AU pair in USA

Pa ona je u fazonu da kada ja uzimam odmor da mora i ona jer nema ko da cuva decu, kapiras, tako da ce se zrtvovati zbog mene da ta druga nedelja bude na leto.A prvo je bio stos sto je rekla, hajde ti uzmi jednu nedelju a ja cu drugu, i onda sam je ja pitala, izvini, ja sam razumela da imam 15 dana odmora a ne nedelju!!! Htela je da proba ali joj nije uspelo! Slusaj, neko sranje mora da postoji, sa druge strane, strava mi je sa klincima, nemam mnogo posla, nista ne kupujem! Nesto mora da bude zjbano, inace bi bio san a to je nemoguce! :D

E da Lisa, a ko ce placati gorivo do tog koledza gde je kurs, jel to moramo same?
A naravno moras da se boris za svoja prava, a opet neki kompromis mora da postoji :) Kakav sam diplomata postala :)

Petak vece, ja visim na kompu! Sto se tice gasa, to ces morati da se dogovoris ali obicno kupujes za sebe a neke devojke su kupovale i ako su cak vozile njihovu decu a ne sebe, pa ti vidi, draga moja Jasminka! :)

Samo da ponistim jednu moju izjavu, necu uzeti odmor sledeceg meseca, host mama mi je malocas rekla da budem kod kuce iako deca nece biti tu,da odmor iskoristim kada zelim da se te nedelje pravim kao da radim (iako posla biti nece) i da ce me normalno placati! Sta joj bi?:confused: Eto, sada sam se oraspolozila i odoh da gledam tv (iako nema nista da se gleda)!Pozdrav! :D

Samo da ponistim jednu moju izjavu, necu uzeti odmor sledeceg meseca, host mama mi je malocas rekla da budem kod kuce iako deca nece biti tu,da odmor iskoristim kada zelim da se te nedelje pravim kao da radim (iako posla biti nece) i da ce me normalno placati! Sta joj bi?:confused: Eto, sada sam se oraspolozila i odoh da gledam tv (iako nema nista da se gleda)!Pozdrav! :D
e pa aj u Chicago..ja sam planirala tamo za oko mesec dana..a bas mi je zao sto ti mama bitch..
pozZ

ej drustvo ...evo pakujem neke sitnice...
kazite mi da li mogu da i koliko mogu da spakujem za prvo vrmee paste za zube,dezdoranse,kreme....kupke i mleko za telo...to u kofere i nece mi praviti probleme za to...
a u rucni prtljag planiram jednu malu kremicu i labelo...nije frka oko toga...i da oko lekova sta i koliku kolicinu mogu da spakujem...pozzzz

e pa aj u Chicago..ja sam planirala tamo za oko mesec dana..a bas mi je zao sto ti mama bitch..
pozZ

:D sada je sve ok, ma ja pocela malo vise da budem fina, pa se ona opustila, posle sam okrenula list i sada je sve po dobrom starom.Ne vredi nemozes da budes covek, vidis da je ovde sve biznis!!! Tako da tek na leto mogu da idem, sada i narednih par meseci sam zaposlena!!! :)
A kako si se ti Maro dogovorila? Hoces spojiti svih 15 dana? I jel' ste se dogovarali ili si im ti rekla prosto kada ces uzeti odmor i oni na to pristali? Pozdrav.

ej drustvo ...evo pakujem neke sitnice...
kazite mi da li mogu da i koliko mogu da spakujem za prvo vrmee paste za zube,dezdoranse,kreme....kupke i mleko za telo...to u kofere i nece mi praviti probleme za to...
a u rucni prtljag planiram jednu malu kremicu i labelo...nije frka oko toga...i da oko lekova sta i koliku kolicinu mogu da spakujem...pozzzz

Kremicu nemoj, labelo mozes. Nemoj da preterujes, ja ponela sve i svasta i ovde nasla sve to i jos je mnogo jeftinije.Sve sto ti treba ali nemoj duplirati, bezveze trpas! A lekove ponesi, ja sam neplanski se raspadala prvih dana i konstantno sam prehladjena a sve lekove sam popila, toliko ih nisam popila za poslednje dve godine! :) Pozz

e najzad sam se spakovala...u rucni ranac nosim samo labelo,jednu malu kremicu cisto onako,vlazne maramice,obicne maramice sve mini pakovanja i papire koje moram i paos i kartu i nista vise...ostalo je sve stalo u dva kofera i isla sam na merenej u postu i imam tacno 34kg.......hehehehehehe

:D sada je sve ok, ma ja pocela malo vise da budem fina, pa se ona opustila, posle sam okrenula list i sada je sve po dobrom starom.Ne vredi nemozes da budes covek, vidis da je ovde sve biznis!!! Tako da tek na leto mogu da idem, sada i narednih par meseci sam zaposlena!!! :)
A kako si se ti Maro dogovorila? Hoces spojiti svih 15 dana? I jel' ste se dogovarali ili si im ti rekla prosto kada ces uzeti odmor i oni na to pristali? Pozdrav.

ma ovi moji su opusteni..odmor mogu da uzmem kad hocu..a uvek mogu da spojim petak-vikend-ponedeljak..i to je cool za neki kraci put..aj bre idemo u Chicago na 4 dana kad ti ti klinci budu negde-gde vec idu..zbari mamicu..
pozZ

ma ovi moji su opusteni..odmor mogu da uzmem kad hocu..a uvek mogu da spojim petak-vikend-ponedeljak..i to je cool za neki kraci put..aj bre idemo u Chicago na 4 dana kad ti ti klinci budu negde-gde vec idu..zbari mamicu..
pozZ

:D Pa ajde bar da iskombinujem petak vece, subotu i nedelju, pa kao u pon. da dodjem, ajde videcu nesto da smislim! :D

jes!!!
a kad je to onako datumno receno??

Maro, evo sad bas gledam kalendar, pa to je ta nedelja od 18.02
E a uvek se setim kada dajem ovakve podatke (znas ona prica sa orjentacije), kada je jedna devojka nesto ispljuvala ove svoje i neko ko je nju poznavao ladno naleti na to i provali da je to ona,... mislim da je posle toga menjala porodicu..:D Jel' se secas te price? :D Pozz

e pa drustvo ja se za sad odjavljujem sa foruma,jer danas idem u Beograd na slavu kod strica a posle idem direktno na aerdorom sa Hanabi...tako da cu se javiti vrlo uskoro sa istog kontinenta...
ljubim vas sve...i vidimo se uskoro...
LIsa L...vidimo se kad mi prodje sva guzva oko dolaska u porodicu i male adaptacije,ali bicemo u kontaktu...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk

Maro, evo sad bas gledam kalendar, pa to je ta nedelja od 18.02
E a uvek se setim kada dajem ovakve podatke (znas ona prica sa orjentacije), kada je jedna devojka nesto ispljuvala ove svoje i neko ko je nju poznavao ladno naleti na to i provali da je to ona,... mislim da je posle toga menjala porodicu..:D Jel' se secas te price? :D Pozz
xaxaxa..znam..ja sam se istraumirala sa tim pricama...ali mislim da malo i preteruju..e a nisu pominjali tamo npr shvaleraciju..ono zaljubi se operka u tatu ili on u nju..sigurno je bilo tih situacija..jedna od ovih koje sam upoznala na orijentaciji ima prelepog tatu i poslala mi brdo slika sa njm a mame nigde..a i ti rece da lepo komuniciras sa tvojim tatom..pa..hm..

e pa drustvo ja se za sad odjavljujem sa foruma,jer danas idem u Beograd na slavu kod strica a posle idem direktno na aerdorom sa Hanabi...tako da cu se javiti vrlo uskoro sa istog kontinenta...
ljubim vas sve...i vidimo se uskoro...
LIsa L...vidimo se kad mi prodje sva guzva oko dolaska u porodicu i male adaptacije,ali bicemo u kontaktu...
CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk

SRECAN PUT!!!!!!!!!!!!!!!!
UZIVAJTE!!!!!!!!!!!:lol:

Back