AU pair in USA

Deste ljudi! Da li je mnogo $60 za teretanu mesecno + plivanje i jos jedna aktivnost po izboru u paketu? Nema ni nedelju dana kako sam ovde ali kada sam videla sliku svog ljubimca kojeg sam ostavila, bas sam se smorila i onda mi je proslo kroz glavu "Da li je sve ovo vredno zrtve nebiti sa ljudima koje volis najvise na svetu i jednim malim ljubimcem za kojeg si vezan!? :cry: Pozdrav.[/QUOT
hej ja i dalje verujem da je vredno..vredno je sigurno..jedna mala godina od toliko narednih koje te cekaju u bgd-u..prodje brzo..sve je ostalo isto tamo i bice isto kad se vrnes..ali ti neces biti ista-ti ces biti bogatija za jedno weliko iskustvo..i verujem par welikih kofera punih nekih lepih krpica..ja sam za ova bozicna snizenja napunila jedan sigurno..a jos 10 meseci valja shopingovati..i ko zna sta ce ti se jos lepo izdesavati ovde..
i meni nedostaju moji..puno..narocito sestra koja mi je ceo zivot nejbolji drugar..ali bez svega i svakoga se na zalost ili na srecu(zavisi od raspolozenja) moze..
ovo ti je mala zrtva za veliku dobit..
ja se tako utesim kad mi tesko padne..
i da cim si ti bila tako hrabra da uopste doletis ovde bices dovoljno jaka da sve ovo junacki podneses i jos i uzivas..:wink:

Nisu veliki 4 i 5 godina! Ma djavoli, kada je keva tu, sve je savrseno, kada smo sami nemogu da vam objasnim kako se transformisu! Uglavnom zezanje je pocelo, to ti je kada imas samo jednu opciju - da budes oper! :D

mArrijA, poslala sam ti pp ali i jos nesto da mi kazes, kada su sada neki popusti nesto dobro u NY? Necu ja da trosim novac ali opet bih nesto lepo a jeftino :D kupila, to bi me malo izvuklo iz kolotecine ponekad! Ja sam nesto pricala sa jednom operkom sada u subotu da idemo do NY, pa mogle bih nekada da se iskombinujemo ako ti ides! Moja karta kosta $5 (autobuska) a mama mi je kupila par da mi se nadju!Steta da stoje!:D Pozz

Moj prvi dan je prosao tako sto je jedno dete toliko vristalo i plakalo da sam presrecna kako je ostalo zivo! Nista me nemojte pitati!!!! :D Pozdrav ljudi i hvala na podrsci! ;)

Hahahahahahahahahhahahhaahahahah
Umrla sam od smeha kakav koma komentar.
Ma cekaj ti dok se naviknu ima da budes glavna i neces moci da ih se otreses.Kako ti se cine host roditelji,sa decom je lako,oni me vise brinu.

I da,pitala si za snizenja-obicno su za neke praznike,evo sada stize Sv.Valentin a jos uvek su u toku neke raspodajice po gradu,recimo Banana Republic i dalje ima rasprodaju,bar ovde kod mene a valjda je tako svuda...
Sacekaj da provalis kojih radnji ima kod tebe,recimo imas radnji u kojima mozes da nadjes robu raznih poznatih i nepoznatih marki koje su vrlo jeftine u odnosu na cene koliko je ta roba kostala pre dolaska u tu jeftinu radnju-recimo platih brus od Tomija H. $12 a bio je $48

Neznam cega ti ima kod tebe,kojih radnji ali pogledaj radnje koje se zovu TJ Maxx,Marshalls ili Ross( ali nisam sigurna za Ross,mislim da pokriva samo West Cost).Takodje imas ogromnu radnju koja pokriva celu Ameriku i zove Macy's-oni nisu nesto bas jeftini ali ih pominjem jer imaju nekada super snizenja tipa da sam kupila majcu za $5.

Preporucujem i radnju koja se zove Old Navy-meni su dobri,i volim njihov stil i nisu skupi.Imaju uvek veliki deo da stvarima koje su stavili na snizenje i to snizenje je stalno prisutno.
Bla bla bla..ala sam se raspisala.

Sto se tice porodice, imamo dobar odnos, nista nemoram da kupujem (neko je to spominjao) od hemije ili bilo sta u kuci, mozda pastu za zube za sebe i ti je to, ja sam ih pitala oko sredjivanja, a oni su mi rekli da ja sredjujem samo svoju sobu, sve ostalo je njihova duznost, stalno me podsecaju da ih obavestavam ako mi se jede nesto sto nemaju da bi kupili... i da jedino sto je moje je da jednom nedeljno ukljucim masinu sa decijim vesom ( neko je morao da pegla ili tako nesto)! Eto imala sam srece po izboru porodice! E sada, videcemo na dalje... :D Hvala za imena prodavnica, sada bar imam za sta da se raspitujem! Pozz.

...ja se nikada nisam ovajdio u radnjama tipa Daffy's i Marshall's...ogroman second hand shop u kome svaki put kada nadjes nesto sto ti je na prvi pogled dizajnom i bojom prihvatljivo, znas da mu nesto ozbiljno fali...ja sam jednom prilikom (sva sreca) uzeo da probam neku CK kosulju pre nego sto sam je kupio....jedan rukav kraci od drugog i to ozbiljno kraci - 10cm :)
...Old Navy jeste (uglavnom) jeftin i imaju ok kolekcije ali su im krojevi gardarobe uzas....znaci ok su za duks sa kapuljacom, carape i nesto tog tipa ali kosulje zaobidjite jer su skrojene kao dzak :)
....moja preporuka - mesto koje ima vrlo pristojnu garderobu i to za sve prilike i po pristojnim cenama je H&M...ima ih nekoliko u NYC-u i ne drze svi istu vrstu garderobe, tako da preporucujem da prvo proverite online koja radnja drzi sta.....
...takodje, za vas zene :)
postoji u trznom centru na Manhattan-u, na 34.ulici radnja koja se zove Steve and Barry's i koja prodaje kolekcije Sare Jessice Parker i Serene Williams i jos neke druge "dizajnirane" stvari po totalno pristupacnim cenama.....

Sto se tice porodice, imamo dobar odnos, nista nemoram da kupujem (neko je to spominjao) od hemije ili bilo sta u kuci, mozda pastu za zube za sebe i ti je to, ja sam ih pitala oko sredjivanja, a oni su mi rekli da ja sredjujem samo svoju sobu, sve ostalo je njihova duznost, stalno me podsecaju da ih obavestavam ako mi se jede nesto sto nemaju da bi kupili... i da jedino sto je moje je da jednom nedeljno ukljucim masinu sa decijim vesom ( neko je morao da pegla ili tako nesto)! Eto imala sam srece po izboru porodice! E sada, videcemo na dalje... :D Hvala za imena prodavnica, sada bar imam za sta da se raspitujem! Pozz.

Srecnice!:););)

...ja se nikada nisam ovajdio u radnjama tipa Daffy's i Marshall's...ogroman second hand shop u kome svaki put kada nadjes nesto sto ti je na prvi pogled dizajnom i bojom prihvatljivo, znas da mu nesto ozbiljno fali...ja sam jednom prilikom (sva sreca) uzeo da probam neku CK kosulju pre nego sto sam je kupio....jedan rukav kraci od drugog i to ozbiljno kraci - 10cm :)
...Old Navy jeste (uglavnom) jeftin i imaju ok kolekcije ali su im krojevi gardarobe uzas....znaci ok su za duks sa kapuljacom, carape i nesto tog tipa ali kosulje zaobidjite jer su skrojene kao dzak :)
....moja preporuka - mesto koje ima vrlo pristojnu garderobu i to za sve prilike i po pristojnim cenama je H&M...ima ih nekoliko u NYC-u i ne drze svi istu vrstu garderobe, tako da preporucujem da prvo proverite online koja radnja drzi sta.....
...takodje, za vas zene :)
postoji u trznom centru na Manhattan-u, na 34.ulici radnja koja se zove Steve and Barry's i koja prodaje kolekcije Sare Jessice Parker i Serene Williams i jos neke druge "dizajnirane" stvari po totalno pristupacnim cenama.....

Izvini Bili, to nisu second hand shop-ovi vec department stores.
Ima uvek da se nadje nesto -npr.kupila sam iste cipele od Jessica Simpson za $30 u Ross-u ,a zamalo da ih platim u Macy's-u $75.
Takodje kada god kupujem nesto od sportske odece uvek idem u Marshall's zato sto npr. Nike sorc tamo mogu da nadjem za $10 i jos mnooogo toga.
Takodje,nemoj da zaboravis da ovo preporucujes nekome ko radi za $160 nedeljno sto je mnogo manje nego sto zaradjujemo ti i ja.
Naravno,ja nikada nisam rekla da bih se za izlazak subotom uvece obukla u bilo kojoj od ovih radnji.Ovo su radnje za odecu za svaki dan.Ako imas nerava i strpljenja, za sebe ces da nadjes nesto lepo.
A to da su ti rukavi bili u totalnoj dishatmoniji za 10cm...ono..mogao si da trazis da ti na kasi daju 10%OFF za to i odes kuci,odseces rukave i imas CK kosulju kratkih rukava po pristupacnoj ceni,i o5 bi bio moderan i markiran.

I da, H&M roba je slicnog kvaliteta kao u Teranovi kod nas sto znaci da ako imas srece mozes da nadjes nesto sto valja,ali uglavnom bar ja,vrlo retko mogu da nadjem nesto u toj radnji.Mada nisam nesto ni fancy ,a ni modeli mi se ne dopadaju,a ni materijalii niti sam (ne)kvalitet.

Neznam za musku odecu,ali meni krojevi zenske odece u Old Navy vrlo odgovaraju.Odeca ima je moderna,lepa i pristupacna po cenama.Radnja za moj dzep,da mogu da se oblacim po radnjama iz L.A i to bih radila,al posto to ne mogu da priustim ja se prilagodjavam kupovnoj moci.

I da drage moje dame,s obzirom da smo ja i Bili prosle godine bili zajedno u kupovini i da znam o kakvom se teskom kupcu radi,ja njegov komentar ne bih uopste uzimala za ozbiljno.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bili,kako te sluze cipeline?I kakav ti je bio party u subotu?Jel bilo mnogo pijanih chicas?

...bwe Nina....jeste....department stores...deparments su clothing i big and tall :)
....netju da se ubedjujem, neka vide ljudi sami....

...party je bio ok ali je preteklo pica.....bas bas :)
lochem svaki dan i ne mogu da postignem....nema mesta u frizideru za hranu, samo pivo :)

...bwe Nina....jeste....department stores...deparments su clothing i big and tall :)
....netju da se ubedjujem, neka vide ljudi sami....

...party je bio ok ali je preteklo pica.....bas bas :)
lochem svaki dan i ne mogu da postignem....nema mesta u frizideru za hranu, samo pivo :)

Kako se ljudi provode, to je zivot.. a ne kao ja, nema pica, nema poroka, nema nicega! Samo andjeoski osmeh i mnogo mrva na podu! :D Eh, sta ti je zivot... :D

Back