Audi

0fc56450bb.jpg
[/url][/IMG]

hehehe, nije to
ALF je oznaka motora, odnosni fabricka oznaka vrste agregata, kao sto je kod bejbice AAH a kod mene AEF tako vi imate ALF. Sama skracenica nema neko logicno znacenje, cisto fabricka sifra. Svi VW motori imaju takve troslovne oznake a 90% njih ( odnosno za sve motore ) pocinu sa A.

Eto, meni je na primer oznaka motora APT, nemam pojma sta znaci, samo znam da je veoma redak motor i kad god sam neki deo uzimao bilo je malo tesko naci ga, i u prodavnicama i otpadima. A4 1.8 benzinac 95kw 2000` extra autic, malo vise trosi ali ok. Po gradu 9, na otvorenom 6-7...normalne voznje... :-)
registracija sa takovo ``obicnim osiguranjem`` 27000din

Moj drug vozi audi a4 1.8T quatro iz 97 ili 98 ( ne znam tačno ) sa full opremom. Koža klima servo itd itd ... 110kw ima, leti k`o zmaj. Prešao mu je oko 360.000 i dalje ide k`o lud. Ulaganja su mu gorivo ulje filteri itd itd .... jedini veći servis koji je imao skoro je bila lamela. 140 eura.

Interesuju me iskustva vlasnika Audija 80 svih modela, posebno me interesuju iskustva i karakteristike za audija 80 sa motorima 1,6 TD, 1,9D i 1,9 TD.Prednosti i mane, potrošnja i sl. Unapred se zahvaljijem svima koji budu dali pozitivan doprinos na ovu temu.

Interesuju me iskustva vlasnika Audija 80 svih modela, posebno me interesuju iskustva i karakteristike za audija 80 sa motorima 1,6 TD, 1,9D i 1,9 TD.Prednosti i mane, potrošnja i sl. Unapred se zahvaljijem svima koji budu dali pozitivan doprinos na ovu temu.

Evo ti audi mojeg komsije...

16 benzinac iz ´94-te godine, nije neki potrosac ali je zato lijenstina kakve ja nikad u zivotu nijesam vozio...

Prilozi

• audi b4.jpg
    audi b4.jpg
    9 KB · Pregleda: 12
Audi tema...
Divno.

Ko sto rece neko gore " Samo audi cenim od automobila "

Do sad sam ih imao nekoliko ali sam se najvise zadrzao na tri modela A6. Jednom iz 1996 2.5TDI, 2002 2.4b i sad 2006 2.0 TDI. ovaj poslednji mi je trenutno sluzbeni ali planiram da ga prisvojim. Prava uzivancija u sva tri ali s obzirom da nas polako stisce svetska kriza prinudjen sam da jednog svog prodam i odluka je pala na

A6 Avant iz 09.2002 2.4b. Restyle model za 2003, sa alu felnama + rezervna alu, sestostepenim tiptronic menjacem, duplom klimom, zederom, parking senzorima, elekticnim sedistima, retrovizorima, 4 x prozorima, Telematics opremom (mali GPS, telefon, SOS, Servis), redovno servisiran i cenom od nekih 10500eur a s obzirom da mu je trenutno istekla registracija cena se da korigovati.

Audi je dosta dobar auto jedini auto zasad u svetu sto muje sasija pocinkovana za zastitu od korozije , jasam promenio nekolko vrste vozila ali sam na kraju osato na audi qutro,,, majka jana za sneg
odlican motor imaju , a lako im se takodje i povecava snaga na computeru ako treba ,
jedina mana im je delovi im skupi ko otrov uf ko za mercedesa i bmw , ustvari tusu

Audi je dosta dobar auto jedini auto zasad u svetu sto muje sasija pocinkovana za zastitu od korozije , jasam promenio nekolko vrste vozila ali sam na kraju osato na audi qutro,,, majka jana za sneg
odlican motor imaju , a lako im se takodje i povecava snaga na computeru ako treba ,
jedina mana im je delovi im skupi ko otrov uf ko za mercedesa i bmw , ustvari tusu

:eek: :eek: :eek:

stvarno vala :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Audi je izmislio cink. Posle su i serpe cinkovane u Audiju. Sve cinkovano se cinkovalo u Audiju. Moj techa je nosio lopatu i u Audiju cinkovao lopatu. Mogu ti reci da je dobro ispala...

1.mercedes
2. BMW
3. ---
4. ---
5. audi
ostali

Back