elekta
Aktivan član
- Poruka
- 1.610
Eeeee al je vama sad dobrooo!! Superishka! Choveche kad cu ja tako...??? Mene sve neke porodice sa sela zovu.... Hocu i ja neshto tako fancy San Diego.. NY,..LA...![]()
oh, ne znas sto je bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeee al je vama sad dobrooo!! Superishka! Choveche kad cu ja tako...??? Mene sve neke porodice sa sela zovu.... Hocu i ja neshto tako fancy San Diego.. NY,..LA...![]()
oh, ne znas sto je boljefancy grad pa da se ubijas od posla ili nesto malo 'zabaceno' a manje obaveza..mene kontaktirali neki bogatasi sa long islanda troje djece 3,3 8 i ljubimca imaju! veceras treba da razgovaramo da vidim kakve bi mi bile obaveze.ja se stvarno nadam da ljudi ne ocekuju pored 2 djece od 3 god (ajd ovaj od 8 je opet veliki) da im setam psa i sl.:?
Blago vama bicete zajedno...ja se nerviram oko ove vize, sad trebam da dam za transkript ispita sa faksa 1.500 din, ne znam sto je to meni obavezno a vama nije bilo kad je to jedna ista ambasada
Ove obrazce sto sam online popunjavala nemam pojma dal sam ih lepo popunila...bzv

Hvala JO, hehe ovde se vise ne zna ko koga tesi...

...i onda Nina i ja ostajemo sami na forumu...dok ne dodje nova tura![]()

Elekta cestitam na pozivima, a sta je setnja psa, pola sata dnevno, taman imas izgovora da izadjes i proskitas seBlago vama bicete zajedno...ja se nerviram oko ove vize, sad trebam da dam za transkript ispita sa faksa 1.500 din, ne znam sto je to meni obavezno a vama nije bilo kad je to jedna ista ambasada
Ove obrazce sto sam online popunjavala nemam pojma dal sam ih lepo popunila...bzv
...ako neko dodje u NY neka svrati na pitje....jos uvek pun frizider....
...ako ne onda, onda se javite gde ste pa da svracamo u posetu![]()

Jasminka, pa zar nemozes da pozoves agenciju da ti pomognu oko tog popunjavanja, da ti nekako izadju u susret? Mnogo se mucis i pitanje da li ce ispasti ok! Ha?
Znaci kako stvari stoje, ostaje nam samo Elekta i Jasminka da se dosele ovamo, a cini mi se da ce i to biti uskoro!
ops:A mene svi zaboravili... :shock: Hoci i ja u tu Amerikuops:

Ups! I minawap da se dosele ovamo, a cini mi se da ce i to biti ukoro!![]()
Minapaw ti se podrazumevas nekako![]()
![]()

Sta mi je, danas samo nesto zaboravljam! Jos i ovo, kada mi je bila kordinatorka u poseti, skroz mi se host mamica smorila kada je ova pocela da iznosi neka moja prava, sta sve mogu.... i tako to.... Jel' to obicaj bio i kod drugih? I sigurno joj je bezveze da izaberem neki koledz koji je malo udaljen pa mi stalno gura pod nos prospekt sa jednog tu najblizeg a kordinatorka mi rece da mogu da biram sta hocu od tu nekih opcija koje mi je zaokruzila....
Mislim ovo sam namerno napisala, neka bude i mali savet, u sustini treba imati dobar odnos i saradjivati sa njima ali nemojte da dozvoljavate da vam oni odredjuju sta cete vi raditi za sebe a naprimer imate puna prava da izaberete nesto mnogo bolje sto vam moze sluziti.Vole oni malo vise da guraju nos u vasu papirologiju, tako da budite pripremljene i na te delove, jel' vazi? Pozdrav!![]()