Audi

1554441_720375037973107_1955537212_n.jpg

Audi A3 2002 1,9 TDI 131ks. Prilikom oduzimanja i davanja gasa /a ne mora biti naglo i odnosi se na sve brzine/, kada je papucica pri vrhu, dolazi do nepodnosljivog cimanja/secanja/ne znam kako bih bolje opisao. Automehanicari su posumljali da se radi o nosacima motora, pa sam najpre 2, a zatim i treci promenio ali time problem nije resen. Da li je neko imao slican problem i na koji ga je nacin resio? Hvala unapred.

Ljudi imam u ponudi a6 2.4 2000 godiste , u fabrickom stanju... sedeo coveku 4 godine pod ceradom u garazi, paljen i vozen samo povremeno da poradi, inace prijateljev , jos ima krampone na volanu 120 000 originalnih , dovezen iz nemacke 2007 i jako slabo se vozio kod nas, daje mi ga cica za 2900, bez plina je, pa me interesuje koliko kosta ugradnja za njega, plin i sve ostalo ovako sto se motora tice???

I veliki servis je verovatno duplo skuplji, s obzirom da se radi o v6 motoru. Inace, vredi svaki cent od tih 2900 evra. Ugradnja plina nije ispod 600 evra.

Sta mislite kolika je realna vrednost za Audi B4 1,9 TDI 1994 god. 66 KW sa garantovanih 108000 km.
Auto ja prodajem i stajalo je nekih 3 god u garazi stim da se povremeno provoza,sve na njemu je do maximuma ocuvano pocev od laka pa do unutrasnjosti auta.

:zbalavi::respekt:
E to ja druze nikad ne bih prodao da ga imam. To su kola za sva vremena i jos u takvom stanju......
Kod nas u Srbiji ne bi dobio vise od maksimalno 2000 eura i to od nekog zaludjenika jer ze te pare se vec kupuje svasta iz ovog veka.
Ne znam kakve su cene kod vas ali edvo ja imam ovaj a pre bih vozio taj.:D

Neznam da li si citao komentare ali kada bih ti rekao kolika je zadnja cifra koju sam dobijao na auto pijaci (sad se za glavu fatam ali kasno) a koliko sam dobijao na "piku" nebi verovao.
Najgore je od svega toga sto sam najvecu ponudu imao prvi put kad sam se pojavio na auto pijaci a ja mislio da mogu izvuc neki max. tj. nesto vise, ocigledno imam srece u trgovini ali ne i iskustva.

Nego druze gde rece da bi radije vozio ovog sto ja imam nego tog lepotana,gde to da ti poverujem :dash:

Pa vidi ja bih radije vozio Audi 80 u takvom stanju ali za cifru do 1500 eura ali za cifru koliko ga ti cenis onda bih pre vozio A6.:)
Ja volim lepo sacuvan stariji automobil ali ne da ga skupo platim nego bas obrnuto a na konto svojih godina.
Pre mesec dana mi lik nudio u zamenu za Saab 9-3 2008 svoju Toyotu Corolu 1,6 16v 1991 koja je bila u stanju kao ovaj moj auto.I on mi je cenio 1000 eura na sta sam ja i pristao ali nisam ni pomisljao da je prodam nego da je ja vozim kao nesto sto me je izaslo ekstremno jeftino a sluzilo godinama.

Auto je zaista fenomenalno ocuvan! :super:
U pravu je Dule, mislim da bi ti bila velika greska kad bi ga prodao jer em sto se takav Audi danas u tako dobrom stanju uopste ne nalazi tako lako, em sto ne bi dobio puno za njega jer ga najvise ebe godiste :sad2:
Ako si ikako u mogucnosti cuvaj ga, mozda ne vredi sad ali jednog dana ce sigurno vredeti dosta vise :ok:

Back