Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.722
isto kao i svaki drugi ce valjati zvaku da su posebno posteni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma to si upravu nema sta,kazi mi samo sta mislis posto mi je namera da auto pre kupovine povedem na dijagnostiku,Kako vise ne shvatite da uopste nije bitno sa kog placa je auto ili od fizickog lica jer i na naozloglasenijem placu moze da se pojavi sjajan primerak koji je u top stanju. Pravilo je da pravila nema i tako i najbolji plac moze da dobije krsinu jer kupci preko su uslovljeni da bi dobili dobra kola moraju da uzmu i poneki krs.
Ako hoces samo lepo onda moras da platis a onda te nema nigde i zato svako moze da ima dobar auto a vase je samo da dobro otvorite okice i da ne gledate najnize cene na oglasima sto inace radite a posle vam kriv prodavac a slucajno ne bi bacili krivicu na sebe i razmislite da ste za koju stotku vise mogli da kupite dobar primerak automobila.
sjajan primerak u top stanju gazda placa ima da ostavi za sebe ili da nekom svom bliskom rodjaku il poslovnom partneru kao protiv- uslugu.Kako vise ne shvatite da uopste nije bitno sa kog placa je auto ili od fizickog lica jer i na naozloglasenijem placu moze da se pojavi sjajan primerak koji je u top stanju. Pravilo je da pravila nema i tako i najbolji plac moze da dobije krsinu jer kupci preko su uslovljeni da bi dobili dobra kola moraju da uzmu i poneki krs.
Ako hoces samo lepo onda moras da platis a onda te nema nigde i zato svako moze da ima dobar auto a vase je samo da dobro otvorite okice i da ne gledate najnize cene na oglasima sto inace radite a posle vam kriv prodavac a slucajno ne bi bacili krivicu na sebe i razmislite da ste za koju stotku vise mogli da kupite dobar primerak automobila.
Kako vise ne shvatite da uopste nije bitno sa kog placa je auto ili od fizickog lica jer i na naozloglasenijem placu moze da se pojavi sjajan primerak koji je u top stanju. Pravilo je da pravila nema i tako i najbolji plac moze da dobije krsinu jer kupci preko su uslovljeni da bi dobili dobra kola moraju da uzmu i poneki krs.
ma to si upravu nema sta,kazi mi samo sta mislis posto mi je namera da auto pre kupovine povedem na dijagnostiku,
reci mi moze li se tu sta utvrditi i otkriti neki potencijalni kvarovi,posto nema iskustva stim zato te pitam.
Dule hvala puno na paznji i detaljima i ostalim sagovornicima,tako da se nadam da cu imati slobodu i u buduce da pitam za savet,Eto Tihi gle cuda pre neki dan mi je lik reklamirao Audi A6 koji sam mu prodao a radi se o benzinskom 1,8 Turbo motoru.Pored toga sto mu se cuje plivajuci zamajac,vidi cuda ima ga i benzinac, liku se pojavio problem da mu neravnomerno radi auto.U Srbiju je dosao bez plina kog je imao a kad mi je polsao glavu za koju je tvrdio da je pukla ustanovili smo da je sa njom sve u redu ali da su sicevi izduvnih ventila podobro osteceni i da su morali da se ubacuju prstenovi koji su jaci od materijala same glave.Zbog toga je auto gubio kompresiju na dva cilindra i neravnomerno radio na plin koji je covek ugradio par dana posle kupovine.Dobio je extra cifru u samom startu i jednostavno nije mogao da mi prigovara a ja sam opet ispao covek pa smo podelili trosak od 240 eura koliko je kostala kompletna reparacija glave.
Dok je radio samo na benzinu sve je bilo ok tako da prica kako plin cuva motor moze da bude samo sarena laza i uteha za one koji voze na plin.
@bigkenta
Drzi se kod Alfe iskljucivo JTD motora i neces pogresiti a ono sto treba da proveris kod tog auta je turbina koja zna da im ode i u kakvom je stanju plivajuci zamajac koji srecom nije skup i najjeftiniji je od svih proizvodjaca automobila i kosta celih 200 eura tako da ako je samo on problem kad ga zamenis miran si opet 200k km. Naravno kod Alfe treba proveriti kakv je trap a to ces ustanoviti na dizalici kao i u voznji gde ces utvrditi dali nesto lupka mada se i to resi za skromne pare i opet budes miran 50k km.
hm....pa stanje auta je i vezano za predjenu kilometražu .Retko koji auto izgleda ekstra sa velikom kilometražom,jedino ako je farban.Otkud znam..Ne znam sto se zamlacujete kilometrazom kada kupcu to i nije vazno,koliko stanje auta.:
a,a,a,a...zezaš me zbog pokvašenih svećicaKako zena procenjuje stanje automobila
Bitno je da lepo izgleda, a sto radi na tri klipa nema veze![]()
Eto Tihi gle cuda pre neki dan mi je lik reklamirao Audi A6 koji sam mu prodao a radi se o benzinskom 1,8 Turbo motoru.Pored toga sto mu se cuje plivajuci zamajac,vidi cuda ima ga i benzinac, liku se pojavio problem da mu neravnomerno radi auto.U Srbiju je dosao bez plina kog je imao a kad mi je polsao glavu za koju je tvrdio da je pukla ustanovili smo da je sa njom sve u redu ali da su sicevi izduvnih ventila podobro osteceni i da su morali da se ubacuju prstenovi koji su jaci od materijala same glave.Zbog toga je auto gubio kompresiju na dva cilindra i neravnomerno radio na plin koji je covek ugradio par dana posle kupovine.Dobio je extra cifru u samom startu i jednostavno nije mogao da mi prigovara a ja sam opet ispao covek pa smo podelili trosak od 240 eura koliko je kostala kompletna reparacija glave.
Dok je radio samo na benzinu sve je bilo ok tako da prica kako plin cuva motor moze da bude samo sarena laza i uteha za one koji voze na plin.
.
kola iz holandije su vozena po ravnom u kraju gde malo pada snega i ne posipaju soli ,i gde su svi putevi -pravi autoputevi bez rupa. za razliku od nemacke odakle ti dovozis.