m2 i malo zemljeTo su ti sve sklepotine od vikendica na obroncima f gore. Prodaju se za po 10-20.000 evra, ta za 50 verovatno ima i sklepan bazenono što je dobro da iskopaš bunar i imaš čistu vodu.
Da uvek zaboravljam sa kim imam posla ... Mozda je najbolje zemlju uzeti pa narucuti vikrndicu iz Ivanjice ,,zemlja ne moze biti skupa ako su im vikendice po 20kOtkud znam često sam tamo i odgledao sam more kuća, kako spolja tako i unutra naročito te što se prodaju. Nemoj mnogo da se ložiš može spolja da bude super a temelji pukli ili se prvu zimu popne vlaga jer ni nema temelja.
Po čemu si zaključio da je standard ovde porastao?Standard je značajno skočio, a kod nas se samo u nekretnine ulaže. To vam je što vam je.