AU pair in USA

Eeeee al je vama sad dobrooo!! Superishka! Choveche kad cu ja tako...??? Mene sve neke porodice sa sela zovu.... Hocu i ja neshto tako fancy San Diego.. NY,..LA...:lol::lol::lol:

oh, ne znas sto je bolje:roll: fancy grad pa da se ubijas od posla ili nesto malo 'zabaceno' a manje obaveza..mene kontaktirali neki bogatasi sa long islanda troje djece 3,3 8 i ljubimca imaju! veceras treba da razgovaramo da vidim kakve bi mi bile obaveze.ja se stvarno nadam da ljudi ne ocekuju pored 2 djece od 3 god (ajd ovaj od 8 je opet veliki) da im setam psa i sl.:?

oh, ne znas sto je bolje:roll: fancy grad pa da se ubijas od posla ili nesto malo 'zabaceno' a manje obaveza..mene kontaktirali neki bogatasi sa long islanda troje djece 3,3 8 i ljubimca imaju! veceras treba da razgovaramo da vidim kakve bi mi bile obaveze.ja se stvarno nadam da ljudi ne ocekuju pored 2 djece od 3 god (ajd ovaj od 8 je opet veliki) da im setam psa i sl.:?

Pa ako se tu nastanis, ima celo leto da plivamo zajedno, posto ces mi biti blizu! :D

Elekta cestitam na pozivima, a sta je setnja psa, pola sata dnevno, taman imas izgovora da izadjes i proskitas se :) Blago vama bicete zajedno...ja se nerviram oko ove vize, sad trebam da dam za transkript ispita sa faksa 1.500 din, ne znam sto je to meni obavezno a vama nije bilo kad je to jedna ista ambasada :) Ove obrazce sto sam online popunjavala nemam pojma dal sam ih lepo popunila...bzv

ja uopste nemam frke niti oko puta niti oko pakovanja...kao da ne putujem...mozda tek kad dodjem na aerodrom...
ne znam...
jasminka...bez frke...mirno i bez frke...opusteno samo i zavrsices sve...
imam neko drustvo u san diegu...pa cu ti se raspitati...
pozzzz

Elekta cestitam na pozivima, a sta je setnja psa, pola sata dnevno, taman imas izgovora da izadjes i proskitas se :) Blago vama bicete zajedno...ja se nerviram oko ove vize, sad trebam da dam za transkript ispita sa faksa 1.500 din, ne znam sto je to meni obavezno a vama nije bilo kad je to jedna ista ambasada :) Ove obrazce sto sam online popunjavala nemam pojma dal sam ih lepo popunila...bzv

Jasminka, pa zar nemozes da pozoves agenciju da ti pomognu oko tog popunjavanja, da ti nekako izadju u susret? Mnogo se mucis i pitanje da li ce ispasti ok! Ha?

...pa dan mi obicno zapocne zombiranjem u subway-u....sva paznja mi je usmerena na to da se ne zamislim i ne promasim stanicu.....onda se malo pravim pametan do rucka....e za vreme pauze za rucak citam pitanja i pisem odgovore na forumu :)
...posle rucka se malo manje pravim pametan....zato sto mi se spava....onda brojim sate do povratka kuci i neizbeznog kuntanja u vozu :)
....e, kad stignem kuci, onda spremam veceru.....kad polizem prste onda se setim da bi mogao nesto i da radim ali je obicno vec prekasno za bilo sta :(
...onda cvrsto odlucim kako cu sutra da uradim to sto danas nisam stigao :)
...i tako ukrug dok ne dodje vikend :)
...ovo ti je manje-vise zivot prosecnog stanovnika New York-a :)

Jasminka, pa zar nemozes da pozoves agenciju da ti pomognu oko tog popunjavanja, da ti nekako izadju u susret? Mnogo se mucis i pitanje da li ce ispasti ok! Ha?

Pa sta znam ja sam vec popunila i odstampala, jedino gde sam mogla da se zeznem je sto pise da onaj DS156 ne sme da se sacuva, ali meni nije htelo da se odstampa dok ga nisam sacuvala...ali mislim da je to ok. A sto se tice agencije takvo im je pravilo, sve sam radis oko vize....sta reci dalje :)
Hvala na savetima Lisa, nadam se da ce sve biti ok.
Uskoro stizemo Elekta i ja, pa cemo da pisemo do beskonacnosti po forumu:)
Billy hvala na pozivima, nadam se iskreno da cemo se tamo videti svi negde 8-)

Mnoge devojke su spominjale kako su putovale sa svojim host porodicama, moja host mama se potresla kada sam je pitala jel mozemo da spojimo odmore, ali ne da spojimo da budemo zajedno, vec da uzmemo svih 15 dana svako za sebe (naravno), posto je ona insistirala da to bude jedna nedelja uskoro pa onda na moje insistiranje druga nedelja na leto! Ona je u fazonu, da je super u novembru! Zamisli u novembru uzmem odmor, kao strava mi je! Nesto joj se nedopada kako je host tatko strava samnom!:D Sta da radim kada umem da komuniciram! :D

I da, posto cu odmor (prvi deo) da uzmem za mesec dana, gde cu bez para... Jel' zna neko ima li prihvatiliste za operove za takve specijalne, iznenadne situacije?
Ostalo je sve ok, ziva, zdrava.

Sta mi je, danas samo nesto zaboravljam! Jos i ovo, kada mi je bila kordinatorka u poseti, skroz mi se host mamica smorila kada je ova pocela da iznosi neka moja prava, sta sve mogu.... i tako to.... Jel' to obicaj bio i kod drugih? I sigurno joj je bezveze da izaberem neki koledz koji je malo udaljen pa mi stalno gura pod nos prospekt sa jednog tu najblizeg a kordinatorka mi rece da mogu da biram sta hocu od tu nekih opcija koje mi je zaokruzila....
Mislim ovo sam namerno napisala, neka bude i mali savet, u sustini treba imati dobar odnos i saradjivati sa njima ali nemojte da dozvoljavate da vam oni odredjuju sta cete vi raditi za sebe a naprimer imate puna prava da izaberete nesto mnogo bolje sto vam moze sluziti.Vole oni malo vise da guraju nos u vasu papirologiju, tako da budite pripremljene i na te delove, jel' vazi? Pozdrav!:)

Sta mi je, danas samo nesto zaboravljam! Jos i ovo, kada mi je bila kordinatorka u poseti, skroz mi se host mamica smorila kada je ova pocela da iznosi neka moja prava, sta sve mogu.... i tako to.... Jel' to obicaj bio i kod drugih? I sigurno joj je bezveze da izaberem neki koledz koji je malo udaljen pa mi stalno gura pod nos prospekt sa jednog tu najblizeg a kordinatorka mi rece da mogu da biram sta hocu od tu nekih opcija koje mi je zaokruzila....
Mislim ovo sam namerno napisala, neka bude i mali savet, u sustini treba imati dobar odnos i saradjivati sa njima ali nemojte da dozvoljavate da vam oni odredjuju sta cete vi raditi za sebe a naprimer imate puna prava da izaberete nesto mnogo bolje sto vam moze sluziti.Vole oni malo vise da guraju nos u vasu papirologiju, tako da budite pripremljene i na te delove, jel' vazi? Pozdrav!:)

jao lisa ,bas je bezobraznica ta mama..vuce vodu na svoju vodenicu,..hvala na savjetu,tako nam sve to kazi bas puno znaci.odmor za mjesec dana, pa nijesi stigla ni da se umoris,kako je to divno isplanirala....:roll:

Back