austrougarski vojnik Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
macko, pricamo o brozovom vremenu i ustupcima koje je napravio siptarima. ako je imao toliku moc koliko njegovi fanovi pricaju da jeste, te uzivao ugled svuda u svetu, zasto nije ukinuo pokrajine nego je jos vecu autonomiju dao siptarima? m? i ko bi nas tada bombardovao? niko.

- - - - - - - - - -

ma evo, cekala sam tebe da mi ispricas zasto je broz u velikom ratu ratovao protiv srba.
i da, cekala sam tebe da mi objasnis zasto broz nije oslobodio taj isti jasenovac, ili neki drugi logor? gde je bio broz da oslobodi gradisku na primer?
ali je zato oslobodio dedinje, senjak i vracar.

ti nisi upoznala Tita..ja jesam...dok je Tito bio živ i Srbima je bilo dobro, najbolje su zivjeli dok je i on bio živ.....čim je umro četništvo i istomišljenici slični tebi sjebali su srbiju..nitko drugi nego čejeni i slični tebi..ende.

Autonomiju siptarima je dala latinka perovic i njena monarhisticka klika. Sasvim podrzani separatistickim hrvatima crnogorcima i muslijama.

U takvoj drzavi kriminalci nisu uspevali, ali u srusenoj svako ima svoju teritoriju za pljacku.

Titio je bio gradjanin sveta i vodio svetsku politiku, a srbi su uredjivali svoju. I sva ova banda kojoj ne valja ni jedna vlast je kumovala autonomiji kosova i vojvodine.

Isti su poubijali sve koji su bili protivnici. I milosevica i djindjica, ali i mnoge za koje se ne zna.

latinka je bila kpj. a autonomiju i obecanje za republikom je dao broz.
pazi, kad je broz umro, siptari odmah posli da traze obecano.

macko, pricamo o brozovom vremenu i ustupcima koje je napravio siptarima. ako je imao toliku moc koliko njegovi fanovi pricaju da jeste, te uzivao ugled svuda u svetu, zasto nije ukinuo pokrajine nego je jos vecu autonomiju dao siptarima? m? i ko bi nas tada bombardovao? niko.

- - - - - - - - - -

ma evo, cekala sam tebe da mi ispricas zasto je broz u velikom ratu ratovao protiv srba.
i da, cekala sam tebe da mi objasnis zasto broz nije oslobodio taj isti jasenovac, ili neki drugi logor? gde je bio broz da oslobodi gradisku na primer?
ali je zato oslobodio dedinje, senjak i vracar.
Mora ti neko ispričati kada si več toliko zaslepljena mržnjom i lažima.Zašto hrabri patriota Draža nije oslobodio Jasenovac i Gradišku?Njegove jedinice su bile bliže.Nije mogao da se odvoji od jagnjetine,gibanice i rakije?

latinka je bila kpj. a autonomiju i obecanje za republikom je dao broz.
pazi, kad je broz umro, siptari odmah posli da traze obecano.
Albanci su još 1878 osnovali prizrensku ligu.Oni su na Kosovu još bili i najmirniji za vreme Tita.Za vreme kralja tamo je praktično vladalo bezvlažće.Jedino je Tito mogao da ih koliko toliko drži u kajasima.Kao što smo videli posle njega su naši nesposobni političari praktično ispustili te kajase ne shvatajući političku realnost u svetu.Nije Tito stvorio Kosovo kao državu već Amerika i druge svetske sile.Da je Amerika to mogla da uradi za vreme Tita uradila bi to....ali je znala titovu snagu i jedino je Tito i njegova snaga držala Kosovo u Srbiji i niko više.

U knjizi sećanja, „Iza zatvorenih vrata“ koju je iza sebe ostavio poznati hrvatski slikar i grafičar, Josip Vaništa, a koja izaziva veliku pažnju u Hrvatskoj, nalazi se mnoštvo Krležinih stavova
Naime, Krleža je, prema Vaništinom svedočenju, u jednom njihovom razgovoru kazao: „Tito je Srbima uzeo Kosovo i to je jedna od najvećih stvari koje je uradio“.

Pogledajte prilog 461612
Prema svedočenju Joze Gudelja koji je razgovarao sa Andrićem o Kosovu Andrić mu je rekao Jedino još Tito drži Kosovo u Srbiji.

Ma kako ne, svi imaju svoja secanja koja su sanjali. Lupanja za potrebe pisanija.

Verovatno se seca i sta je staljin mislio.

braća,
tito i enver hodža.jpg

- - - - - - - - - -

Službeni list 1945
Službeni list 1945.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
braća,šiptar i hrvatski kepec
Pogledajte prilog 461615

- - - - - - - - - -

Službeni list 1945
Pogledajte prilog 461616
Kao što rekoh Tito je be i posle skoro četrdeset godina od svoje smrti.Tebe Marko on baš rastura koliko vidim.Dupe neka ti je jako.Ima izgleda da te rastura još dugo.Privremena zabrana o vraćanju kolonista je ukunuta na titov zahtev.Od 300 porodica za koje je zabrana važila 270 se vratilo na Kosovo a trideset se uselilo u švabske kuće u Vojvodini.Upala im kašika u med.Toliko o toj famoznoj privremenoj zabrani vrćanja kolonista.

Poslednja izmena:
Naravno, negativna selekcija je najbolji nacin da imas gluperde na vlasti kojima mozes da upravljas.

Gluperdi dati vlast je gore nego anarhija, jer onda vladaju kriminalci koji upravljaju sa gluperdama.

Ne mislite valjda da je stambolic postao predsednik svojim sposobnostima, nego genetikom glupom.

Mora ti neko ispričati kada si več toliko zaslepljena mržnjom i lažima.Zašto hrabri patriota Draža nije oslobodio Jasenovac i Gradišku?Njegove jedinice su bile bliže.Nije mogao da se odvoji od jagnjetine,gibanice i rakije?

Ти си југокомуњара. Само они тако схватају историју. Може да бити да си и овај жутаћ, али то ти је исто. ;)
Српски народ је хиљадама година био државотворан и слободарски, а те епитете можеш да прилепиш вама издајницима.

Dozvolite da vam se pohvalim da sam mu video ruku u belom koja mase kroz prozor mercedesa 24. septemrba 1979. god. u Uzicu :) Keva mi napravila papirnu jugoslovensku zastavicu sa petokrakom da masem njom i terala me da se poljubim sa titom ako izadje u masu a ja se tome protivio, valjda sam kao dete nesto instiktivno osecao :) Medjutim.....dasa je samo protutnjao sa pratnjom motorista po ulici posutom karanfilima. Posle sam davnih godina gledao snimak od toga dana i njegov govor na Kadinjaci, matori je bio pogubljen k'o budak u 9 ari i nije znao sta bulazni. Pola ga nisam razumeo.

:rotf:

- - - - - - - - - -

kakav rtard

- - - - - - - - - -

Ima mnogo dokaza. Dejan Lučić, teorije zavere... itd. itd.

tebe treba odmah predloziti za Nobela

aha tito je kriv sto su se 30 god nakon njega pojavili lopovi koji rasprodaju sve sto mogu

hm, da makar povrsno analiziramo ovu tvoju izjavu

tito je crko 1980e, znaci 2010e godine su se pojavili lopovi koji rasprodaju nesto?

tvrdis da dok je tito bio jos ziv, nije bilo lopova, i kradje drustvene ili drzavne imovine, korupcije u tim firmama itd itd?
tvrdis i da u periodu od 1980e kada je crko, sledecih 30 godina nije bilo lopova, da firme nisu unistavane, potkradane itd, tokom tog perioda?

mogao bih sada da nabrajam jedno pola sata ovako, ali cenim da si nesto ipak malo...zaboravio da uzmes u obzir?

To da Broz nije Hrvat izmislii su Srbi kad su shvatili da su od tog istog broza nasamereni pa im je lakše da kažu da je ga poslalo supertajno masonsko svetstko udruženje i tajna vlada sveta predvođena ljudima gušterima jer na taj u svojim očima ispadaju manje magarci nego kad priznaju da je Hrvat.
Oni koji su bavil njegovom biografijom ne dovode u pitanje da je on iz Zagorja jer za to ne postoji nikakav osnov.

Nije bitno odakle je,bitno je kakv život vode njegovi građani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back