mArrijA
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
pa dosadan i moj kraj..porodicni isto..jbg..ako nisi porodican covek ostaje ti samo da pobegnes odatle kad god mozes..Nista me nemoj pitati, kosta ce me mnogo, to cu da vidim u cetvrtak kada mi dodje kordinator! Mnogo mi je dosadno, imam doira samo sa porodicom! Pozdrav.
pa ja sam prvi vikend blejala sa njima..isli u prodavnice neke..mall..upoznavali me sa nekim sitnicama..a ponedeljak prvi je bila tetka koja ih je cuvala dok ja nisam stigla pa
mi je i ona kao pokazivala neke fore..kako ih obuzdati kad su neobuzdani i slicno..
e sutra imam prvu dodatnu sljaku..toj isto tetki cuvam decu par sati..$8 mi je sat i to nije tako jeftino s obzirom da tinejdzeri traze $5..a odrasli od $7 pa na dalje..samo sa tim dodatnim poslovima polako,nemojte odmah da pitate za to tek kad se uverite da je porodica ok i da je to izvodljivo..jer nam to zakon ne dozvoljava..mene je npr host mama sama pitala i ona mi je odstampala flajere neke koje sam poddelila komsiluku,evo sad sam uradila i one sa kojih mozes da cupkas telefone pa idem da ih polepim po prodavnicama nekim...
pozZ
Lepo je to sto ti porodica ima tako puno razumevanja, mogli su da te upregnu vise da radis za njih kad vec imas tako puno slobodnog vremena, a oni vidis misle na tebe, bas lepo! Ipak nisu Ameri tako losi 
Pozdrav.