AU pair in USA

Nista me nemoj pitati, kosta ce me mnogo, to cu da vidim u cetvrtak kada mi dodje kordinator! Mnogo mi je dosadno, imam doira samo sa porodicom! Pozdrav.
pa dosadan i moj kraj..porodicni isto..jbg..ako nisi porodican covek ostaje ti samo da pobegnes odatle kad god mozes..
pa ja sam prvi vikend blejala sa njima..isli u prodavnice neke..mall..upoznavali me sa nekim sitnicama..a ponedeljak prvi je bila tetka koja ih je cuvala dok ja nisam stigla pa
mi je i ona kao pokazivala neke fore..kako ih obuzdati kad su neobuzdani i slicno..
e sutra imam prvu dodatnu sljaku..toj isto tetki cuvam decu par sati..$8 mi je sat i to nije tako jeftino s obzirom da tinejdzeri traze $5..a odrasli od $7 pa na dalje..samo sa tim dodatnim poslovima polako,nemojte odmah da pitate za to tek kad se uverite da je porodica ok i da je to izvodljivo..jer nam to zakon ne dozvoljava..mene je npr host mama sama pitala i ona mi je odstampala flajere neke koje sam poddelila komsiluku,evo sad sam uradila i one sa kojih mozes da cupkas telefone pa idem da ih polepim po prodavnicama nekim...
pozZ

E Marija super! Samo napred, nego sta nego 8$, pa ti si iskusna au pair :) Lepo je to sto ti porodica ima tako puno razumevanja, mogli su da te upregnu vise da radis za njih kad vec imas tako puno slobodnog vremena, a oni vidis misle na tebe, bas lepo! Ipak nisu Ameri tako losi :)

pa dosadan i moj kraj..porodicni isto..jbg..ako nisi porodican covek ostaje ti samo da pobegnes odatle kad god mozes..
pa ja sam prvi vikend blejala sa njima..isli u prodavnice neke..mall..upoznavali me sa nekim sitnicama..a ponedeljak prvi je bila tetka koja ih je cuvala dok ja nisam stigla pa
mi je i ona kao pokazivala neke fore..kako ih obuzdati kad su neobuzdani i slicno..
e sutra imam prvu dodatnu sljaku..toj isto tetki cuvam decu par sati..$8 mi je sat i to nije tako jeftino s obzirom da tinejdzeri traze $5..a odrasli od $7 pa na dalje..samo sa tim dodatnim poslovima polako,nemojte odmah da pitate za to tek kad se uverite da je porodica ok i da je to izvodljivo..jer nam to zakon ne dozvoljava..mene je npr host mama sama pitala i ona mi je odstampala flajere neke koje sam poddelila komsiluku,evo sad sam uradila i one sa kojih mozes da cupkas telefone pa idem da ih polepim po prodavnicama nekim...
pozZ

Maki tebi je porodica super,normalni neki ljudi...a mislili smo neces moci da dises sa troje djece "na vratu". svaka cast,vjerovatno si i ti njima u potpunosti ok cim su tako fini..ipak znaci im i normalnih amerikanosa nece svi da izrabljuju..

E ljudi, jel moze neko da mi kaze jel istina da dok sam na intervijuu sa jednom porodicom ne moze da me kontaktira ni jedna druga, nego tek kad odbijem tu prvu...? By the way, Billy Happy Birthday!!!

E ljudi, jel moze neko da mi kaze jel istina da dok sam na intervijuu sa jednom porodicom ne moze da me kontaktira ni jedna druga, nego tek kad odbijem tu prvu...? By the way, Billy Happy Birthday!!!

I ja sam cula da je tako ako ides preko interexchange, sto je po meni skroz bezveze Zato je bolje ici preko aupair care, mnogo je lakse i brze naci porodicu.

I ja sam cula da je tako ako ides preko interexchange, sto je po meni skroz bezveze Zato je bolje ici preko aupair care, mnogo je lakse i brze naci porodicu.

Kako ide spremanje? Cini mi se da mi je ta poslednja nedelja jos i najbrze proletela a rado bi se menjala sa tobom jer je taj deo kada stizes najinteresantniji a prvo sto sam ugledala je bila limuzina! Da to nije neki predznak?:D Pozz

Kako ide spremanje? Cini mi se da mi je ta poslednja nedelja jos i najbrze proletela a rado bi se menjala sa tobom jer je taj deo kada stizes najinteresantniji a prvo sto sam ugledala je bila limuzina! Da to nije neki predznak?:D Pozz[/QUOT
Zavrsila sam sa zubarom, lekarom i slicno. Jos nisam zavrsila onaj projekat ali uskoro cu. Nesto i mene izgleda hvata grip, danas sam ceo dan kilava. Izgleda da cu i ja biti iste srece ko ti:-o
pozz:-D

Deste ljudi! Da li je mnogo $60 za teretanu mesecno + plivanje i jos jedna aktivnost po izboru u paketu? Nema ni nedelju dana kako sam ovde ali kada sam videla sliku svog ljubimca kojeg sam ostavila, bas sam se smorila i onda mi je proslo kroz glavu "Da li je sve ovo vredno zrtve nebiti sa ljudima koje volis najvise na svetu i jednim malim ljubimcem za kojeg si vezan!? :cry: Pozdrav.

Deste ljudi! Da li je mnogo $60 za teretanu mesecno + plivanje i jos jedna aktivnost po izboru u paketu? Nema ni nedelju dana kako sam ovde ali kada sam videla sliku svog ljubimca kojeg sam ostavila, bas sam se smorila i onda mi je proslo kroz glavu "Da li je sve ovo vredno zrtve nebiti sa ljudima koje volis najvise na svetu i jednim malim ljubimcem za kojeg si vezan!? :cry: Pozdrav.

Zavisi zasto si dosla-moze a i ne mora da bude.Mada cekaj malo da se uklopis i kad krene zezanje sve ces manje da o tome mislis.Tako se svi izbedace na pocetku,nisi ni prva ni poslednja.

Sto je teretane tice ja mislim da je to neki prosek.Moja je $50 mesecno za recimo secam se da su moji host family-jasi placali za NYSC $100 mesecno.Jos ja nemam nikakve od tih prilozenih ponuda tj,mogu da idem da plivam ali svaka teretana nema bazen tako da ako mi je zapelo da se kupam mogu da izvolim da se vozim 25milja da prve teretane koja ima bazen.I jos za extra aktivnost moram da extra platim.

Back