nina_lion
Aktivan član
- Poruka
- 1.229
a jel ti oni placaju taj odmor
MA KAKO DA NE PLACAJU!!!!!!!!!!!!Ovo je u domenu naucne fantastike sinko!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jel ti oni placaju taj odmor
xaxaxa..znam..ja sam se istraumirala sa tim pricama...ali mislim da malo i preteruju..e a nisu pominjali tamo npr shvaleraciju..ono zaljubi se operka u tatu ili on u nju..sigurno je bilo tih situacija..jedna od ovih koje sam upoznala na orijentaciji ima prelepog tatu i poslala mi brdo slika sa njm a mame nigde..a i ti rece da lepo komuniciras sa tvojim tatom..pa..hm..
Nina, bila si brza od mene 2 minuta!![]()
Daj ocu i ja da vidim tog prelepog tatu, nije fer! Da, da, istina je da je bilo svakakvih situacija ali meni licno je to bas bezveze, nebi mi nikada palo na pamet ali je bas glupo i kada se tata zaljubi u opera, ti neduzna,.... Nikada necu imati opera!
![]()

...i onda Nina i ja ostajemo sami na forumu...dok ne dodje nova tura![]()
Lol,htela sam da napisem poruku i gledam odakle poruka iza moje??Kako si Liza,sta ima?Jesi li ozdravila curo?
Mama ti je ko i svaka druga tj. vecina njih..gledaju sta njima najvise odgovara ali se nedaj,vec trazi zlatnu sredinu.Da li si sigurna da ti je odmor placen?Pogotovo kod takve mame.
Sta ima kod tebe Ninka?I onda o5 Jovo na novo,druze moj..Ti i ja ovde uvek ostanemo ovde usamljeni i zaboravljeni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da se na ovome nece zavrsiti i da ce te i nakon pronadjenih odgovora na sva vasa pitanja i dalje da nastavite da pisete na forumu.Sigurno ce biti nekoga koga ce nesto interesovati ,a da cete vi devojke znati odgovor....kao sto ste i same nalazile odgovore na svoja pitanja.

Kako mi je ovo nekako tuzno! A ja sam bas osetljiva!![]()
MA KAKO DA NE PLACAJU!!!!!!!!!!!!Ovo je u domenu naucne fantastike sinko!

Kod mene trenutno stagnacija, niko se ne javlja ovih dana. E ljudi, a koliko ste vi okvirno chekali da vam se javi porodica koju ste izabrali? Neka me neko uteshi...:-(![]()
Sigurna sam da ce ti se uskoro javiti neka divna porodica, samo bez sekiracije :wink::-DMa nezajebavaj nina hehehe ozbiljno .....stvarno jel ti oni placaju cijeli odmor bilo gdje ti odlucis da ides ili i ti moras dati malo novca...ja bi volio da me hoce uzeti sinlge host mama to bi bilo genijalno![]()
Minapaw to je samo zatisje pred buruSigurna sam da ce ti se uskoro javiti neka divna porodica, samo bez sekiracije :wink::-D
:wink:imala sam i ja to zatisje..kad sam odbila par porodica..10ak dana nista..ja reko gotovo pristajem sad i na jednu jedinu kucicu u pustinji nekoj..i pristanem na neku glupost i oni mene odbiju..ne znam sta je dalje bilo zaboravih..uglavnom evo me ovde..porodica nikad bolja ali kraj dosadan..***..probaj da nadjes i jare i pare ako ne onda bar jedno od ta dva..Kod mene trenutno stagnacija, niko se ne javlja ovih dana. E ljudi, a koliko ste vi okvirno chekali da vam se javi porodica koju ste izabrali? Neka me neko uteshi...:-(![]()

ej pa ok uzmi ti te pare starcima za neku kartu ce ti trebati sigurno-recimo ako odlucis posetiti jasminku u San Dijegu ili tako nesto..a kartu za US ti placa porodica kod koje ides..srecno na vozackom!!!za otprilike mjesec ,mjese i po cim evo dobijem vozacku...netrebam da se brinem kako platiti za kartu starci mi odlucili platit put heheheh![]()
za otprilike mjesec ,mjese i po cim evo dobijem vozacku...netrebam da se brinem kako platiti za kartu starci mi odlucili platit put heheheh![]()