AU pair in USA

E cho'eche, shto su fini ovi Ameri, ja ih odbijem (do dushe na finjaka), a oni mi uzvrate mail sa kojekakvim pohvalama i zahvalnicama... hehe. Mora bit' da mi udaraju na cheznju!! :lol:

Tako sam i ja odbila prvu porodicu na finjaka (danas se i cujemo) i oni me nahvalili u agenciji, tako da kada su se drugi javili, vec su imali preporuku kako sam strava 8) .Usput i tu drugu porodicu sam odbila a kakva slucajnost da moja drugarica ode kod njih, i kakvi su joj utisci, nisam pogresila sto sam ih otkacila!

Tako sam i ja odbila prvu porodicu na finjaka (danas se i cujemo) i oni me nahvalili u agenciji, tako da kada su se drugi javili, vec su imali preporuku kako sam strava 8) .Usput i tu drugu porodicu sam odbila a kakva slucajnost da moja drugarica ode kod njih, i kakvi su joj utisci, nisam pogresila sto sam ih otkacila!

Hehe, pa to je bash lepo od njih. Znachi opushteno mogu da ochekujem i preporuke... :lol:

Porodica je inace iz Nisa, imaju klinku 9 god, i malog od 1,5 sa kojim cu ja da budem preko dana...zive u oblasti Del Mar...soba ce mi biti u prizemlju kao i moje kupatilo a njihove su sobe na spratu...i takoc ...planiraju mi polazak 11. februara tako da sad i ja moram da jurim i zurim da izvadim sve papire oko ambasade...poz

Porodica je inace iz Nisa, imaju klinku 9 god, i malog od 1,5 sa kojim cu ja da budem preko dana...zive u oblasti Del Mar...soba ce mi biti u prizemlju kao i moje kupatilo a njihove su sobe na spratu...i takoc ...planiraju mi polazak 11. februara tako da sad i ja moram da jurim i zurim da izvadim sve papire oko ambasade...poz

Pa ako je to konacno, cestitamo!!!! Znaci zemljaci a, pa kako su bas oni naleteli? Samo bez stresa, stizes sve! Pozz.

Ljudi jedno pitanje: Da li ste nekada nesto unistili u kuci? Ja sam sjbla tiganj, bio jak plamen i eto! Ja ga ribala i ribala ali nista, pa sam ga sakrila da ga nevide! Videcu da kupim novi, mislim bas mi je neprijatno! :oops: Pozz.

Pa konacno je... :) Jaoj San Diego...nista lepse, plaza mi je na 30 min pesaka, imacu svoj auto, a decu necu morati da vozim...
Heheh Lisa smesna si...kazi lepo za tiganj i da hoces da kupis novi, pa nema veze desava se sta sad, nece ti zameriti :)

Inace za ambasadu mi na spisku pise da mi treba osim potvrde da sam redovan student i transkript polozenih ispita sa faksa...sta je to? Verovatno znaju to ovi sa faksa, jel vadio to neko, jel se placa to?

e cestitam za San Diego..starava..
meni su sto se tice faxa trazili samo potvrdu da sam redovan student i index tako da ne znam za taj transkript..ali ne brini znaju ovi na faxu sta je to..
pozZ

Ljudi jedno pitanje: Da li ste nekada nesto unistili u kuci? Ja sam sjbla tiganj, bio jak plamen i eto! Ja ga ribala i ribala ali nista, pa sam ga sakrila da ga nevide! Videcu da kupim novi, mislim bas mi je neprijatno! :oops: Pozz.
jo pa ti tiganj moz` da kupis a sta ja da radim..ja sjebala tepih..lepi,beli,udobni tepih koji se proteze po celoj kuci..tako da novi ne mogu da kupim..smrdljivi mirisljavi stapic mi pao i lepo ostavio crni trag na onoj belini..sad trazim neke makazice precizne da shishnem taj deo..bar nece biti crno..kuku..
a da lokacija crne izgoretine je u mojoj sobi tako da je to olaksavajuca okolnost..
srecno sa tiganjem-samo nemoj da ga skrivas zakomplikovaces situaciju..

jasminka strava cestitam...uzivaj ....bas mi je drago zbog tebe...
ja danas bila sa hanabi u agenciji uzeli smo karte i evo pocinjem polako da se pakujem....da peglam sredujem stvari,...sutra idem po neke pokloncice i tako...
pozzz...
jasminka bas mi je drago zbog tebe...cmooooooooooooooook

ja danas bila sa hanabi u agenciji uzeli smo karte i evo pocinjem polako da se pakujem....da peglam sredujem stvari,...sutra idem po neke pokloncice i tako...
pozzz...
ej pa nek vam je sa srecom!!!
kad stizete??
srecno vam pakovanje...

Hej cure jel imala neka problem sa ovom online prijavom za vozu, ovaj obrazac DS156, ja sam ga popunila i uzela da ga stampam, ali nece da mi ga odstampa, a online sam ga popunila i otisla na countinue, sve reugalarno???? Please help!!

pozzz...

Jaoj, blago vama, kako bih se ja vratila na pocetak da se ponovo pakujem i budem u onom hotelu, zujim i neradim nista pa po cenu da ponovo imam grip i problem sa zubom! Hocu i ja ponovo da letimmmm!!!! :D Pozzzzz!

jo pa ti tiganj moz` da kupis a sta ja da radim..ja sjebala tepih..lepi,beli,udobni tepih koji se proteze po celoj kuci..tako da novi ne mogu da kupim..smrdljivi mirisljavi stapic mi pao i lepo ostavio crni trag na onoj belini..sad trazim neke makazice precizne da shishnem taj deo..bar nece biti crno..kuku..
a da lokacija crne izgoretine je u mojoj sobi tako da je to olaksavajuca okolnost..
srecno sa tiganjem-samo nemoj da ga skrivas zakomplikovaces situaciju..

Sad mi je lakse! Znas, malo se zaboravim kao da sam kod prave kuce, popusti koncentracija i cao! Sta radis ti Maro? Izlazis li negde radnim danima, kako provodis vreme, daj mi neku ideju!? Pozz.

Sad mi je lakse! Znas, malo se zaboravim kao da sam kod prave kuce, popusti koncentracija i cao! Sta radis ti Maro? Izlazis li negde radnim danima, kako provodis vreme, daj mi neku ideju!? Pozz.
ma samo se ti opusti i treba da ti bude kao kod kuce a ne da se godinu dana ustezes nesto..ja radnim danima po molovima zujim..po tim velikim prodavnicama..razgledam,planiram sta cu sve da kupim..odem u bookstore-pijem caj i citam knjigu koju god pozelim,imaju stvarno dobre knjige..ne znam sta jos..nekad odem u bioskop..a i harmoniku sam pocela da ucim svirati..usnu harmoniku..kupili mi za zicbo..ha..to mi je bas intrsting..ne znam..vidi..proucavaj nesto..

ma samo se ti opusti i treba da ti bude kao kod kuce a ne da se godinu dana ustezes nesto..ja radnim danima po molovima zujim..po tim velikim prodavnicama..razgledam,planiram sta cu sve da kupim..odem u bookstore-pijem caj i citam knjigu koju god pozelim,imaju stvarno dobre knjige..ne znam sta jos..nekad odem u bioskop..a i harmoniku sam pocela da ucim svirati..usnu harmoniku..kupili mi za zicbo..ha..to mi je bas intrsting..ne znam..vidi..proucavaj nesto..

Znas ja sam u startu pocela da budem bas super sa host mamom i da joj sve pricam i sada mi nekako glupo da odjednom me nema nikada a sa druge strane, osecam se zivom i bas bih malo da se iskuliram sa strane.Jel ti cesto iznajmljujes hotel u NY ili samo ono jednom? I imas li ti problem sa izolacijom i izlascima, mada mi realno ne izlazima! A i sta ja panicim, ovo ce mi biti tek drugi vikend, ali opet znas kako je, treba pripremiti teren za sve pozicije! Pozz.

...bwe Nina....jeste....department stores...deparments su clothing i big and tall :)
....netju da se ubedjujem, neka vide ljudi sami....

...party je bio ok ali je preteklo pica.....bas bas :)
lochem svaki dan i ne mogu da postignem....nema mesta u frizideru za hranu, samo pivo :)

Nema mesta za hranu??Auuu,pa pijes na prazan stomak a to ne valja.
Ako nema mesta za svo pivo u frizideru mozes da ga izbacis na terasu jer kako u Astoriji zna da bude hladno...

Jao jao jao!!!!!
Pa ko to nama dolazi!!!!
Devojke,da lepo putujete i da se lepo i na miru spakujete!!!!!
Prosla me je jeza..setila sma se kada sam se tako pakovala.Ko da je juce bilo.

Lisa bwe,ne brini se za tiganj i bolje im reci,nemoj da na neku takvu glupost izgubis poverenje.

e koliko sam stvarcica nakupovala,sto u BG-u juce za malog,sto sa porodicu...brate mili...ali za ove starije sam uzela neke kalendare,knjige na engleskom o Srbiji o momo gradu,priveske...neke male opanke kao ukrasi....pa jos gomilu starcica...za klinca nasla neke plisane igrackice kao kuca i maca daju poljupce i kazu volim te na engleskom...pa onda neke slikovnice,pa puzzle...ma strasno...ali ok je pakovala sam stvari za probu i sve ce da stane...

mene jos ne hvata frka oko pakovanja i slicnog...
i nije me neka frka oko puta...valjda kad stigne zadnji dan i tako...
sutra pravim zurku za drustvo...
pa valjda ce i tad malo da me uhvati neki tracak frke...hehehehehehehee

Back