...ja se nikada nisam ovajdio u radnjama tipa Daffy's i Marshall's...ogroman second hand shop u kome svaki put kada nadjes nesto sto ti je na prvi pogled dizajnom i bojom prihvatljivo, znas da mu nesto ozbiljno fali...ja sam jednom prilikom (sva sreca) uzeo da probam neku CK kosulju pre nego sto sam je kupio....jedan rukav kraci od drugog i to ozbiljno kraci - 10cm 

...Old Navy jeste (uglavnom) jeftin i imaju ok kolekcije ali su im krojevi gardarobe uzas....znaci ok su za duks sa kapuljacom, carape i nesto tog tipa ali kosulje zaobidjite jer su skrojene kao dzak 

....moja preporuka - mesto koje ima vrlo pristojnu garderobu i to za sve prilike i po pristojnim cenama je H&M...ima ih nekoliko u NYC-u i ne drze svi istu vrstu garderobe, tako da preporucujem da prvo proverite online koja radnja drzi sta.....
...takodje, za vas zene 

postoji u trznom centru na Manhattan-u, na 34.ulici radnja koja se zove Steve and Barry's i koja prodaje kolekcije Sare Jessice Parker i Serene Williams i jos neke druge "dizajnirane" stvari po totalno pristupacnim cenama.....

Izvini Bili, to nisu second hand shop-ovi vec department stores.
Ima uvek da se nadje nesto -npr.kupila sam iste cipele od Jessica Simpson za $30 u Ross-u ,a zamalo da ih platim u Macy's-u $75.
Takodje kada god kupujem nesto od sportske odece uvek idem u Marshall's zato sto npr. Nike sorc tamo mogu da nadjem za $10 i jos mnooogo toga. 
Takodje,nemoj da zaboravis da ovo preporucujes nekome ko radi za $160 nedeljno sto je mnogo manje nego sto zaradjujemo ti i ja.
Naravno,ja nikada nisam rekla da bih se za izlazak subotom uvece obukla u bilo kojoj od ovih radnji.Ovo su radnje za odecu za svaki dan.Ako imas nerava i strpljenja, za sebe ces da nadjes nesto lepo.
A to da su ti rukavi bili u totalnoj dishatmoniji za 10cm...ono..mogao si da trazis da ti na kasi daju 10%OFF za to i odes kuci,odseces rukave i imas CK kosulju kratkih rukava po pristupacnoj ceni,i o5 bi bio moderan i markiran.
I da, H&M roba je slicnog kvaliteta kao u Teranovi kod nas sto znaci da ako imas srece  mozes da nadjes nesto sto valja,ali uglavnom bar ja,vrlo retko mogu da nadjem nesto u toj radnji.Mada nisam nesto ni fancy ,a ni modeli mi se ne dopadaju,a ni materijalii niti sam (ne)kvalitet.
Neznam za musku odecu,ali meni krojevi zenske odece u Old Navy vrlo odgovaraju.Odeca ima je moderna,lepa i  pristupacna po cenama.Radnja za moj dzep,da mogu da se oblacim  po radnjama iz L.A i to bih radila,al posto to ne mogu da priustim ja se prilagodjavam kupovnoj moci.
I da drage moje dame,s obzirom da smo ja i Bili prosle godine bili zajedno u kupovini i da znam o kakvom se teskom kupcu radi,ja njegov komentar ne bih uopste uzimala za ozbiljno.

Bili,kako te sluze cipeline?I kakav ti je bio party u subotu?Jel bilo mnogo pijanih chicas?