Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja devojka vozi A4,sad ga tera na veliki servis.50 000 treba da pljune
toliko moj komsija platio za punta 1.9jtd 2004godiste. Malo vise od 50 000dinara.
hehehe, nije to
ALF je oznaka motora, odnosni fabricka oznaka vrste agregata, kao sto je kod bejbice AAH a kod mene AEF tako vi imate ALF. Sama skracenica nema neko logicno znacenje, cisto fabricka sifra. Svi VW motori imaju takve troslovne oznake a 90% njih ( odnosno za sve motore ) pocinu sa A.
Interesuju me iskustva vlasnika Audija 80 svih modela, posebno me interesuju iskustva i karakteristike za audija 80 sa motorima 1,6 TD, 1,9D i 1,9 TD.Prednosti i mane, potrošnja i sl. Unapred se zahvaljijem svima koji budu dali pozitivan doprinos na ovu temu.
Audi je dosta dobar auto jedini auto zasad u svetu sto muje sasija pocinkovana za zastitu od korozije , jasam promenio nekolko vrste vozila ali sam na kraju osato na audi qutro,,, majka jana za sneg
odlican motor imaju , a lako im se takodje i povecava snaga na computeru ako treba ,
jedina mana im je delovi im skupi ko otrov uf ko za mercedesa i bmw , ustvari tusu
Audi je dosta dobar auto jedini auto zasad u svetu sto muje sasija pocinkovana za zastitu od korozije , jasam promenio nekolko vrste vozila ali sam na kraju osato na audi qutro,,, majka jana za sneg
odlican motor imaju , a lako im se takodje i povecava snaga na computeru ako treba ,
jedina mana im je delovi im skupi ko otrov uf ko za mercedesa i bmw , ustvari tusu
1.mercedes
2. BMW
3. ---
4. ---
5. audi
ostali