AUTO PLACEVI - iskustva, preporuke, prevare

A šta fali plurijelu? Prodaje ga žena :mrgreen:

Screenshot_2021-04-23-00-50-35-557_com.infostud.android.pa.jpg

Mislim da nije reklamirala prodaju online već prodaju na rate, već je bilo uleta preprodavaca bio je jedan jako drzak kao raspituje se jel ima pa onda kao sam našao i preporučuje. Preprodavci su danas spremni na sve jer očigledno niko ne kupuje automobil dok ne vidi šta će biti sa novim zakonom o merenju izduvnih gasova na tehničkom pregledu. Kako meni jedan drugar pre neki dan rekao pa ovi svi automobili na placevima su na kilo :lol:

Cene stanova su bas naduvene, ne znam ko kupuje .....

Stan u BG kosta kao stan u nekom gradu u Nemackoj ili Austriji, a infrastruktura nula, pocevsi od onih osnova, kanalizacije, kanalizacija u BG ide direkto u DUnav i Savu, bez prerade, preko toga da nema parkinga, zelenih povrsina, itd. Mozda gresim, ali ocekujem da cene u buducnosti krenu da padaju. Zarade definitivno ne prate rast cena nekretnina. Jedino sto je novo su povoljni krediti.

Niko ne kupuje ni stanove jer su enormno skocili ali sve je prodato unapred.
Eto ja ovaj mesec za sad tri komada.
Meni sasvim dovoljno ali da imam jos vecu ponudu ko zna koliko bi komada otislo mesecno.
Gledam bas jučer kuca sa vocnjskom od preko 150m2 na obroncima Fruske Gore za nekih 50k € .. meni to izgleda dobro jeftino.. Moze I auto do 20k plus pare :) .. kad corona prođe moram otici da vidim gde se nalazi ..
https://www.nekretnine.rs/apartmani...-imanje-na-obroncima-fruske-gore/NkAS8fbFfJe/

Otkud znam često sam tamo i odgledao sam more kuća, kako spolja tako i unutra naročito te što se prodaju. Nemoj mnogo da se ložiš može spolja da bude super a temelji pukli ili se prvu zimu popne vlaga jer ni nema temelja.
Da uvek zaboravljam sa kim imam posla ... Mozda je najbolje zemlju uzeti pa narucuti vikrndicu iz Ivanjice ,,zemlja ne moze biti skupa ako su im vikendice po 20k

Tačno tako bolje sprečiti nego lečiti. Nekako sam uvek imao osećaj da tamo baš teška sirotinja upinje da zida vikendice. Evo sad skoro sam komunicirao sa jednim čovekom koji zida temelje (moraš svakako) pa prizemlje a na to će staviti montažnu kuću i uradiće kompletnu izolaciju (siva faza 300 evra m2.
E sad dal je lakše uzeti neku straćaru pa srušiti i sazidati novu zbog papirologije ne znam šta da ti kažem. Tamo je sve divlje ugl. I istraži malo ima mesta gde su sproveli kao mini vodovod od izvora.

Izgleda da ti Mario samo piskaras kako si bio u inostranstvu dok pojma nemas kako se tamo kola odrzavaju i koje sve provere na tehnickim pregledima treba da prodju da bi se mogla registrovati.
Tamo se ide uglavnom u ovlasceni servis za koji i sam kazes da je jeftiniji od nekog levog servisa u garazi i tamo se stavljaju originalni delovi tako da mani se supljih i neproverenih prica bez i jednog argumenta.

Poslednja izmena od moderatora:

Back