AU pair in USA

xaxaxa..znam..ja sam se istraumirala sa tim pricama...ali mislim da malo i preteruju..e a nisu pominjali tamo npr shvaleraciju..ono zaljubi se operka u tatu ili on u nju..sigurno je bilo tih situacija..jedna od ovih koje sam upoznala na orijentaciji ima prelepog tatu i poslala mi brdo slika sa njm a mame nigde..a i ti rece da lepo komuniciras sa tvojim tatom..pa..hm..

:D:D:D Daj ocu i ja da vidim tog prelepog tatu, nije fer! Da, da, istina je da je bilo svakakvih situacija ali meni licno je to bas bezveze, nebi mi nikada palo na pamet ali je bas glupo i kada se tata zaljubi u opera, ti neduzna,.... Nikada necu imati opera! :D

Najdraze nase JO84 i Hanabi,
zelim vam ugodan let i da vam vreme brzo proleti u putu,da upoznate puno ljudi i da vam
prvi utisci budu fenomenalni!Takodje,da vam porodice budu dobre i da uzivate u godini koja je pred vama!Dobrodosle i srecno!!!

:D:D:D Daj ocu i ja da vidim tog prelepog tatu, nije fer! Da, da, istina je da je bilo svakakvih situacija ali meni licno je to bas bezveze, nebi mi nikada palo na pamet ali je bas glupo i kada se tata zaljubi u opera, ti neduzna,.... Nikada necu imati opera! :D

Ja znam drugu pricu-moj drug je u svojoj grupi imao curu koja je duvala zajedno sa svojim host roditeljima,neizlecenim hipicima.Posalju decu na spavanje i oni se sakruju u podrum i zabavljaju se.:lol:
Takodje znam nasu curu koja je imala single host tatu pa su svaki vikend izlazili zajedno dok nanny koju je tata unajmio cuva decu."Nije bio nesto' pa kada ju je startovao ga je odbila i nakon toga su postali veliki drugari.Cesto su izlazili zajedno i ona mu je nabacivala cure a on njoj svoje ortake. I tako u krug.Mnogo smesna prica.
A to da je host mama navatala host tatu sa au pairkom u sred akcije sam cula i ja,moze da bude istina s obzirom da znam par slucajeva koji su obradjivali svoje host single mame.

...i onda Nina i ja ostajemo sami na forumu...dok ne dodje nova tura :)

I onda o5 Jovo na novo,druze moj..Ti i ja ovde uvek ostanemo ovde usamljeni i zaboravljeni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da se na ovome nece zavrsiti i da ce te i nakon pronadjenih odgovora na sva vasa pitanja i dalje da nastavite da pisete na forumu.Sigurno ce biti nekoga koga ce nesto interesovati ,a da cete vi devojke znati odgovor....kao sto ste i same nalazile odgovore na svoja pitanja.

Lol,htela sam da napisem poruku i gledam odakle poruka iza moje??Kako si Liza,sta ima?Jesi li ozdravila curo?
Mama ti je ko i svaka druga tj. vecina njih..gledaju sta njima najvise odgovara ali se nedaj,vec trazi zlatnu sredinu.Da li si sigurna da ti je odmor placen?Pogotovo kod takve mame.

A ja taman poslala i mesto moje vidim tvoju! :D Pa ok je, ma ja sam malo brzopleta, odmah dignem frku a ustvari i nije tako lose, jer sve one kad-tad pokusaju da manipulisu sa devojkama pa gde upali... ovde nije... Isti taj dan se iskulirala! I sada je sve normalno kao sto je bilo i napocetku! Odmor je rekla da je placen. A sto se tice zdravlja, konstantno sam prehladjena, da li je to zbog klime, sta li je, ali sada vec pocinje da me nervira! Druga stvar, isekla sam prst i sada se iskomlikovalo i vec tri dana nikako da prodje i izgleda da cu jos u ponedeljak morati kod lekara! Ja neznam sta je sa mnom ali otkako sam stigla svaki dan mi se desi nesto bezveze!:( Sta ima kod tebe Ninka?

I onda o5 Jovo na novo,druze moj..Ti i ja ovde uvek ostanemo ovde usamljeni i zaboravljeni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nadam se da se na ovome nece zavrsiti i da ce te i nakon pronadjenih odgovora na sva vasa pitanja i dalje da nastavite da pisete na forumu.Sigurno ce biti nekoga koga ce nesto interesovati ,a da cete vi devojke znati odgovor....kao sto ste i same nalazile odgovore na svoja pitanja.

Kako mi je ovo nekako tuzno! A ja sam bas osetljiva! :)

Kako mi je ovo nekako tuzno! A ja sam bas osetljiva! :)

Ma ajd sto je tuzno,nego je zalosno sto ja obicno pojedem slova,a sad sam izgleda prezivala kada imam jednu rec extra u onom komentaru prethodnom..

A da je istina,istina je.Dodju ljudi,saznaju sta ih zanima,posalju brdo privatnih poruka i kada treba da nekom drugom pomognu onda samo nestanu.Nepravda.

Koliko sam ja upoznata po programu imas pravo na odmor od 15 dana i za te dve nedelje dobijas stanardni dzeparac (onih 160 $). Ako odlucis da ostanes u domu host family imas za to vreme i hranu i sve kao i do tada, a ako odlucis da odes negde to je o tvom trosku...

Lisa stvarno mi je zao sto si prehladjena i ta posekotina, ali bice sve ok...malo ti je osetljiv organizam verovatno zbog svih tih promena, ali stabilizovace se to uskoro. Poucena tvojim iskustom ja sam resila da se razbolim dok sam jos uvek u Srbiji i eto sad imam grip, temperaturu, umnjak sam izvadila i sad sam sva naduvena...a uz to moram da trcim da zavrsavam sve papire za ambasadu:)
Ja ne mrdam sa ovog foruma, a vi ostali kak hocete:)
JO i Hanabi srecan put, lep provod i pisite kad imate vremena!!!! Kisss

Kod mene trenutno stagnacija, niko se ne javlja ovih dana. E ljudi, a koliko ste vi okvirno chekali da vam se javi porodica koju ste izabrali? Neka me neko uteshi...:-(:roll:
imala sam i ja to zatisje..kad sam odbila par porodica..10ak dana nista..ja reko gotovo pristajem sad i na jednu jedinu kucicu u pustinji nekoj..i pristanem na neku glupost i oni mene odbiju..ne znam sta je dalje bilo zaboravih..uglavnom evo me ovde..porodica nikad bolja ali kraj dosadan..***..probaj da nadjes i jare i pare ako ne onda bar jedno od ta dva..

za otprilike mjesec ,mjese i po cim evo dobijem vozacku...netrebam da se brinem kako platiti za kartu starci mi odlucili platit put heheheh:)
ej pa ok uzmi ti te pare starcima za neku kartu ce ti trebati sigurno-recimo ako odlucis posetiti jasminku u San Dijegu ili tako nesto..a kartu za US ti placa porodica kod koje ides..srecno na vozackom!!!

Hmmm ja sam mislila da nemozes 2 puta biti oper u US, jedino ona fora kad produzis program... a ovako da odes pa da se vratis ne moze..
Evo ja gledam ovaj sajt dmv za dozvole i uopste ne mogu da provalim koliko ce meni vaziti internacionalna u Kaliforniji...mislim to ako dobijem vizu i odem :) :)

Back